750 liraya iphone 4 alabilirsin.
telefondan beklediğin özellikler neler?
hocam genelde telefonda oyun oynarım uygulamalar kullanırım internette gezinirim telefondan sade ve kullanışlı olmasını beklerim uygulama zenginliği telefonun stabil çalışması sarjın uzun gitmesi gibi unsurlarıda göz önünde bulundururum

Galaxy w,ace2 senin içn uygun ama şarj süreleri kısa olabilir![]()
iphone 3gs daha iyi. baya hızlı stabil çalışıyor.
oyun performansı bir çok android telefonundan daha iyi yani iphone 3gs seviyesindeki bir android cihazın 3gs i geçmesi biraz zorOyun performansı?

oyun performansı bir çok android telefonundan daha iyi yani iphone 3gs seviyesindeki bir android cihazın 3gs i geçmesi biraz zor![]()
![]()
onları denemedim maalesef. ama oyun grafiklerini çok iyi gösteriyor 3gsNova3ü,mc3 ü açabiliyor mu?
onları denemedim maalesef. ama oyun grafiklerini çok iyi gösteriyor 3gs

Hocam bir yandanda hem kamerası güzel olan hem flaşı olan bir telefon düşünüyorum çünkü iphone 3gs yinede aklımı çelmeyi başarıyor 2009 telefonu ama çok kararsız kaldım eski telefona 750-800 tl vermektense neden eşdeğer 2012 model bir telefon almayayım diye düşünüyorum
3gs kamerası vasat

sen gene kıyaslamaya araştırmaya devam et ama bence 3 gs yi aklından çıkar nerdeyse bizle yaşıt oldu w olur özellik ve kamera açısından ace2 olur yeni tel sola ya falan bak xperia da var galiba birkaç daha android ve bu tellerden bak pişman olmazsın...biliyorum işte bu yüzden para vermek istemiyorum![]()

sen gene kıyaslamaya araştırmaya devam et ama bence 3 gs yi aklından çıkar nerdeyse bizle yaşıt oldu w olur özellik ve kamera açısından ace2 olur yeni tel sola ya falan bak xperia da var galiba birkaç daha android ve bu tellerden bak pişman olmazsın...![]()