Daha sonra vay efendim neden stabillik problemleri çıkıyor, LG aldım almaz olaydım, One X çıktı problemlerinin gitmesi 6 ay sürdü diye yakınılır ama...Ayrıca Wp'nin Android'e olan çok büyük avantajları var.Android'in avantajlarının yok olma ihtimali var ama mobil bir alette PC tarayıcısını kullanma ya da PC uygulamalarını kullanma ihtimalin nedir ? Çift çekirdek ile tarayıcısı ve stabilizasyonu ile 4 çekirdekli aletleri katlayabilecek bir sistemden bahsediyoruz.Şimdi banada Nokia fanı demeye kalkarsan baştan söyleyeyim şuan Samsung ve HTC telefonlar kullanıyorum ve eğer HTC 19 eylül gibi erken bir tarihte Zenith'i tanıtır ve satışa çıkarırsa Nokia'yı beklemem HTC telefonu alırım.Ayrıca objektif olduğumda beni tanıyan kişiler tarafından bilinir.Android iyi hoş ama her alanda en iyisi değil.Multimedya - kamera isteyen birisi için 808 en iyisi, market isteyen birisi için iOS en iyisi, serbestlik ve market isteyen birisi için Android, internet, sosyal ağlar isteyen birisi için Wp en iyisidir.Sana uygun olmayabilir fakat sırf bu yüzden Wp sadece Nokia fanları yüzünden abartılmış ve başarısız bir işletim sistemi olmuyor.Wp7.5'in bile tarayıcısı aynı işlemcili telefonları altüst ederken Wp8'in IE10'nu için konuşmaya gerek yok sanırsam.Bende touchwiz ve cocoa'ya Modern arayüzü tercih ederim.Sense ve Modern arayüz arasında da zorlanarak tercih yaparım.Bu tamamen kişisel yani.Ayrıca ileride Nokia tarafından değişik arayüzler görebiliriz çünkü Microsoft Nokia'ya bu ayrıcalığı verdi...Ayrıca Microsoft ve Wp Apple ve iOS gibi olmayabilir fakat asıl rakibi Android değil iOS ve hitap ettiği kitlede asıl olarak öyle.Sonuçta kapalı kaynak kodlu ve kısıtlamalı bir işletim sistemi.Asıl övündüğü konu ise stabilliği.Bu kuralları yok ederse Samsung gibi sadece Wp'yi karalamak için telefon çıkaran firmalar artar ve Wp kötü anılır olur.Üreticisi yüzünden stabil olmayan bir Wp'li telefon sadece üreticisini değil bütün sistemi berbat diye tanıtır, karşılaştırmalarda sistemi kötü gösterir.Bu yüzden Microsoft doğru yolda ilerliyor kanımca.