Xperia Tipo Sizce Nasıl ?

Sponsorlu Bağlantılar

halilcan5594

halilcan5594

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Tipo Sizce Nasıl ?
Beyler Samsung Galaxy Gio almayı düşünüyordum.Ancak Xperia Tipo'yu gördüm beğendim sizce nasıl ?
Gio mu Tipo mu ?
özellikleri fiyatına göre güzel Turkcell de 499 lira.
Daha önce Turkcell T10 kullandım.2.8'' ekranı küçük geliyordu.çok takılıyordu. eski telefonum 2700 Classic'e döndüm.
şimdi aradan zaman geçti ve telefon almayı düşünüyorum bütçem 500 TL (üstüne ekleyemem)
sizce Tipo iyi bir karar mı ?
3,2 '' ekran yeterli mi ? (T10'a göre kıyaslarsak 0,4'' daha büyük )

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Xperia modelleri begenilmeyecek gibi degil. Ben oneririm. Gio'dan iyi oldugunu dusunuyorum en azindan.

halilcan5594

halilcan5594

Üye
    Konu Sahibi
bende çok beğendim açıkçası kendine has bir şekli var.

halilcan5594

halilcan5594

Üye
    Konu Sahibi
yokmu başka fikrini söylemek isteyen ?

Kerim.

Kerim.

Üye
Beyazının tasarımı çok güzel.çok fazla oyun oynayacağını sanmıyorum ama yinede iyiye benziyor(fiyatına göre).peki maxiplus5e baktın mı?

halilcan5594

halilcan5594

Üye
    Konu Sahibi
Beyazının tasarımı çok güzel.çok fazla oyun oynayacağını sanmıyorum ama yinede iyiye benziyor(fiyatına göre).peki maxiplus5e baktın mı?
fazla oyun oynamam.
daha önce T10 aldım aynı hatayı 1 daha yapmam.

Xelord

Xelord

Üye
Beyler Samsung Galaxy Gio almayı düşünüyordum.Ancak Xperia Tipo'yu gördüm beğendim sizce nasıl ?
Gio mu Tipo mu ?
özellikleri fiyatına göre güzel Turkcell de 499 lira.
Daha önce Turkcell T10 kullandım.2.8'' ekranı küçük geliyordu.çok takılıyordu. eski telefonum 2700 Classic'e döndüm.
şimdi aradan zaman geçti ve telefon almayı düşünüyorum bütçem 500 TL (üstüne ekleyemem)
sizce Tipo iyi bir karar mı ?
3,2 '' ekran yeterli mi ? (T10'a göre kıyaslarsak 0,4'' daha büyük )

Sana bağlı 3,2" yeterli mi değil mi, ben de 3,3 inc xperia ray vardı. Küçük geliyordu Normal kullanımda iyiydi de oyun oynarken daha büyük olmasını isterdim.Ama sen fazla oyun oynamıyormuşsun o zaman işini görecektir.
Çok ahım şahım bir telefon değil aslında ikisi de
Tipo mu Gio mu diyorsan >> Tabi ki Tipo.

halilcan5594

halilcan5594

Üye
    Konu Sahibi
Sana bağlı 3,2" yeterli mi değil mi, ben de 3,5 inc xperia ray vardı. Küçük geliyordu Normal kullanımda iyiydi de oyun oynarken daha büyük olmasını isterdim.Ama sen fazla oyun oynamıyormuşsun o zaman işini görecektir.
Çok ahım şahım bir telefon değil aslında ikisi de
Tipo mu Gio mu diyorsan >> Tabi ki Tipo.
gönül isterki 4'' olsun ama bütçemiz buna yeter bende T10 la kıyaslıyorum.
T10 küçük geliyordu şimdi bu ondan 0.4'' büyük.

cambazkral1

Üye
ben tipo kullanıcısyım şarzı normal bi androide göre çok uzun gidiyor oyunları iyi çalıştıryor sesi harika wifi ye hızlı bağlanıyor daha ne istiyetim ki...:)

okokmen

Üye
Kardeş Tipo gerçekten çok iyi bende mini 2 ile tipo arasında kaldım tipo yu aldım gerçekten güzel telefon tavsiye ederim

alpipili

Üye
Bende bugün xperia tipo aldım ilk android telefonum ilk olarak şunu söylemek istiyorum.Bütçe sınırından dolayı bu telefonu almak zorunda kaldım bu yüzden pek hevesli değildim ancak ilk bakışta telefon hakkındaki yorumlarım gayet olumlu öncelikle bu fiyata bu telefon bence gayet iyi eğer süper bir android deneyimi arıyorsanız yüksek fiyatlı yüksek modellere bakmanızı tavsiye ederim.Okuduğum diğer yorumlardan esinlenerek kamerası hakkında beklediğimden daha iyi diyebilirim.(çok kötü bekliyordum)Kesinlikle samsung telefonlarıyla kıyaslamayın bence çünkü arkadaşlarımda gio, mini2 vb telefonlar var ve şu ana kdr telefonla geçirdiğim vakitler için konuşuyorum tipo kdr iyi değil.Oyunları iyi diyilebilecek kdr çalıştırıyor.Aşırı baymıyor yani.Ses kalitesi ve internet deneyimi çok iyi açıkça söylemeliyim ki benim beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor.Okuduğum bir diğer yorum da ana ekranda sağ alt tarafta ki telefon bölümünün zor algıladığıydı.Başlangıçta bende de oldu ancak bir süre sonra geçti ancak ben o süre içinde güncelleme yükledim belki de ondandır bilemiyorum.Ekran klavyesi bnm gibi büyük parmaklı biri için bile beklediğimin çok çok ötesinde kutudan kulaklık çıkmıyor bu beni üzdü fakat aşılamayacak bir sorun değil.Kısaca ben bu telefonu yaklaşık 2-3 boyunca sanal ortamdan inceleyerek aldım ve bunu açıkça söylemem gerekiyor beni gerçektmden incelememden sonra mutlu etti.Yani ilk android telefonu alacaklar ve fazla bütçesi olmayıp bütün android nimetlerinden asgari düzeyde faydalanmak isteyenler ve bnm gibi pişman almak istemeyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.

