Dersaneye gitmeden evde ders çalışmak nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
:rica:

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi

Yabancı dil,ing.:)

ıngilizcedeki r harfinin kelimenin ortalarında ünlüden sonra gelirken örneğin ...er.. Gibi yerlerde hafif yumuşak g gibi okunduğunu biliyor musun? Örnek for (fouğ) gibi.. :)

ismail

ismail

Üye
hocasına aşık olan cocuk :D

maxirabit

maxirabit

Üye
ıngilizcedeki r harfinin kelimenin ortalarında ünlüden sonra gelirken örneğin ...er.. Gibi yerlerde hafif yumuşak g gibi okunduğunu biliyor musun? Örnek for (fouğ) gibi.. :)
Okunuş yönünden çok çeşit var zaten,telafüz derken amerikan ing. birde ingiliz ing. aslında en güzeli ingiliz ing. ama işte onun telefüzü zor oluyor amerikan ing.ağzında sakız varken çok kolaydır cümleler hep yutulur:D

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Lisedeyken bazi kaynak kitaplarim vardi hangi yayincilik onu bilmiyorum ama. Ben MF idim ama TS kaynaklarim vardi. Cok ayrintili ama cok sade anlatimlilardi. Zira hic unutmam, Tarih'e 500 sayfalik kitaptan 1 hafta boyunca calisip 42 almistim, ikinci sinavda incecik, genelde konulari maddeler halinde anlatilmis kitaptan sadece 1 gun calisip 89 almistim. Bu kitaplarin hem ezberi kolaydir, hem ucuzdur, hem basittir. Markasini bilsem cok iyi olurdu ama unuttum. Ama dersen ki benim hedeflerim yuksek, notlarim da iyi, o zaman Final Dergisi Dershanesi'nin aylik dergisini al ben okulumun ilk senesi cok yararini gordum. Tabi hala satiliyor mu bilmiyorum. Sanirsam su an 200 TL civaridir.

Lenneth

Üye
Ben Mf ogrencisiyim, oylesine girdigim sosyal lys ile

Ts1 8 bin ts2 de 12 bin gibi bir derece aldim.

Tarih icin facebooktaki osmanli sayfalarini takip edebilirsin. Rahat bi 10 soruyu ordan gorduklerimden yaptim. Konu özetleri ve bol soru cozumu faydali olur ayrica.

Üst Alt