Mundu Radio beta {sis}

Sponsorlu Bağlantılar

cnrokt

cnrokt

Üye
    Konu Sahibi
Mundu Radio beta {sis}
Mundu Radio beta {sis}

GPRS/CDMA/Wi-Fi destekli internet radyo programı.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ankarali6600, tipebakcaydemle, _StanicEnemy_ ve 4 diğerleri

gokhangemici

Üye
bakalım power fm dınlenıyomu

huseyin61

huseyin61

Üye
sagol kardes super program wi-fi uzerinden dinliyorum radyospor,radyo karadeniz,kral fm,super fm ,radyo tatlises gibi radyolari dinliyebiliyorum thanks:oke:

lazy_child

Üye
eline saglik

sadeness67

Üye
tşk ederim

mtunc52

mtunc52

Üye
wifi ile çalışması çok iyide bir de türkçe radyolar olsaydı..

galerici

Üye
çok güzel soğol

stpain

stpain

Üye
Teşekkürler paylaşım için..

kizilbulut80

Üye
cepten radyo dinlemek istiyorum ama türkçe

agoramhr

Üye
Forumlar içerisinde en genişi maxicep sanırım.Arkadaşlar niçin mesaj yazmak zorundayız ? :aman2:

cnrokt

cnrokt

Üye
    Konu Sahibi
Forumlar içerisinde en genişi maxicep sanırım.Arkadaşlar niçin mesaj yazmak zorundayız ? :aman2:

bende sisizn gibi sıradan bir üyeyim.. ben neden paylaşıyorsam o nedenden... amacımız birbirimize yardım etmek paylaşmak.. mutlaka sizin bilip bizim bilmediğimiz birşeyler vardır. umarım sizde buraya yazı yazmaya başlayıp, bizimle paylaşırsınız... yoksa koskaca foruma gerek yok.. paylaşmak isteyen 20 kişi toplar bir siteye sürekli güncel dosya ekleriz ve sizde hergün bakar yeni şeyleri alıp gidersiniz.

not: bende sizingibi sradan üyeyim derken; benimde site sahibi olmadığım için reklam geliri veya hit alma gibi bir derdim olmadığından bahsediyorum.

saygılar..

emreaga05

Üye
wapa girmeden indirilen bi radyo programı warsa lütfen yollayın kardeşler yhaa nokia 7610 için

cnrokt

cnrokt

Üye
    Konu Sahibi
wapa girmeden indirilen bi radyo programı warsa lütfen yollayın kardeşler yhaa nokia 7610 için

os9.x ler bölümü için imkansız bir istek.... wap a değil zaten gprs ile kullanıyor... telefonunuzda radio özellii yok ise internetden veri almadan nasıl dinlemeyi planlıyorsunuz ?

sinan_i

Üye
saol

royan_367

royan_367

Üye
sağol

RAKS

Üye
kardeşim teskkur edeim cok güzel bi site simdi indiriyorum umarım diğerleri gibi değildir teskkurler:)

redmanxxx

Üye
Selm Bu Programi Istiyorum

liberti61

Üye
ya bu program E60 la calışmıyomu nokıa

isi_02

Üye
Ellerinize saglik dostum

by_dmx

Üye
teşekkürler