taylan08

Üye
t10 la kıyaslanacak telefon değil başta bunu belirtmek isterim t10 çok düşük kapasiteli bir telefon tipo çok daha kapasiteli bir telefon şık ve güzel bir telefon bu telefonu almakla yanlış bir karar vermiş olmazsın. kanımca :)

avast

avast

Üye
beyler kimse malina kotu demez o yorumlar pek ciddi gelmedi bana ben electro world e ona buna cok baktm samsung mini2 aldim bunun sebebi de tiponun ekraninun 256k mini2 nin 16m renk demeleri ve samsung un islemcisisinin downrade yapilmis olmasi yani aslinda 1 ghz dediler daha sorun yasamadm birde guncelleme gelecek 4.1 onu bekliyorum beenchlerdede sonyden 50 puan falan fazla aliyor pek bi fark yok aslnda bende mini2 den memnunum herkes kullandigina iyider :)

ugur1000

ugur1000

Üye
mini 2 alcaktım tipo aldım cihaz ics ile geliyor çok hızlı pili çok iyi oyunlar kasmıyor zaten çok ağır oyunlara gerek yok markette yeterince uygun oyun var

- - - Eklendi - - -

ama asphalt 6 yı kasmadan çalıştırır diye tahmin ediyorum

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Xperia m düsüne bilirsin.

Tipo ile aynı. Yalnız ekranı buyuk ve kamerası daha iyi.

ugur1000

ugur1000

Üye
beyler kimse malina kotu demez o yorumlar pek ciddi gelmedi bana ben electro world e ona buna cok baktm samsung mini2 aldim bunun sebebi de tiponun ekraninun 256k mini2 nin 16m renk demeleri ve samsung un islemcisisinin downrade yapilmis olmasi yani aslinda 1 ghz dediler daha sorun yasamadm birde guncelleme gelecek 4.1 onu bekliyorum beenchlerdede sonyden 50 puan falan fazla aliyor pek bi fark yok aslnda bende mini2 den memnunum herkes kullandigina iyider :)

jb "gelecek" :) xperia ray e falan ics kurdular herkes şikayetçi canım benim ;) sonradan olan büyük atlamalar verimli olmuyor benim için sorun yok jb önemli değil çünkü tipoda ics var ve ics kötü bi sürüm değil ics den pek farkı yok :)
ayrıca antutu xperia tiponunda cpusuna mini 2 nin cpu su olan msm7227a diyor eğer doğruysa boşuna hava atma benim xperia tipoda downgrade edilmiş :) söylemeden geçemeyeceğim "Sony Kalitesi" de var işin içinde canım benim :)

cambazkral1

Üye
benim xperia tipom var. telefon sony nin en alt seviyedeki akıllı telefonu olmasına rağmen android 4.0.4 sürümü mevcut. ekran rahat ve geniş ekranı, kamerası 3.2 megapixel olup çok kaliteli görüntüsü var . 800MHZ hızı var.Samsung Galaxy ACE den daha iyi. tabi alacak olan arkadaşlar varsa bence zaman kaybetmesin;););)

- - - Eklendi - - -

benim xperia tipom var. telefon sony nin en alt seviyedeki akıllı telefonu olmasına rağmen android 4.0.4 sürümü mevcut. ekran rahat ve geniş ekranı, kamerası 3.2 megapixel olup çok kaliteli görüntüsü var . 800MHZ hızı var.Samsung Galaxy ACE den daha iyi. tabi alacak olan arkadaşlar varsa bence zaman kaybetmesin;););)

avast

avast

Üye
jb "gelecek" :) xperia ray e falan ics kurdular herkes şikayetçi canım benim ;) sonradan olan büyük atlamalar verimli olmuyor benim için sorun yok jb önemli değil çünkü tipoda ics var ve ics kötü bi sürüm değil ics den pek farkı yok :)
ayrıca antutu xperia tiponunda cpusuna mini 2 nin cpu su olan msm7227a diyor eğer doğruysa boşuna hava atma benim xperia tipoda downgrade edilmiş :) söylemeden geçemeyeceğim "Sony Kalitesi" de var işin içinde canım benim :)
ugurcugum sen yanlis gelmissin ben chipsetlerine baktim fark ondan oluyo mini 2 ninki farkli anladik sony aldinda bukadar ovmeye gerekyok giis seviyesi telefonlari ordada dedigim gibi kimse yogurdum eksi demez :) ben yazanlari soyluyorum chipset farki varmis ondan yoksa 50 puan farki fazla degil ki samshng akilla telefon piyasasinin bir numarasi inkar etmeyelim simdi ha sen illaki ben sony aldim sony iyi diyosan seninki iyi samsung kotu kardesim oyle bi yorum yazmissinki adama zorla tipo aldiracaksin alsinne aliyosa isterse nokia alsin bana ne hava atma falan demissin neyin havasini atacaksin giris seviyesi telefonla kasma bukadar yani :)

kor45

Üye
ben telefonu alali bir ay oldu hayatimda ilk defa aldigim bir telefondan pisman oldum acayip kasmalar oluyor

• Beğen
Tepkiler: avast

sezer32

Üye
arkadaşlar galaksy Y ile tipo arasında kararsız kaldım bütün özelliklerine tamam dedim ama pili düşündürüyor.Galaksy Y 640 saat tipo 470 son yorumları alabilirmiyim.