Bunların gerçek olma ihtimali var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Bunların gerçek olma ihtimali var mı?

şu an için değil tabi.

Dereck

Dereck

Üye
Böyle bir teknoloji zaten mevcut. Keşke iphone'da en azından bu gelişimi yapsalardı

Dereck

Dereck

Üye

mevcut mu (ki bu tür aletlerde) o zaman neden halka sunulmuyor :hmmm

IPhone 5 'in neden geliştirilmediği hakkında bir sürü tartışma konusu mevcut zaten forumda.. Bu basit bir ayrıntı IPhone 5 den daha bir sürü özellik bekleniyordu ama olmadı..

ZaZuM

ZaZuM

Üye
iphone beklenilenin altında kaldı bu sefer nedense ama bunu çoğu firma fırsata çevirecek mesela nokia lumia 920 gibi bi cihazla atağa geçti fiyatı da uygun olursa tadından yenmez :naughty:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
ben bunu sadece iphone için söylemiyorum genel olarak böyle birşey olurmu diyorum. Bunlar sadece iOs üzerinden gösterilmiş konseptler.

hunter41

hunter41

Üye
herkesın dilinde şu nokia lumia 920 var nokia isterse uçan telefon yapsın atağa geçemez sektör çok güçlendi- nokia cagı bundan 3-4 yıl onceydi

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
herkesın dilinde şu nokia lumia 920 var nokia isterse uçan telefon yapsın atağa geçemez sektör çok güçlendi- nokia cagı bundan 3-4 yıl onceydi

2-3 yıl öncede piyasada Samsung yoktu şuan ne halde.Şuanki halleri değil yaptığı cihazlar önemli.Gidip uçan telefon yaparda sen almazsan sen kaybedersin o firma değil.Sonuçta bütün bilinçli alıcılar firmasına değil cihazına bakar.Samsung'un güçsüz olduğu zamanlarda da Nokia dev değil miydi...

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
1. sine giremiyorum ama ipad guzelmis :oke:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bu konsept bırak Iphone 5'i 4S'i 4 zamanında bile vardı fotoğraf olarak.4S zamanında video şeklinde yaptılar 5 zamanında da yine aynı şekilde.Her sene biraz daha gelişiyor konsept olayı 1-2 sene sonra konseptten çıkıp gerçekten Iphone'da kullanılırsa şaşırmam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt