anaam gelmiş yaa bişi diyecem bende sıkı çalışıyorum bu aralar ama zorlama kendini bu kadar azıcık rahat olVuuu geldim ama çok kalamam![]()

Özledim abim seni
- - - Eklendi - - -
![]()

Zorlamadan üniversite kazanamam kardişim zorlamak lazım
anaam gelmiş yaa bişi diyecem bende sıkı çalışıyorum bu aralar ama zorlama kendini bu kadar azıcık rahat ol![]()

Özledim abim seni
Zorlamadan üniversite kazanamam kardişim zorlamak lazım![]()
üniversiteye hazırlanıyorsan telefon başında ya da bilgisayar karşısında olmaz ama !adam itü istiyor e tabiyalnız sen yokken aykut abi vardı onla konuştık öyle
![]()
telefonumu kurtaran adamyok abi ankara siyasal yada işte 9eylül hukuk olmadı en kötüsü marmara işletmetelefonumu kurtaran adam
- - - Eklendi - - -
Ayrıca inşallah olur gönlünüzden geçen yer. Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için. Fatih ıtü istiyor Sen nereyi istiyorsun Akdeniz olsun benim olsun mu diyorsun

yok abi ankara siyasal yada işte 9eylül hukuk olmadı en kötüsü marmara işletme
- - - Eklendi - - -
abi ne kurtarması ufak bi' lojistik destek sadece![]()

Görüşemiyoruz abim özledim vallahiUzun zamandır görüşemiyoruz be Fatihimüniversiteye hazırlanıyorsan telefon başında ya da bilgisayar karşısında olmaz ama !
aynen abim bıraktım zaten arada girersem giriyorum şimdiden günde 3-4 saatimi çalışmaya harcıyorum tabii lise 3 üm ama şimdiden çalışmak lazım
YGS ve LYS var..Bu arada yarın da dershane var yatayım 
Görüşemiyoruz abim özledim vallahiaynen abim bıraktım zaten arada girersem giriyorum şimdiden günde 3-4 saatimi çalışmaya harcıyorum tabii lise 3 üm ama şimdiden çalışmak lazım
![]()

inşallah abim ya valla varya hastaya kar gibi sözlerHayırlısı olsun hergün yürüdüğün 2 km'nin karşılığını alırsın inşallah![]()
![]()
![]()

iyi geceler kardişim
Görüşemiyoruz abim özledim vallahiaynen abim bıraktım zaten arada girersem giriyorum şimdiden günde 3-4 saatimi çalışmaya harcıyorum tabii lise 3 üm ama şimdiden çalışmak lazım
![]()

inşallah abim ya valla varya hastaya kar gibi sözler![]()

derler ya hani hastaya kar gibi geldi falanBöyle bi deyim mi var "hastaya kar gibi sözler" ilk defa duyuyorum![]()

derler ya hani hastaya kar gibi geldi falan![]()
belki baban üniversitede araba alır sana ha çok yürüdün hak ettin der 
sanmıyorum ya vallaIlk defa duyuyorumbelki baban üniversitede araba alır sana ha çok yürüdün hak ettin der
![]()
biz alırız olmadı dimii
inşallah...abii kaçma gelBi sorun mu var biladerim![]()