okullar ne zaman açılıyo ? bu arada iyigecerler herkese :)
doctorrr Üye EzgiS' Alıntı: Selam cicişler. Genişletmek için tıkla ... abla ciciş nedir ya? giderim valla
__xXx__ Üye herkese günaydın yanlız böyle giderse maxicep okullar açılınca terk edilmiş kasaba gibi olacak
jackalmami Üye .Doktor' Alıntı: bazı şeylerin arkasından ağlamak istemiyorum... Genişletmek için tıkla ... Ne gibi
paradox07 Üye crazy_oruc' Alıntı: selamün aleykum nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... ve aleykum selam kanka.iyiyim şükür teşekkür ederim sen nasılsın bakalım?
crazy_oruc' Alıntı: selamün aleykum nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... ve aleykum selam kanka.iyiyim şükür teşekkür ederim sen nasılsın bakalım?
paradox07 Üye Ve aleykum selam iyi ettin,selam vermek güzel bi şeydir bu arada selam vermek sünnet,almak farzdır - - - Eklendi - - - Ben de buranın bekçisi gibi oldum ya
Ve aleykum selam iyi ettin,selam vermek güzel bi şeydir bu arada selam vermek sünnet,almak farzdır - - - Eklendi - - - Ben de buranın bekçisi gibi oldum ya
paradox07 Üye Neyse geç oldu artık yatmam gerek herkese hayırlı geceler - - - Eklendi - - - Neyse geç oldu artık yatmam gerek herkese hayırlı geceler
Neyse geç oldu artık yatmam gerek herkese hayırlı geceler - - - Eklendi - - - Neyse geç oldu artık yatmam gerek herkese hayırlı geceler