• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia Android’e geçecek mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dadac

Üye
ilginç.....

cukuleaks

Üye
nokia ve wp uyumu. süper bence :)

yilmazk1977

yilmazk1977

Üye
nokia artık bir karar verip harekete geçmeli yoksa ilk beşide zor görür

xtrcrazy

Üye
Android olmasin diyen akradaslara sesleniyorum. Android kullanmadiqiniz cok acik. Galaxy mini kullanicisiyim ve ustune alacaqim tek telefon yine android alacaktir. Bosverin arkadaslar androidi. Siz hesap makinesi kullanmaya devam..

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
şuan kullanılan 2 işetim sistemi var android ve ios symbiancı olarak bunu kabul ediyorum baktığınız zaman nokianın symbianlı en pahalı telefonu 808 o da işletim sisteminden değil kamerasından dolayı onun dışında nokianın 1000 tl değerinde bile telefonu yok symbianlı bu nokia biraz dışlanıyor ama iyi şeyler yapmıyor bakın 4s 2000 tl'ye yakın s3 öyle bu yüzden biraz şöyle oldu ios=mercedes android=audi symbianda =woswogen olarak kaldı yani biraz orta sınıf gibi üst sınıf telefon yapmamaya başladı. Bu nedenle artık symbianı bitiriyor ve nokia şirketi olarak devrime hazırlanıyor artık nokianında 2000 tl civarında telefonları olacak ve tartışılan 3 işletim sistemi olacak ios , android wp....
HTC BMW 520 İ DİZEL :d:

MetQ7

MetQ7

Üye
Nokia androide en son geçicek olan marka:ehe

flyx

flyx

Üye
androidli ayakkabı çıksa bile alırım.

hbwolf

Üye
Symbian 3 kullanan telefonlarıda windows'a geçirmesi bence güzel olur ama ne kadar mümkün bilemeyiz

Kurmay34

Üye
Nerde eski nokialar be bitti gözümde üzülüyorumda ama yapıcak bişe yok ...

alaStar

alaStar

Üye
Android olmasin diyen akradaslara sesleniyorum. Android kullanmadiqiniz cok acik. Galaxy mini kullanicisiyim ve ustune alacaqim tek telefon yine android alacaktir. Bosverin arkadaslar androidi. Siz hesap makinesi kullanmaya devam..

Allah aşkına gerçekten merak ediyorum o minicik şeyde ne anlıyosun android den :)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Şu yaşıma kadar 3-4 telefon kullandım.Hepside Nokia oldu.Pişman olduğum noktada açıkçası hiçbir zaman olmadı.O paraya çok iyi telefon kullandım.Nokia ile sonsuza :)

doping18

doping18

Üye
arkadaşlar zaten Android yeni gelişmeye başyalan bir işletim sistemi ve ilk sürümlerinde güvenlik açıkları vardı windows oturmuş bir işletim sistemi yani yeni yeni gelişmeye başlayan ve her geçen gün 4.0.0 4.0.4 gibi gelişen bir sistem değil ve ayrıca şimdi çin malları bile android li artık siz kıyaslayın

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Meego geliştirilmeliydi bence :hmmm Şimdi Tizen oldu galiba

hepar92

Üye
android mi pehh

tarxhn

tarxhn

Üye
:ehe android eskidi bile windows forewer

blackyildiz

blackyildiz

Üye
nokia android olursa önünde Kimse duramaz iphone bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt