Manchester United-Galatasaray Maçı AzTv'de, AzTv Maxicep'te [Legal]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
Manchester United-Galatasaray Maçı AzTv'de, AzTv Maxicep'te [Legal]

Arkadaşlar Yıllardır Star Tv'den ÜCRETSİZ-ŞİFRESİZ Olarak Verilmekte Olan Şampiyonlar Ligi Maçları, Nedense Star'ın Doğuş Yayın Grubuna Geçtikten Sonra Çarşamba Günleri Yayınlanacak Olan Maçlar Doğan Yayın Grubunun Eline Geçti. Onlarda Star Ellerinde Olmadığı-Sattıkları İçin Bu Maçları D-Samart Platformunda Yani Şifreli Bir Nevi ÜCRETLİ Bir Ortamda Yayınlamaya Başladılar.

Digitürk'e Para Verip Lig Maçlarını İzlemekte Olan Taraftarlar, Ek Olarak D-Samart'ada Para Vermek İstemiyorlar. Digitürk'e Para Veremeyenler Zaten Tabiri Caizse 'Nerde Beleş, Oraya Yerleş' Düşüncesindeki Arkadaşlar Zaten D-Smart'ı Hiç Ama Hiç Düşünmeyenlerdir...

Maxicep Ailesi Olarak Bizlerde Hani Az Buz Beleşçi Değiliz, Fazlasıyla Beleşçiyiz:)

Bende Biraz Fazla Mesai Yaparak Sizlere AzTv'nin İnternet Platformlarındaki Yayınlarını Bulup Bir Tık Kadar Yakınınıza Getirdim:)

Hiç Bir Yerden Alıntı Yapmadım Kendim Araştırdım Buldum ve Sizinde Paylaşıyorum...

İyi Seyirler:)

- - - Eklendi - - -

Not: Maç Türkiye Saatiyle 21:45, Azerbaycan Saatiyle 23:45'de Başlayacak. Resimdeki Saat İle Karıştırmayın:)

İyi Seyirler.

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66

Kingmortall

Kingmortall

Üye
uzun iş kahveden izlerim en önden rezervemi yaptım üstelik bunların konuştugundan anlamam ki :hmmm

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Emeğine sağlik hidayet abi teşekkur ederim

hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
uzun iş kahveden izlerim en önden rezervemi yaptım üstelik bunların konuştugundan anlamam ki :hmmm

İmkanı Olmayanlar, İşte Olanlar Yolda Olanlar Say Say Bitmez:) Onlarıda Düşünmek Lazım:)

- - - Eklendi - - -

Rica Ederim:)

- - - Eklendi - - -

Emeğine sağlik hidayet abi teşekkur ederim

Rica Ederim Kardeşim, İyi Seyirler Hepineze:)

demir63

demir63

Üye
Azeri kanalı AzTv ve İdman Tv salı ve çarşamba günleri şampiyonlar ligini, avrupa ligi maçlarını, ingiltere ligi, ispanya ve italya ligi maçlarını canlı olarak vermektedir.
Maxicep.com - gs maçı hangi kanalda diyenler buraya bedava.... maç sadece 1 dk seyret...
Türksat
10965 H 12800 5/6 sıd(Provıder):00000 5
biss: 12 34 56 00 65 43 21 00

kanal frekansları ve biss aynı. aztv sadece maç esnasında şifre girer, idman tv çoğu zaman şifrelidir. biss girdiğiniz takdirde hiç bir zaman şifre girmez. iyi seyirler..

şampiyonlar ligi program:
-----------------------------
salı
21.45 real madrid-m.city -AzTv
2145 montepliler-arsenal - idman tv

çarşamba
21.45 mençıstır-GS - AzTtv
21.45 barcelona-spartak moskova- idman tv

not uydunuz biss sifreye uygunsa.... biss ını girmenız yeterlidir... not idman tv ve aztv aynı sifredir.. 2 kanalada aynı sifreyı giriniz.. sonra uydunuzu kapatıp acmanız yeterlıdir..

hasan24359

Üye
kardes E 71 de acamiyorum. cozum lazim linki aciyor ama ses var goruntu yok cozumu nedir

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum tv senden sorulur valla prof oldun :)

Sinann25

Üye
yav arkadaşlar tv den az tv şifreye mi girecek acaba

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
ben biss şifresini giriyorum yinede şifreye giriyor sorun nerde bilen arkadaşlar cevap yazarmısınz ? :)

hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ultraslan_66
greenmile

greenmile

Üye

O Daha Belli Değil Kardeşim İlk Maç Olduğu İçin, Ancak Maç Saatinde Belli Olur:)

- - - Eklendi - - -

Eyvallah Abim Gittim Sitesin Çektim Adresleri Şuan Webde Herkes Şifre Yada Canlı Yayın Arıyor:D

ilk maç mı?

Az tv ş.ligi ön elemesi de dahil tüm ş.ligi ve avrupa ligi gününde maç yayınlıyor bizzat ben izliyorum ve her karşılaşmada şifreye girdi yani kesin olarak şifreli.Ayrıca net yayına güvenmeyin derim çünkü geo blocking denen olay sebebiyle daha önce birkaz kez net yayınını kapattılar ancak biss kesin çözüm

Biss ise yıllardır aynı girin rahat rahat izleyin.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Şimdilik yayın süper çalışıyor normalde şimdi şifreli olması lazım ama ayarladım sayenizde :)

class_men39

Üye
eyer sıfreyı gırdgn halde acmyrsa kapat ac gene olmuyrsa kanalı sıl yendn yukle bıs gr olay tamamdır☺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...