Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekleştirilen Buluşmalarİstanbul buluşması ?
Sponsorlu Bağlantılar
MrTech
Üye
Konu Sahibi
evet
furkan5800
Üye
oke ins bkırköydür
minoo
Üye
Bakirkoy olursa ben gelemem
Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
MrTech
Üye
Konu Sahibi
kadikoy diyoruz ya.
furkan5800
Üye
iyde krsda olursa cok zor bnm hatta imkansız bkrkoy sart dğl avrupa yakası falan olsa gelirm ksn
MrTech
Üye
Konu Sahibi
Bakırköy - Kadıköy vapuru var.olmadı bir daha düzenleriz sömestr'da falan.
- - - Eklendi - - -
Eveet Önümüzdeki Pazar (23.09.2012) Kadıköy Bulusmasına Gelebilecekler Yazsın.Bir de Müsait Olacakları Saati Yazsınlar.Benim İşlerimden Dolayı Erken Düşünüyorum Buluşmayı.
Bakırköy - Kadıköy vapuru var.olmadı bir daha düzenleriz sömestr'da falan.
- - - Eklendi - - -
Eveet Önümüzdeki Pazar (23.09.2012) Kadıköy Bulusmasına Gelebilecekler Yazsın.Bir de Müsait Olacakları Saati Yazsınlar.Benim İşlerimden Dolayı Erken Düşünüyorum Buluşmayı.
tatlım sen yorumları okumuyosun galiba 23.09.2012 pazar günü kadıköyde buluşulcak dediler. Saatide siz şimdi buraya yazıcaksınız ve herkese uyucak bi saat belirlencek.
Yani uygun olduğunuz saat aralıklarını yazın şimdi
tatlım sen yorumları okumuyosun galiba 23.09.2012 pazar günü kadıköyde buluşulcak dediler. Saatide siz şimdi buraya yazıcaksınız ve herkese uyucak bi saat belirlencek.
Yani uygun olduğunuz saat aralıklarını yazın şimdi
peki kadıköyün neresinde saatse ne kadar geç olrsa o kdr iyi
Aybin.Kilic
Üye
Hadi bakalım tarih belli oldu sıra saate geldi. Oda belli olsun belki süpriz yapıp geliriz.
1omer1
Üye
Bende Gelim Ama Tanımıyorum Kimseyi Nasıl Olucak
MrTech
Üye
Konu Sahibi
Bi sonraki buluşmaya katılmanız daha iyi olur diye düşünüyorum
Barış Grc
Üye
Beşiktaş daha cazip bence ama saat erken olsun yeter .
- - - Eklendi - - -
Beşiktaş daha cazip bence ama saat erken olsun yeter .
Aybin.Kilic
Üye
Öğlen uyar mı arkadaşlar ? 12 yada 1 gibi
Hava güzel olursa ailece geliyoruz. Kadıköy vapur iskelesi uygun mu ?
minoo
Üye
Saka gibisiniz he. Kadikoy ile Besiktas arasi 20 dakikalik vapur yolculugu kadar. Besiktas'a gelen nasil Kadikoy'e gelemiyor?
O kadar bulusmalara katildim, bu kadar karambol bi konu daha gormedim.