Haber Windows Phone 8 için Xbox Live üzerine patlayabilir gibi uzayda çılgın Rabbids katılın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siyahsancak

siyahsancak

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 için Xbox Live üzerine patlayabilir gibi uzayda çılgın Rabbids katılın


Big Bang biz Windows Phone 8 yaşadım ilk Rabbids oyunudur. Eğer franchise ile aşina değilseniz, Rabbids gittikleri her yerde fesat ve batık hasara neden tavşan çılgın, deli. Bu fizik tabanlı başlığında, sinir bozucu küçük terörü uzayda ve onlara pilotluk yardım etmenizi, oyuncu gerektiren.



Eğer bir uzman Tavşan pilotu olmaya hazır mısınız? İyi şeyler. Amaç, uzaya bir Rabbid itme 150, saçma saçma ve zorlu görevleri tamamlamak için bir jetpack ve gezegen yerçekimi kullanarak kendi yörüngesini kontrol. Oyuncular 10 farklı galaksiler, 15 benzersiz misyonlar sunan her geçerken edebiliyoruz.



Bir Rabbids oyun olacak kadar çılgınca gelmiyor? Nasıl, Uzay Duckies üzerinde zıplayan Uzay İnekler isabet hatta Sun için Rabbid uçan hakkında? Her şeyi mantık unutmak ve bilinmeyen evrenin içine kendinizi sensin Big Bang kadar ateş zaman elbette, şimdi fikir alıyoruz.

Bir sıralama sistemi Rabbid ile ilerleme ve başarıları kilidini açmak için mevcuttur. Yükseltmeleri ve özelleştirmeler size ilerleme istiyorum nasıl biraz deneyiminizi kişiselleştirmek sağlayan, Tavşan için kullanılabilir. Seviyeleri ile oynarken, jetpack yükseltme ve çıkış gücünü artırmak için para toplamak emin olun. Kask, yarasalar ve daha bazı gerçek ilginç görünüm oluşturmak için kullanılabilir.



Çılgın uzay hayvanlar, peynir gezegenler ve hatta UFO ile, Rabbid "Bwaaah!" Çığlık olacak Eğer Big Bang kaçık oyun deneyimi olarak kendinizi yanında. Başlığı Android ve iOS hem de zaten mevcut olduğunu, ancak Ubisoft kendi ufuklarını genişleterek görmek güzel. Dahası sadece durumda bu başarılar şey değmez, Windows Phone Big Bang Xbox Live ile uyumlu olmasıdır.

 


My-sQLL

My-sQLL

Üye
:alkishocam oyunu ne pazarlamışsınız he
 

capkino06

Üye
bu tarz çevirileri bing translateden yapmakta fayda olduğunu düşünüyorum. ingilizcem çok iyi değil ama sanki daha az hata ile çeviriyor hissi veriyor bana :)
 
narnia16

narnia16

Üye
Hocam başlığı bari kendin çevirseydin :sirit:
 
  • Beğen
Tepkiler: beats ve PureFood
Tmobile

Tmobile

Üye
sırıtın gençler .:sirit:.
 
  • Beğen
Tepkiler: PureFood

capkino06

Üye
:sirit:
 
PureFood

PureFood

Üye
:sirit:
 
Heimdalll

Heimdalll

Üye
:sirit:
 
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
:oku
 
ÖEY

ÖEY

Üye
Durun durun bensiz olmaz :sirit:
 
csH

csH

Üye
(h)
 
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Başlığı bile elle açmaya üşeniyorsanız konu açmayın cümlenin ne başı belli ne sonu belli. Güzelim dilimiz köreliyor sayeniz de teşekkürler.
 
beats

beats

Üye
sabaha kalır ama yinede...:sirit:
 
Bay H

Bay H

Üye
çok haber bir güzel. Kullanılmaz bu translate kadar çok :bottom:
 
  • Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kurtuluş40
Cevap
0
Görüntüleme
440
Kurtuluş40
papakudioflu
Cevap
49
Görüntüleme
6K


Üst Alt