galaxy s3 kullanan war mı gerçekten sorunlu mu?

Sponsorlu Bağlantılar

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Burda iphone 4s in şarj ı s3 ten iyi gidiyor diyen arkadaş acaba hangi kimyasalı alıyor meraklardayım! Çevremde bir çok kişi tamtersine şarj yüzünden telefonlarını satıp başka bir cihaz almayı düşünüyor! Bizzat kendimde kuzenimin 4s ini kullanmış biri olarak söylüyorum şarj olayında s3 un rakibi olamaz 4s..
Gelelim s3 problemlerine; kardesim telefonu 2 aydır kullanıyorum ve birkere bile beni üzmedi ne takılma yaşadım nede kasma , internet te s3 u kotuleyen leride anlamıyorum ya telefonları gerçekten sorunlu yada telefonu kullanmadan sırf kötülemek için yazıyorlar! Samsung bölümünde s3 kullanıcıları kulübü muz var, ordakı konuya girip bir incelemeni tavsiye ederim kardesim;)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
s3ü inceledim ve bayadır okuyorum yorumları .. :) pek şikayet eden yok :) almanı tavsiye ederim.. gerçekten güzel ve stabil bir telefon :good:

ekoks20

ekoks20

Üye
Arkadaşlar bende s3 alıp almamayı sorguluyorum. 701 kullanıyorum şimdilerde. s3 için ekran çabuk deforme oluyor (sararma, çatlama, çizilme vs.) şikayetleri yoğun. Ben bu durum üzerine samsung türkiye sitesine baktım online kullanım klsvuzuna baktım corning gorilla glass a dair bir yazı göremedim:((( bunun üzerine samsung türkiyeye e mail form doldurarak sordum. cevap buradan yanıtlamamız mümkün değil müşteri hizmetlerini arayın oldu:( kafam karıştı. Sizin aldığınız ürünüm kullanma klavuzu kutu vs de Corning gorilla Glass a dair bir ibare var mı

furkey

Üye
Arkadaşlar bende s3 alıp almamayı sorguluyorum. 701 kullanıyorum şimdilerde. s3 için ekran çabuk deforme oluyor (sararma, çatlama, çizilme vs.) şikayetleri yoğun. Ben bu durum üzerine samsung türkiye sitesine baktım online kullanım klsvuzuna baktım corning gorilla glass a dair bir yazı göremedim:((( bunun üzerine samsung türkiyeye e mail form doldurarak sordum. cevap buradan yanıtlamamız mümkün değil müşteri hizmetlerini arayın oldu:( kafam karıştı. Sizin aldığınız ürünüm kullanma klavuzu kutu vs de Corning gorilla Glass a dair bir ibare var mı

Dayanıklı bir şey istiyorsan one x derim. Adamlar çivi cakiyor onunla :D

SilentOne

SilentOne

Üye
kullanma klavuzunda var gorilla glass 2 yazıyor

• Beğen
Tepkiler: ekoks20
ekoks20

ekoks20

Üye

kullanma klavuzunda var gorilla glass 2 yazıyor
işte aradığm cümle buydu. birde çin malı istemiyorum türkiyeden kore yada by samsung yazan cihaz alan var mı? varsa nerden aldınız

SilentOne

SilentOne

Üye
hani made is korean yazıyor telefonda bataryadada made in vietnam yazıyor assembly vietman yazıyor denizli sultan gsm den aldım

ekoks20

ekoks20

Üye
hani made is korean yazıyor telefonda bataryadada made in vietnam yazıyor assembly vietman yazıyor denizli sultan gsm den aldım
teşekkürler bende denizliliyim ama maalesef samsundayım:))) internetten yada türkiyenin her yerinde şubesi olsan bir yerden kore malı s3 alan var mı?

By_eLeN

Üye
Yaklasik 2 haftadir kullaniyorum 4s imi bunun icin sattim hersey denedim ve soylim batarya problemli ama 4.8 inch ekran vr bu ozelliklerin yaninda hic goze carpmiyor :-) kamera gercekden kotu ekran muthis oldugu icin goze batmiyor ama pc ye atinca ortaya cikiyor :-) ses kalitesi guzel denilebilir ama ram i 768 veriyor buda zaman zaman kasinti yaratiyorbyani surekli rami temizliceksin :-) 4 cekirdek ise yariyor mu derseniz bende bilmiyom cunku nova isimli oyunda bile kasiyor :-) sifiri avrupa da 900 tl bana mal oldugu fiyat 1200 tl kiyaslayin bu fiyattaki maldan daha fazlasini beklemek cok sacma olur :-)

SilentOne

SilentOne

Üye

By Fixed

Üye
Dostum ben de çok tereddütte kalmıştım one x veya iphone mu alayım diye ama en sonunda s3 aldım ve çok memnunum. buraya yapılan yorumların hepsini okudum şimdi bir kaç kişinin söylediği haricinde çoğu doğru :) 4s'in daha uzun şarjı dayandığı doğru değil. Arkadaşımda lg'nin güzel bir modeli var. ben gece 12-1 gibi yattığımda sabah da 9 gibi falan kalkarım %2 sarj gidiyor arkadaşımda %8-10 arası gidiyor :) gerçi android sürümü eski bir sürüm ama pil amperi de yüksek ona rağmen bayağı sarj gidiyor anlayacağın :) bazıları menü geçişlerinde takılma oluyor falan filan diye yazıyorlardı telefonu güç tasarrufu modundan çıkarın hiçbir takılma yok gerçi güç tasarrufu modunda da çok iyi, çok belirgin bir sey yok. aynı anda bir sürü program, oyun açık oluyor o zaman da bir sıkıntı yok. fotoğraf çekimi de çok iyi zaten bu fotoğraf makinesi değil o yüzden one x biraz daha iyidir veya iphone 4s daha iyidir diye sıkıntı yapma çok aşırı farklar olamaz. kısaca almanı öneririm piyasadaki en üst düzeydeki cihazlardan biri :)

metehantoksoy

metehantoksoy

Üye
Arkadaşlar kulladığız telefon GALAXY S3. 4.8 inç ekranlı bir telefondan bahsediyorsunuz. Hiç bilmeyenler gelip laf kalabalığı yapıyorlar 4.8 inç ekran pil kullanımında parlaklığı otomatik ayarlasa bile bataryanın %63 ünü bitiriyor. Kullandığın telefon Nokia Xpress Music veya n95 falan değil. Pil probleminiz mi? Bu telefona 2000lira veren adam biraz realist olsun. Telefonun pili 2100 MAH. Galaxy S3 için boyutlarına uygun " Power Bank Case" diye bir ürün var. Gittigidiyor.com da 84 tl. Paşa paşa paranı verip rahat edeceksin. Bu kadar basit.

Power Bank Case nedir?

Arkadaşlar telefonun kılıfı olarak düşünün. Sağlam sert bir kılıf. Sadece telefonun kenarlarını ve arkasını tutuyor. telefonun USB girişine oturuyor ve kılıfın tasarımı gereği portu sol tarafta. Bu tamamen bir depolama canavarı oluyor. Geneli 3200 MAh olarak üretiliyor bu da size muazzam bir saat ömrü katıyor.

Resimlerini inceleyin.

Tek bir tuşla pilinize kılıfındaki pilden güç akrabiliyorsunuz. aktifleştiği anda üzerinde minik ledler yanmaya başlıyor.

S_ERKAN36

S_ERKAN36

Üye
tek kelime harika

Üst Alt