[ Acil ] ASKERLİKLE İLGLİ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- JoKeR -

- JoKeR -

Üye
    Konu Sahibi
[ Acil ] ASKERLİKLE İLGLİ
Arkadaslar ben muayne oldum son yoklama yaptırdım.Bana mayıs 2013 askersin dediler.Ben şimdi vazgeçtim askere daha sonra gitmek istiyorum.Hiç tecil yaptırmadım.Simdi askerlik subesine tekrar basvurup tecil yaptırabilir miyim ??

paradox07

paradox07

Üye
Bilgim yok üzgünüm ama bulunduğun yerin askerlik şubesinin telefonunu arayarak sorabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: - JoKeR -
- JoKeR -

- JoKeR -

Üye
    Konu Sahibi
Bilgim yok üzgünüm ama bulunduğun yerin askerlik şubesinin telefonunu arayarak sorabilirsin.
Askeralma daire baskanlıgının sitesinde söyle bir bilgi var 'Erteleme talep etmeyerek, askere gitmek isteyenler ile ertelenenler erteleme süresi içinde istedikleri zaman bu taleplerinden vazgeçebilirler.(Bakaya kalanlar dâhil)' sabah gidecegim soracagım

paradox07

paradox07

Üye
Askeralma daire baskanlıgının sitesinde söyle bir bilgi var 'Erteleme talep etmeyerek, askere gitmek isteyenler ile ertelenenler erteleme süresi içinde istedikleri zaman bu taleplerinden vazgeçebilirler.(Bakaya kalanlar dâhil)' sabah gidecegim soracagım

bu maddeyle anladığım kadarıyla tecil ettirebilirsin.ama sen yine emin olmak için bi sor :oke:

• Beğen
Tepkiler: - JoKeR -
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Kardesım edebılırsın. Sulusunu almadıgın surece tecıl etme hakkın var. durum bu , ama için rahat etsın dıye kendı askerlık şubene bı sor, sonucta muhatabın onlar. Islemde sıkıntı cıkarmasınlar.

Bu arada safak 133 bıtıyor valla :)

jackalmami

jackalmami

Üye
Hayırlı tezkereler :)

- JoKeR -

- JoKeR -

Üye
    Konu Sahibi
Kardesım edebılırsın. Sulusunu almadıgın surece tecıl etme hakkın var. durum bu , ama için rahat etsın dıye kendı askerlık şubene bı sor, sonucta muhatabın onlar. Islemde sıkıntı cıkarmasınlar.

Bu arada safak 133 bıtıyor valla :)
Sordum. bes dakikda içerisinde yaptılar 31 aralık 2015' e kadar yaptırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...