Bir İnternet Cafeci, Ben; İsyeaan..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DraugHuan

DraugHuan

Üye
    Konu Sahibi
Benim kafeme 12 yaşından küçük çocuklar giremiyor, bu da otomatik olarak çoluk çocuğun girmesini engelliyor. Ben açık sözlü bir insanım, 64 makinam var ve şükür ki hepsi doluyor gün içinde, ve 837 tane üyem var, müşterilerimin %90'ı üye. Çoğu lise ve üniversite ağırlıklı. Mesela sen gelip benim kafeme otursan küfür duyamazsın, sadece ses çıkar. Bunu da başım ağırdığı zaman susturabiliyorum. Evet, bağzen müşteriye bakmaya üşeniyorum çünkü bana Google'ye nasıl girerim ve ya MSN nerede diyor, Masaüstündeki MSN ve 2. Sekmede açılan Google ayarlı tarayıcılarım. Yani anlayacağınız kafemde otoritem var, bu da Küfür ve rahatsız edici sesi engelliyor. Bırak ta bizde LoL oynayalım koca adam.

paradox07

paradox07

Üye
Lol oynayacaksan evde de oynayabilirsin veya oyunun içeriğini bilmiyorum da girersin pt varsa adamlar anlayış gösterir sana.senin internet kafedeki görevin insanlara yardımcı olmaktır,oyun oynamak değil.bana o muameleyi yapmış olsaydın senin kafene uğramazdım bile.ama insanlar senin kafene zorunluluktan gidiyor veya çok vurdumduymazlar,galesizler.ayrıca kardeşim boşluklü yazmazsan çok güzel olur.gözleri ağrıtıyor okurken.

Archonn

Archonn

Üye
Benim kafeme 12 yaşından küçük çocuklar giremiyor, bu da otomatik olarak çoluk çocuğun girmesini engelliyor. Ben açık sözlü bir insanım, 64 makinam var ve şükür ki hepsi doluyor gün içinde, ve 837 tane üyem var, müşterilerimin %90'ı üye. Çoğu lise ve üniversite ağırlıklı. Mesela sen gelip benim kafeme otursan küfür duyamazsın, sadece ses çıkar. Bunu da başım ağırdığı zaman susturabiliyorum. Evet, bağzen müşteriye bakmaya üşeniyorum çünkü bana Google'ye nasıl girerim ve ya MSN nerede diyor, Masaüstündeki MSN ve 2. Sekmede açılan Google ayarlı tarayıcılarım. Yani anlayacağınız kafemde otoritem var, bu da Küfür ve rahatsız edici sesi engelliyor. Bırak ta bizde LoL oynayalım koca adam.

tamam işte her şey güllük gülistanlıkmış, isyan etmenin ne lüzumu var? Çok şükür paranı kazanıyorsun. Hem hangi meslek kolay di mi :)

DraugHuan

DraugHuan

Üye
    Konu Sahibi
Benim isyanım, gerçekten saçma soru soran insanlara.

paradox07

paradox07

Üye
Yapacak bi şey yok.o soruyu soran insanların bilgisayar kullanmayı bilmediğini farzedip ona göre düşünüp,davranacaksın

DraugHuan

DraugHuan

Üye
    Konu Sahibi
Bu yönden hiç düşünmemiştim, haklısın. Teşekkürler..

Arkadaş ama şu arka masalarda cinsellik izleyenlere bayılıyorum ya :D Ben kapatıyorum onlar açıyor hackerlik savaşı yapıyoruz adeta :D

paradox07

paradox07

Üye
Rica ederim :) onlara diyecek bi lafım yok,bi heves işte :) bi zamanlar ben de öyleydim ama Allah'a şükür vazgeçtim artık :)

