Garantisiz,sıfır telefon almak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Garantisiz,sıfır telefon almak?
Arkadaşlar belki ıstanbullu olanlar bilir.sirkecide doğubank mı ne var elektronik cihaz satan bi yer.oraya gittik ve sıfır s2 nin fiyatı 950 liraymış.öğrendik ki spotmuş.yani sıfır ama garantisi yok.sizce uygun mu,yoksa ikinci el garantili mi daha uygun?eniştemde s2 var,yaklaşık bir buçuk yıldır ondaymış ama gördüğüm kadarıyla maşaallah bi sorunu yok,zaten ekranı da çizilmez galiba.yukarıdaki seçeneklerden hangisi daha uygun sizce??

Black-killing

Black-killing

Üye
Kardeş benimde dayım ordan alışveriş yapıyor.Istediğin telefonu al git KvK lat.Sitres yapma :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl kvklatcam ya öyle oluyo mu :) çok merak ettim bak şimdi :)

Black-killing

Black-killing

Üye
Google amcaya sor bakim ne diyo

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Peki :) :tşk:

- - - Eklendi - - -

Google amcaya sor bakim ne diyo

yav aradım internette ama bulamadım.bi tane iphone sitesinde öyle bi garantileme sistemi yok diyo.ama o yurtdışından getirtilenler için diyo olabilir :s link varsa atabilir misin?veya burda açıklayabilir misin?

Black-killing

Black-killing

Üye
444 1 585 ara ve öğren sana bir telefon kadar yakınlar sıcak sohbetler seni bekliyor genç :)
Not : Kalbi olan aramasın :)

Black-killing

Black-killing

Üye
Yok numara doğru araştırıp yazdım diğerleri ise komik olsun diye yazdım bi problemin mi var ?

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell bayiine falan gitsek öğrenemez miyiz veya herhangi bir telefoncu bilgilendirmez mi?

MrExpert

MrExpert

Üye
Spot önermem 2 el garantili daha iyidir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt