Xbox Live Avatariniz .? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Xbox Live Avatariniz .? :)
Arkadaslar Bildiginiz Uzere Windows Phone Telefonlarimizda Xbox Avatarimizi Kendimiz Yapabiliyoruz ..

Bende Aynen Bana Benzeyen Bir Avatar Yaptim Kendime .. :)

Saclarim Aynen Boyle .. Genelde Gomlek Giyerim .. Kravati Da Oylesine Taktim .. :)

Sizlerde Kendi Avatarlarinizi Paylasirsaniz Iyi Olur ..

Bakalim En Guzel Avatar Kiminn .? :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
işte buda bennn :naughty:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia900de screen shot yok :(

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

İyi de evde degilim ki pc acayim hos evdeyken de pek acmiyorum da:D

o halde yapacak pek bişey yok sanırım :( NL900 ün ie sinden girsen bi şekilde alınmazmı acaba bu avatar? denemek gerek :hmmm

denedim ve oluyor :D lumia800 ün ie sinden girtdim xbox a ve avatarımı buldum ardından avatar resmine uzunca basık tuttum save dedim resmi telefona aldı :yuru

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o halde yapacak pek bişey yok sanırım :( NL900 ün ie sinden girsen bi şekilde alınmazmı acaba bu avatar? denemek gerek :hmmm

denedim ve oluyor :D lumia800 ün ie sinden girtdim xbox a ve avatarımı buldum ardından avatar resmine uzunca basık tuttum save dedim resmi telefona aldı :yuru
Peki telefondan buraya nasil yukleyceksin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tarayicida upload ozelligi olmadigi icin yukleyemiyorsun. Resmin urlsini alabilmen de biraz zor. En azindan at&t lumia900de ben yapamadim. Belki de benim cihazin rom kisitlidir.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Tarayicida upload ozelligi olmadigi icin yukleyemiyorsun. Resmin urlsini alabilmen de biraz zor. En azindan at&t lumia900de ben yapamadim. Belki de benim cihazin rom kisitlidir.

bende yapamadim ucbrowser denedim resmi galeriden secmeye olanak veriyor ama devami gelmiyor malesef... :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt