SİSTEM TEMİZLEYİCİ X-Clear v1.9 s60v3-s60v5 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

ibaldu26

Üye
Eyvallah çok :tşk:

ledayi2000

ledayi2000

Üye
teşekkürler

Bystone

Bystone

Üye
:Teşekkürler.İnş gerekli dosyalarıda temizlemez..

dj28

Üye
teşekkürler.

burakicyar

Üye
Teşekkürler.

ilhamiuzar

Üye
kardeş eline sağlık ta benim yüklediğim programların çoğunda sertifika geçmiş diyor acaba ben mi yanlış yapıyorum yoksa başka bi problem mi var yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ederim (telefon 5800 )

Emrgncy

Emrgncy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ilhamiuzar

ilhamiuzar

Üye
eyvallah kardeş teşekkürler

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
teşekkürler telefon hafızam 2 mb kalmıştı 26 yaptı :) teşekkürler

bora16

Üye
teşekkürler

aykutbuy

Üye
Teşekkürler güzel uygulama. Telefona kurup çalıştırdım. Temizle diyip 2-3 dak boyunca silinen dosyaların listesi geçti resmen ter boşaldı benden :) ama önemli hiç bir şeyi silmedi.

Benim sorunum RAM ile ilgili. Yetersiz hafıza hatası ile çok karşılaşıyorum sanırım bu program ona pek etkili değil. Bu konuda bilgisi olan varmıdır?

goralland55

goralland55

Üye
bozuk programları koyuyorsunuz

- - - Eklendi - - -

aykut kardeş aynı sorunu bende yaşıyorum ama nafile ram bellek bazı durumlarda yetersiz kalıyo

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Teşekkürler güzel uygulama. Telefona kurup çalıştırdım. Temizle diyip 2-3 dak boyunca silinen dosyaların listesi geçti resmen ter boşaldı benden :) ama önemli hiç bir şeyi silmedi.

Benim sorunum RAM ile ilgili. Yetersiz hafıza hatası ile çok karşılaşıyorum sanırım bu program ona pek etkili değil. Bu konuda bilgisi olan varmıdır?

Ram temizliği için ramblow kullan...

- - - Eklendi - - -

bozuk programları koyuyorsunuz

- - - Eklendi - - -

aykut kardeş aynı sorunu bende yaşıyorum ama nafile ram bellek bazı durumlarda yetersiz kalıyo

Program bozuk değil, python destekli telefonunda python yüklü olması lazım ayrıca uygulamayı C sürücüsüne kurun

exeli258

exeli258

Üye
sertifika hatası weriyo

goralland55

goralland55

Üye

Özür dilerim program çalışıyo
Ram temizliği için ramblow kullan...

- - - Eklendi - - -

Program bozuk değil, python destekli telefonunda python yüklü olması lazım ayrıca uygulamayı C sürücüsüne kurun
özür dilerim

lala_pasa

lala_pasa

Üye
emeğine sağlık

jr_jamis

Üye
süpersin gardaş ellerina sağlık.Emeğine herzaman saygılıyız

seker15

Üye
teşekkurler

karadaş