Arkadaşlar eşimin ameliyatı sebebiyle bu buluşmaya katılamayacağımı bildirmek isterim.Kusuruma bakmayın.
Arkadaşlar eşimin ameliyatı sebebiyle bu buluşmaya katılamayacağımı bildirmek isterim.Kusuruma bakmayın.
Arkadaş pm atmış benim için yer sorun değil sadece anadolu yakası belki sorun olur ama gelmeye çalışırım dediğim gibi işim belli olmuyor şu gün müsait olurum derim ama işim çıkabilir siz kendinize göre ayarların ben çıkar gelirim![]()
furkan bakirkoyden kadikoye vapur var diye biliyorum.bence kadikoy olsun.

Genel bi karar verelim bakarızBana uygun yer olarakta bakırköy yakın bana kadıköye göre ama bakırköyün neresinde buluşma olucak pek gitmedim oraya.![]()

Kadıköy O Zaman Olacak.Bakırköy olursa ben gelemem abi Bakırköy nedir ya ben İstanbul'un bi ucunda oturuyorum. Kartal neree, Bakırköy nere.. Şeyin nikahı orası bana göre.