samikayaa
Üye
Xperia Tipo inceleme
Merhaba arkadaşlar bugün xperia tipo aldım ve izlenimlerimi size aktarmak istedim.Telefonu Sony Centerdan almanızı öneririm cünkü turkcell rom yok yani ram noktasında kafanızda sorunlar kalmasın.telefonun ekranı kapasitif yani hernoktadan dokunmaya duyarlı ice cream sandwich sürümü bu telefonda sıfır kasma yapıyor .telefonun tutusu güzel arka kamerası 3.2 megapixel bir sorunu burda devreye giriyor telefonda flash yok ama sabah cekimleri fena degil.Telefonun sesi büyüklügüne göre baya iyi cıkıyor bende xperia u var ondan fazla cıkıyor
Bataryası fazlasıyla iyi gidiyor 4gb hafızası yetiyor istiyorsanız hafıza kartı takabiliyorsunuz.Wifi hızı güzel iyi internete bağlanıyor.Ön kamerası yok .Bu ekrana göre özellikleri güzel bir telefon samsung mini ile bu telefonun arasında kalmıştım xperia tipo aldım gayet kullanıslı bi telefon 

Bataryası fazlasıyla iyi gidiyor 4gb hafızası yetiyor istiyorsanız hafıza kartı takabiliyorsunuz.Wifi hızı güzel iyi internete bağlanıyor.Ön kamerası yok .Bu ekrana göre özellikleri güzel bir telefon samsung mini ile bu telefonun arasında kalmıştım xperia tipo aldım gayet kullanıslı bi telefon