BlackBerry 9380 ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muuSTi20

Üye
    Konu Sahibi
BlackBerry 9380 ...
slm arkadaslar blackberry 9380 aldım ılk blackberry ım
telefonun tipini cok begendım hızı bana orta gıbı geldı fazla oyun yok ama uygulamalar guzel bence kamerası da fena degıl orta duzey bır 5 mp.menu vs begendım oturaklı duruyor ıcınde mıknatıs uygulaması var degısık olarak gozume carpan dokunmatıgı 5800 dan sonra cok begendım ama ortadakı topunda kullanılıyor olması dokunmatıge mecbur da bırakmıyor
tek sıkıntım var o da benım aldıgım cıhazdan mı yoksa normal bısey mı anlamadım blackberry 9380 kullanan varsa cevap verırse sevınırım alltakı arama ve kapama tuslarına alttan bakınca ıgne delıgı kadar bosluk var ve oradan cok az ışık sızıyo alttan bakınca sızdede var mı bole bı durum telefonun yapısından mı yoksa bendekı telde mı sorun var anlamadım

bu arada uygulama ıcın sadece 80 mb mı yer ayrılmıs arttırılmıyor mu

sagolun

Kerim.

Kerim.

Üye
Evet telefonun tasarımı,kullanımı harika.hayırlı olsun.kaça aldın?

muuSTi20

Üye
    Konu Sahibi
550 liraya nasıl fıyat sızce bu arada dedıgım ısık sızması sorunu sızdede var mı kullanıcısıysanız ufak bı sorun ama tek sorunum o suan

- - - Eklendi - - -

Evet telefonun tasarımı,kullanımı harika.hayırlı olsun.kaça aldın?
550 liraya nasıl fıyat sızce bu arada dedıgım ısık sızması sorunu sızdede var mı kullanıcısıysanız ufak bı sorun ama tek sorunum o suan

Kerim.

Kerim.

Üye
Yok ben kullanıcısı değilim.electro worldde kullanmıştım.çok güzel telefon.
fiyatı ucuz.sanırım turkcellden aldın:hmmm

muuSTi20

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bu aletlerın seklı yuzunden bu sekıl hafıf ısık sızıntısı normal mı yoksa degıstırmeye vs gotureyım mı bılen varsa cevap atabılır mı lutfen guncel

Kerim.

Kerim.

Üye
Servise sor bence.

muuSTi20

Üye
    Konu Sahibi
ya telefonu aldıgım yere gotursem gostersem ufak bı bosluktan ısık cıkıyo dıye telefonu degısmezler heralde bı de blackerry zaten ıcınde kodu da var zaten bıs ıcın olan ondan degıstırmezler heralde degısecek bı sey de olsa

muuSTi20

Üye
    Konu Sahibi
guncelll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...