Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bende direndim ama alisveristeyim simdi :(

tempestshine

tempestshine

Üye

mavişi besliyorum + alemin kıralını izliyorum

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Tartismanin bitmesini bekliyorum :zzz:

KayraBey

KayraBey

Üye
çok yoruldum...

Revengeful

Emekli Yönetici

Revengeful

Emekli Yönetici
En iyisi cardio..

doctorrr

doctorrr

Üye
auf RammsteinWelt :yuru

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
gereksizleri protesto ediyorum :hmmm

Mert

Mert

Üye
House MD izleyerek yazı bitiriyorum. Nasıl bi manyaksam artık?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Yahu bak kardeşim seni severim bilirsin (biliyor musun?) ama bak konu açmıştım 1 hafta falan oldu forumda sıkılıyorum diye bunun en büyük sebebi gereksizlerdi gereksizler bölümü olsa da istediğin kadar saçmalayabilsen de orada seviyeli espriler saçmalamalar vardı diyebilirim eski nicke bu yüzden geri döndüm falan hafiften hareketlendi konular derken türe konuları çıktı türeyi de severim birkaç konu yeterdi ben de güldüm ama artık baydı tamam yani hani içimizde eğlenenler de var eğlenmeyenler de var dendi sende istemeyen takılmasın dedin ya eğer biz herkesin eğlenebileceği konular açarsak işte o zaman gereksizler bölümünü güzel yaparız benim görüşüm bu

ismail

ismail

Üye

Yahu bak kardeşim seni severim bilirsin (biliyor musun?) ama bak konu açmıştım 1 hafta falan oldu forumda sıkılıyorum diye bunun en büyük sebebi gereksizlerdi gereksizler bölümü olsa da istediğin kadar saçmalayabilsen de orada seviyeli espriler saçmalamalar vardı diyebilirim eski nicke bu yüzden geri döndüm falan hafiften hareketlendi konular derken türe konuları çıktı türeyi de severim birkaç konu yeterdi ben de güldüm ama artık baydı tamam yani hani içimizde eğlenenler de var eğlenmeyenler de var dendi sende istemeyen takılmasın dedin ya eğer biz herkesin eğlenebileceği konular açarsak işte o zaman gereksizler bölümünü güzel yaparız benim görüşüm bu

+++

doctorrr

doctorrr

Üye

sen o dediğini yap artık oraya sadece bi' arkadaşa bakıp çıkmak için girerim konu açmam :dry:

Üst Alt