Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[ Acil ] ASKERLİKLE İLGLİ
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- JoKeR -
Üye
Konu Sahibi
[ Acil ] ASKERLİKLE İLGLİ
Arkadaslar ben muayne oldum son yoklama yaptırdım.Bana mayıs 2013 askersin dediler.Ben şimdi vazgeçtim askere daha sonra gitmek istiyorum.Hiç tecil yaptırmadım.Simdi askerlik subesine tekrar basvurup tecil yaptırabilir miyim ??
paradox07
Üye
Bilgim yok üzgünüm ama bulunduğun yerin askerlik şubesinin telefonunu arayarak sorabilirsin.
Askeralma daire baskanlıgının sitesinde söyle bir bilgi var 'Erteleme talep etmeyerek, askere gitmek isteyenler ile ertelenenler erteleme süresi içinde istedikleri zaman bu taleplerinden vazgeçebilirler.(Bakaya kalanlar dâhil)' sabah gidecegim soracagım
Askeralma daire baskanlıgının sitesinde söyle bir bilgi var 'Erteleme talep etmeyerek, askere gitmek isteyenler ile ertelenenler erteleme süresi içinde istedikleri zaman bu taleplerinden vazgeçebilirler.(Bakaya kalanlar dâhil)' sabah gidecegim soracagım
Kardesım edebılırsın. Sulusunu almadıgın surece tecıl etme hakkın var. durum bu , ama için rahat etsın dıye kendı askerlık şubene bı sor, sonucta muhatabın onlar. Islemde sıkıntı cıkarmasınlar.
Kardesım edebılırsın. Sulusunu almadıgın surece tecıl etme hakkın var. durum bu , ama için rahat etsın dıye kendı askerlık şubene bı sor, sonucta muhatabın onlar. Islemde sıkıntı cıkarmasınlar.