12 Yıllık nokia macerası bugün bitti :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pirenuri

pirenuri

Üye
güle güle ne tür bi telefon almayı düşünüyorsun

asigsasi

asigsasi

Üye
yine nokia alır gibi geliyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Geçmiş olsun

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
yine nokia alır gibi geliyor

nokiamı töbeeee
:aha: şu çarşamdan beri benim çektiğimi yaşadığımı birde sen yaşasan emin ol nokiadan çok uzak dururdun.Adamlar hatalarını kabul edecekleri yerde anlamadığımız kodları hayyata ilk kez duyduğum şeyleri (are kodu)
bahane ediyorlar.Arkadaşım anlayacağım dilde konuşurmusun diyorum adam aynı şekilde konuşmaya devam ediyor yaa amaaaaan al birini vur ötekine senin anlayacağın

haltie

haltie

Üye
Erken karar verme daha lumia 920 var onu dene :D

Şaka bir yana hayırlısı olsun her gün binlerce sadık müşterisini kaybediyor millet almış yürümüş hala nokia yaptı yapacak diyoruz maalesef ki bitik ve efsane olmuş modellere sahip bir marka olarak yoluna devam ediyor:)

aslanbaris

aslanbaris

Üye

Şaka bir yana hayırlısı olsun her gün binlerce sadık müşterisini kaybediyor millet almış yürümüş hala nokia yaptı yapacak diyoruz maalesef ki bitik ve efsane olmuş modellere sahip bir marka olarak yoluna devam ediyor:)

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum, nokia beni de kaybetti. Şu an zorunluluktan nokia kullanıyorum. xS

• Beğen
Tepkiler: haltie
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi

sana kesinlikle fazlasıyla katılıyorum.
Ya arkadaşım servisteki eleman daha belle refresh güncellemesini bilmiyor ya downgrade yapılmadığını ısrar ediyor
htc alacağım karar verdim bile

• Beğen
Tepkiler: haltie
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...