iphone her turlu simdi alinti yapin ve :zzz: veya :hmmm yazin :hmmm
cukuleaks Üye Jomolocco' Alıntı: iphone her turlu simdi alinti yapin ve veya yazin Genişletmek için tıkla ...
cortex47 Üye Recep Özmen' Alıntı: Ama o model çift çekirdekli. Genişletmek için tıkla ... tamam, resimde de 4 çekirdekli işlemci demiyor zaten.
Recep Özmen' Alıntı: Ama o model çift çekirdekli. Genişletmek için tıkla ... tamam, resimde de 4 çekirdekli işlemci demiyor zaten.
Recep Özmen Üye cortex47' Alıntı: tamam, resimde de 4 çekirdekli işlemci demiyor zaten. Genişletmek için tıkla ... Resim de işlemciye dair bir şey yazmıyor. Belirtmek istedim.
cortex47' Alıntı: tamam, resimde de 4 çekirdekli işlemci demiyor zaten. Genişletmek için tıkla ... Resim de işlemciye dair bir şey yazmıyor. Belirtmek istedim.
cortex47 Üye Recep Özmen' Alıntı: Resim de işlemciye dair bir şey yazmıyor. Belirtmek istedim. Genişletmek için tıkla ... tamam. ben de
Recep Özmen' Alıntı: Resim de işlemciye dair bir şey yazmıyor. Belirtmek istedim. Genişletmek için tıkla ... tamam. ben de
SilentOne Üye stive oldukten sonra apple urenleri ile giderde telefon olarak artık geliştirmiyor kendini
cukuleaks Üye SilentOne' Alıntı: stive oldukten sonra apple urenleri ile giderde telefon olarak artık geliştirmiyor kendini Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle
SilentOne' Alıntı: stive oldukten sonra apple urenleri ile giderde telefon olarak artık geliştirmiyor kendini Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Samsung SIII, Android'in ağırlığından kaybediyor. Yoksa uçak gibi telefon