S.c.k.N
Üye
en ıyısı bence avea gençler ıçın en ıyısı avea
En iyisi şu demek çok basit bir yorum kalıyor neye göre en iyisi ? Gerçi bunların hangi konularda daha iyi olduğunu hepimiz az çok biliyoruz

en ıyısı bence avea gençler ıçın en ıyısı avea

Olabilir tabikiVodafone abonesi çok hızlı artmakta umarım şebeke kaldırabilir. Gerçi Turkcell 'e geçiş yapmak var kafamda Turkcell den bir kaç adım bekliyorum işte şuan sadece platonik
![]()

Dostum ne platonik resmen kara sevda
Sen geçmek için bir kaç adım bekliyorsun ama benim için bir adım bile yeter![]()
![]()
senin durum daha vahimmiş arkadaşım 
En iyisi şu demek çok basit bir yorum kalıyor neye göre en iyisi ? Gerçi bunların hangi konularda daha iyi olduğunu hepimiz az çok biliyoruz![]()
![]()
senin durum daha vahimmiş arkadaşım
![]()

Düşün artık neler çekiyorum![]()

Aslında ben Turkcell'de kafama göre güzel birşey ayarladım tek eksik her yöne sms![]()

Bugün bayiden öğrendim Turkcell'de heryöne 5bin sms fiyatı 12 tl dedi.
O da sadece gençler içinmiş
Normal diğer abonelere aynı fiyata bin sms veriliyormuş
Yani resmen adımlarım bayiden geri geri çıktı![]()
yanına 100 MB internet paketi eklemişler o yüzden fiyat 12 TL ye çekmişler 
ermenistan sınırında askerim şuan izimdeym orada cekiyor istanbul kartal pendik çekmiyor
ben vodafondan memmun degilim

Aynen ben de
Ama ne yapalım elimiz mahkum![]()

bende sabit baz
Demekki bölgesel olarak değişkenlik gösterebilir. Peki sen konuşma yaparken ses kesilmesi oluyor mu?
Konu hortlamış gibi olacak ama aynı sorundan bende müzdaribim. Vodafone a bunu bildirdim ,sorun çözüldü dediler. Fakat hala konuşurken karşıdaki kişi benim sesimi anlayamıyor. kendimde denedim çok boğuk ve gürültülü gidiyor ses ayrıca konuşurken acayip parazitlenmeler oluyor. Acaba dedim telefonda mı bir problem var , telefonu değiştirdim, sorun yine devam ediyor.bugün eski bir nokia 3410 ile deniycem şebekeleri daha güçlü sanırım eskilerin.
Sadece mudsteri hizmetleri anlamiyor sesimi
Demekki bölgesel olarak değişkenlik gösterebilir. Peki sen konuşma yaparken ses kesilmesi oluyor mu?