H.TOGAN
Üye
Burda iphone 4s in şarj ı s3 ten iyi gidiyor diyen arkadaş acaba hangi kimyasalı alıyor meraklardayım! Çevremde bir çok kişi tamtersine şarj yüzünden telefonlarını satıp başka bir cihaz almayı düşünüyor! Bizzat kendimde kuzenimin 4s ini kullanmış biri olarak söylüyorum şarj olayında s3 un rakibi olamaz 4s..
Gelelim s3 problemlerine; kardesim telefonu 2 aydır kullanıyorum ve birkere bile beni üzmedi ne takılma yaşadım nede kasma , internet te s3 u kotuleyen leride anlamıyorum ya telefonları gerçekten sorunlu yada telefonu kullanmadan sırf kötülemek için yazıyorlar! Samsung bölümünde s3 kullanıcıları kulübü muz var, ordakı konuya girip bir incelemeni tavsiye ederim kardesim
Gelelim s3 problemlerine; kardesim telefonu 2 aydır kullanıyorum ve birkere bile beni üzmedi ne takılma yaşadım nede kasma , internet te s3 u kotuleyen leride anlamıyorum ya telefonları gerçekten sorunlu yada telefonu kullanmadan sırf kötülemek için yazıyorlar! Samsung bölümünde s3 kullanıcıları kulübü muz var, ordakı konuya girip bir incelemeni tavsiye ederim kardesim
pek şikayet eden yok 
(( bunun üzerine samsung türkiyeye e mail form doldurarak sordum. cevap buradan yanıtlamamız mümkün değil müşteri hizmetlerini arayın oldu