ugur1000

ugur1000

Üye
tek internet kafe nedenim ;) bişey indirmek evde kotalı internet var her gidişimde 2 saate 20 gb dosya indiriyirum :D ve geçeende oyunlarda crysis e rastladım hemen usb i takıp aldım hepisini :) müzikler diziler falan oooh :D pc deki tüm oyunları alıyordum taa ki müzikleri Server den kapatana kadar :D ne olmus yani madem para veriyoruz saatine 1tl o zaman sömürelim :naughty:

maxirabit

maxirabit

Üye
Şahsen,3tlik turkcellin 5kbs'lık internetine bile rağzıyım internet cafede olucağıma.
İnternetim olmasada sorun değil telefondakiyle idare ediyorum:)
Bundan şöyle bir 5 yıl önce falan 2 ay takıldım öyle yerlere ozamanlar fazla evlerde net yoktu,evdekinin faturasını yatıramadığımda int.cafe yolunu tutardım.O süreçte bir 10-15tane kafe değiştirdiğimi bilirim sabit bir yerde durmadım.İşleyişi hep aynıydı,bir sorun olurdu internete makina bağlanmazdı ana makinada ya başında 3-5 tane liseli ilk okullu etrafını çevirmiş,hasan-hüseyin abi geçen net'ten bir kız düşürdüm görmen lazımdı fıstık.Bazısıda derdiki genelde,sahibi falan,kulak misafiri olurdum,onun konuştuğu kızın msnni aldım yakında bende açılırım,msnimden konuşurum.Birde şuda var liseli bazen,ilkokul 7-8 genelde kızlar,yada mahallenin kızları onların gazoz içme,tost falan yeme yerleri:) Okuldan kendini attığı elbisesiyle gelip veya annesinden 1-2 saatlik izin alıp binanın alt katındaki internet kafeye kaçanlar,vardı yoktu değil:) Ordan ortam yapmaya çalışan bile oluyor.Tabi dediğim gibi ya kafenin sahibi,veya tanıdığı baş masada,koltuğada yapışmış haldedir her onu kaldırdığınızda size söylenerek yürür:D

TheMadness

TheMadness

Üye
Bu yönden hiç düşünmemiştim, haklısın. Teşekkürler..

Arkadaş ama şu arka masalarda cinsellik izleyenlere bayılıyorum ya :D Ben kapatıyorum onlar açıyor hackerlik savaşı yapıyoruz adeta :D

Hackerlik nedenin? Kusura bakma ama uzaktan yönetim programları iş görüyor buna hackerlık denemez.

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
böle internet cafeye ne ben giderim nede mahalleden birini gönderirim parasıyla rezil ediyorsun adamları.

abandonware

abandonware

Üye
zorunluluk dışında asla internet kafeye gitmem, ağzı bozuk, ailelerinden terbiye alamamış insanlar dolu oralar...

hakaret etme.. onların sen gibi evde pc'leri yokki napsın garipler :zzz: senin için hava hoş tabi..

- - - Eklendi - - -

tek internet kafe nedenim ;) bişey indirmek evde kotalı internet var her gidişimde 2 saate 20 gb dosya indiriyirum :D ve geçeende oyunlarda crysis e rastladım hemen usb i takıp aldım hepisini :) müzikler diziler falan oooh :D pc deki tüm oyunları alıyordum taa ki müzikleri Server den kapatana kadar :D ne olmus yani madem para veriyoruz saatine 1tl o zaman sömürelim :naughty:

aynı kafadanız kardeşim :alkis

ugur1000

ugur1000

Üye
yoo bazılarının evlerinde var pc ve internet ama sırf arkadaşlarıyla cs falan oynamaya gidiyolar ;)

DraugHuan

DraugHuan

Üye
    Konu Sahibi
Ben Hacker'lik derken şaka manasında kasıt ettim :)

Ayrıca evet , net kafeye gelenlerin çoğu aslında ortamı olduğu için gelen insanlar. Ayrıca, ne kadar kızsam bile emin olun ki şehirdeki en iyi hizmete sahip bir dükkan. Bunu da Arşivlerime, Güncellemelerime, ve GHOST'uma borçluyum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt