Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokiamı töbeeee şu çarşamdan beri benim çektiğimi yaşadığımı birde sen yaşasan emin ol nokiadan çok uzak dururdun.Adamlar hatalarını kabul edecekleri yerde anlamadığımız kodları hayyata ilk kez duyduğum şeyleri (are kodu)
bahane ediyorlar.Arkadaşım anlayacağım dilde konuşurmusun diyorum adam aynı şekilde konuşmaya devam ediyor yaa amaaaaan al birini vur ötekine senin anlayacağın
haltie
Üye
Erken karar verme daha lumia 920 var onu dene
Şaka bir yana hayırlısı olsun her gün binlerce sadık müşterisini kaybediyor millet almış yürümüş hala nokia yaptı yapacak diyoruz maalesef ki bitik ve efsane olmuş modellere sahip bir marka olarak yoluna devam ediyor
Şaka bir yana hayırlısı olsun her gün binlerce sadık müşterisini kaybediyor millet almış yürümüş hala nokia yaptı yapacak diyoruz maalesef ki bitik ve efsane olmuş modellere sahip bir marka olarak yoluna devam ediyor
sana kesinlikle fazlasıyla katılıyorum.
Ya arkadaşım servisteki eleman daha belle refresh güncellemesini bilmiyor ya downgrade yapılmadığını ısrar ediyor
htc alacağım karar verdim bile