haqanguven
Üye
kendine göre editleyenler yayınlamaya kalksa çıkılmaz hal alır...Aynen benim bu cfw yi editlememin sebepleri bunlar. hakan iznin var mı yayınlamaya yoksamu diyon
![]()
gerek yok kardeşim
kendine göre editleyenler yayınlamaya kalksa çıkılmaz hal alır...Aynen benim bu cfw yi editlememin sebepleri bunlar. hakan iznin var mı yayınlamaya yoksamu diyon
![]()
sende saol kardeşim...Sen bilirsin kardeşim.benim sana sormamdaki sebep emeğine saygı.gene söylüyorum o kadar güzel yapmışsın ki fw yi çok değişiklik yapmaya kıyamıyorum.aslında izin vermemiş olman iyi oldu sıfırdan cfw yapmaya teşvik etmiş oluyosun benihem teşvikin hem de yapmış olduğun cfw için
Kardeş sorması ayıptır nokia 5800 da bu tür bir oyun varmı direksiyon profilli ? http://www.maxicep.com/symbian-3-oy...ft-v1-00-5-s60v5-symbian-3-signed-406505.html
Yok açmıyordireksiyon profilli nokia 5800 a uygun oyun varmı ki
![]()
Yazılımı ancak deneme fırsatı bulabildim. Tema efektleri gerçekten çok hoş olmuş. Yazılım zaten çok iyi. Emeğine sağlık çok teşekkürler kardeşim.![]()
c6 yı alıyım o zaman onun oyununu söyle![]()
rica ederim güle güle kullan
- - - Eklendi - - -
![]()

1. telefonu kapa aç çalışacakSevgili haqanguven merhaba,
Forumda birçok cfw gezdim ama sonunda seninkini diğerleriyle kıyasladığımda çok daha iyi olduğunu gördüm. Elimdeki Nokia 5800 RM-356 üzerinde orjinal V6003 son sürüm yüklüydü. Hafıza kartını formatladım, telefonu da formatladım, aynen yazdığın aşamaları adım adım takip ederek telefona flash attım. Sorunsuz olarak açıldı ve burada yazdığın şekilde ekran geldi. Menüleri falan kurcaladım, gayet iyi ve güzel yapmışsın. Eline sağlık...
Aklıma takılan birkaç sorun var, cevaplarsan memnun olurum. Elbette daha önce yazan vardır fakat ilk 20 sayfadan sonra 400 den fazla sayfa olduğunu görünce diğer sayfalara bakmadan direk sormak istedim
1. Üstteki XpressMusic yazısının yanındaki buton var hani. Buna tıklayınca aşağı açılan bir bar vardı. Bu açılmıyor. (Sonradan hatalı flash mı attım diyerek en baştan yine formatlayarak tekrar yükledim. Sonuç yine aynı.)
Bunu bilerek mi kapattın?
2. Yandaki kendi tuş kilidine 2-3 kere basmadan çalışmıyor.
3. Nokia'nın çıkardığı Belle üzerine mi kurulu? (bunu sırf meraktan soruyorum)
4. Üzerinde kurulu hiçbir program görünmüyor, bu normal mi?
5. Ben buna tema kurmak istesem 5800 temaları olur mu, yoksa C6 veya belle teması mı kurmam gerekiyor?
6. Ayarlardan Temalara girdiğimde, burada ev ekranı yok, bu durum yüklü temadan mı kaynaklanıyor?
7. Nokia orjinal zil sesinden başka ses yok, birkaç tane alarm sesi falan var. Bunu bilerek mi yaptın? (malum 5800 ve C6 kendi orjinal ve güzel zil sesleri de var.)
8. Bir sorum da, misal Nokia (yapmaz ya) V6.1 çıkarsa 5800 için cepten güncellemede sorun olur mu? Veya yazılımlar için harita, ovi,.. falan güncellemelerini telefonun kendi üzerinden yapsak sorun olur mu?
9. Kurduktan sonra C üzerinde 78,7 MB boş alan gördüm. İyi midir?
10. Son olarak yaptığın Belle Shell yazılımını da inceledim, hatta ilk kurduğumda onu da üzerine kurmuştum. Ancak onda da bazı can sıkıcı hatalar gördüğüm için tekrar sade olan bu yazılımı kurdum. Bununla ilgili tavsiyen nedir? Üzerine sadece belle shell.sisx gibi bir yazılım kursam ama şu anki ekran hiç görünmeden direk belle shell olarak açılır mı? Malum onda yana doğru bayaa bi ana ekran eklenebiliyor, ana ekrandaki görüntüsü daha bir hoş...
Yazdığın bu CFW yi beğenmeyen beğenmez ama ben gerçekten gayet başarılı ve kullanışlı olduğunu söyleyeyim. Eminim uzun bir süre bunu kullanıcam. Orjinal yazılımdan sonra keşke Nokia böyle birşey yapsaydı diye de not düşeyim.
Aklına, ellerine, emeğine sağlık.

Bu kadar hızlı cevap beklemiyordum, valla çok şaşırdımhelal olsun. Ayrıca cevapların aklımdaki tüm soruları giderdi, teşekkür ederim...
hehe rica ederim ne demekhafıza kartını çıkarsın hard format atsın tlfnun hafızasına bitane resim atsın öyle denesin biHakan Arkadaşıma Attım Cfw Yi Fotoğraflarda Fotoğrafları Görmüyor Hard Format Attım Hafıza Kartını Temizledim Olmadı Nasıl Yaparız Ya
- - - Eklendi - - -
Bende Görüyor Arkadaşta Görmüyor 5800
hehe rica ederim ne demek
- - - Eklendi - - -
hafıza kartını çıkarsın hard format atsın tlfnun hafızasına bitane resim atsın öyle denesin bi

hızlı bir şekilde çekmene rağmen mi yine açılıyor
Tamam Dur Deneyelim Bakalım Yazarım Sonucu
- - - Eklendi - - -
Bir De Sorum Olacak Tuş Kilidini Çekiyorum Hızlıca Kapanıyor Hemen Geri Açılıyor Nasıl Yaparız Ya Reset Çakınca Düzeliyor Bir Süre Sonra Tekrar Oluyor
Evet Öyle Oluyor Denedik Yine Olmadı Hakan Yine Bulmuyor Ya
hızlı bir şekilde çekmene rağmen mi yine açılıyor