bu fiyata tablet pc mı almalıyim yoksa laptop mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
bu fiyata tablet pc mı almalıyim yoksa laptop mu ?
arkadaşlar iki seçeneğim var kararsız kaldım size sormak istedim , 360 lira param var, telefon yardımıyla internete bağlanmak için bi cihaz almak istiyorum ,aklımda concord smartpad 8 ve bi arkadaşımın sattığıgi 2 el bi laptop var ,özellik bakımından ikiside hemen hemen aynı ikisindede 1,6 Ghz işlemci var , ama tabiki laptop bayağı eski ve şarj tutmuyor , asil amacım telefonu kabloyla veya wiressles modem yaparak internete bağlanmak (telefon 5800 XM , C6 cfw yüklü ) bunu tabletle yapabilen varmı ? Ne yapmam gerek sizce ? Yardımlarınız için simdiden teşekkürler.

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
allah rızası için, bu işten anlayan kimse yok mu ?:vur

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Pc suite yüklersin 5800'ın internetini pcde kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: KRALCEZ46
KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
Pc suite yüklersin 5800'ın internetini pcde kullanabilirsin.

usta laptopta kullanılıyo ama tableti o laptoba tercih ederim , Pc Suite tablete kurmanın bi yolu yokmudur ya :S işletim sistemini falan değiştirsem bişi çıkar mı ?

ANIL

ANIL

Admin
Joikuspot programı var telefonu wifi vericisi yapıyor ona bir bakın belki olabilir.

.Murat.

.Murat.

Üye
kardeş bence laptop al şarj konusunda tablet iyi ama tam olarak pc görevi görmüyor

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
Joikuspot programı var telefonu wifi vericisi yapıyor ona bir bakın belki olabilir.

onuda denedim hacım başka telefondan veya laptopdan bağlanabiliyorum ama tabletten giremiyorum bayağı araştırdım başarabilen olmamış sanırsam symbyan telefonla android tablet arasında bi uyuşmazlık oluyo wi-fi yi görüyo ama başında (*) işareti çıkıyo bağlanmıyo , umudumu kestim zaten tablet işinden .

- - - Eklendi - - -

kardeş bence laptop al şarj konusunda tablet iyi ama tam olarak pc görevi görmüyor

haklısın kardeşim zaten tabletle olmuyo bende öyle yapmaya karar verdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt