Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul buluşması ?

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaşlar eşimin ameliyatı sebebiyle bu buluşmaya katılamayacağımı bildirmek isterim.Kusuruma bakmayın.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaş pm atmış benim için yer sorun değil sadece anadolu yakası belki sorun olur ama gelmeye çalışırım dediğim gibi işim belli olmuyor şu gün müsait olurum derim ama işim çıkabilir siz kendinize göre ayarların ben çıkar gelirim:)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Dede
MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
furkan5800

furkan5800

Üye
Arkadaşlar eşimin ameliyatı sebebiyle bu buluşmaya katılamayacağımı bildirmek isterim.Kusuruma bakmayın.

geçmiş olsun. Acil şifalar dilerm

- - - Eklendi - - -

Arkadaş pm atmış benim için yer sorun değil sadece anadolu yakası belki sorun olur ama gelmeye çalışırım dediğim gibi işim belli olmuyor şu gün müsait olurum derim ama işim çıkabilir siz kendinize göre ayarların ben çıkar gelirim:)

Anadolu yakası olsa pek gelebileceğimi sanmıyorum, fikir bildir demişiniz ben bakırköy diyorum

• Beğen
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Biri banamı seslendi. :D Hadi ayarlayalım artık yer saat ama avrupa yakası olsa eyiydi :ehe

- - - Eklendi - - -

Ben beşiktaş diyorum. :D

- - - Eklendi - - -

Ben beşiktaş diyorum. :D

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
furkan bakirkoyden kadikoye vapur var diye biliyorum.bence kadikoy olsun.

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
haftasonu herkese uygun görünüyor.Yer ve saat benim için hiç önemli değil :)

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
her iki tarafa da olması gerekli ido'dan bakın.olmadı bakırköy yapak daha iyi olur.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Saat sabah 6 da . :ehe

furkan5800

furkan5800

Üye
Arkadaslar karar verelim ben kadıköyse pek gelebilecğmi sanmam :( bakırköyde uzak bna ama oraya gidebilrm

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Haftaya Haftasonunda Ya Kadıköy'de Yada Bakırköy'de Olabilir mi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bilmem ben hergün çorlu istanbul gidip geliyom nasılsa cumartesi tüm gün istanbuldayım araç değiştiricem olursa burdan bakarım ;)

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bana uygun yer olarakta bakırköy yakın bana kadıköye göre ama bakırköyün neresinde buluşma olucak pek gitmedim oraya. :D

minoo

minoo

Üye
Bakırköy olursa ben gelemem abi Bakırköy nedir ya ben İstanbul'un bi ucunda oturuyorum. Kartal neree, Bakırköy nere.. Şeyin nikahı orası bana göre.

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve Dede
MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Bakırköy olursa ben gelemem abi Bakırköy nedir ya ben İstanbul'un bi ucunda oturuyorum. Kartal neree, Bakırköy nere.. Şeyin nikahı orası bana göre.
Kadıköy O Zaman Olacak.:hmmm