Nokia N8 Yardım..yazılım güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

sek07

Üye
ne oldu da :D bir resim kosana geçen birrinde gördüm çakmasını !)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anlatamadım arkadaşım nokia süite ne varsa nokiayla ilgili hepsini kaldırıp nokia süite'ı yeniden yükle

RAXE

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5264428' Alıntı:
anlatamadım arkadaşım nokia süite ne varsa nokiayla ilgili hepsini kaldırıp nokia süite'ı yeniden yükle
Çin malında zaten görmez?

burakkk97

Üye
[ENGİN];5264428' Alıntı:

abi *#7370# *#0000# olmuyo sis yüklenmiyo kamera 1200*1600

sek07

Üye
dalgamı geçiyorum sanıyorsun hey allahım geçmiş olsum dicektim zaten arkadaşa o yüzden emin olmak için foto koy dedim

burakkk97

Üye
tv özelliği var mı ya da anten çıkıyor mu bi yerden

sek07

Üye
en basitinden soru dokunmatik tepkimesi nasıl ekrana kalemle falan dokunmaya çalış

burakkk97

Üye
Son aktivitesi: 16.09.2012 11:02:34 :)

RAXE

Üye
    Konu Sahibi
Neyse yapcak bişi yok abime geri gönderririm telefonu :D

sek07

Üye
ya o değilde şimdi dün n8 gördüm tıpkısının aynısı gibi dokunuyorum ekrana algılamıyordu meğerse tırnak kullanmak gerekiyormuş :/ yan. O yüzden sordum dokunmatiğini neyse arkadaşa geçmiş olsun

- - - Eklendi - - -

aman gönder 5800 ondan iyidir kat ve kat

RAXE

Üye
    Konu Sahibi
ya o değilde şimdi dün n8 gördüm tıpkısının aynısı gibi dokunuyorum ekrana algılamıyordu meğerse tırnak kullanmak gerekiyormuş :/ yan. O yüzden sordum dokunmatiğini neyse arkadaşa geçmiş olsun

- - - Eklendi - - -

aman gönder 5800 ondan iyidir kat ve kat
Yok dokunmatiği felan herşeyi çok harika ama tek uygulama ve oyun felan yükleyemiyorum. O canımı sıkıyor..

- - - Eklendi - - -

Bu telefona hiç bir şey yükleyemem demi??

manyak17

Üye
arkadaşım hdmi girişi bölümünde eğer giriş yoksa çakmadır varsa orjinal olma ihtimali yüksek bu arada bu nokia n8 in çakması made in finland olarak yazar

alemci6066

Üye
kardeşim ayarlardan bağlantılara girsene orada tüm seçenekler mevcut

Üst Alt