http://www.youtube.com/watch?v=waBb-UM5m4g&feature=related
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Metallica - Nothing Else Matters [video=youtube;waBb-UM5m4g]http://www.youtube.com/watch?v=waBb-UM5m4g&feature=related[/video]
Oğuzhan Üye Konu Sahibi codblackops2' Alıntı: Metallicanın sevdiğim ve severek dinlediğim nadir şarkılarından.. Genişletmek için tıkla ... ben pek dinlemem biraz fazla slow geliyor
codblackops2' Alıntı: Metallicanın sevdiğim ve severek dinlediğim nadir şarkılarından.. Genişletmek için tıkla ... ben pek dinlemem biraz fazla slow geliyor
doctorrr Üye Kabız Civciv' Alıntı: ben pek dinlemem biraz fazla slow geliyor Genişletmek için tıkla ... adam extreme takılıyor
Kabız Civciv' Alıntı: ben pek dinlemem biraz fazla slow geliyor Genişletmek için tıkla ... adam extreme takılıyor
Oğuzhan Üye Konu Sahibi .Doktor' Alıntı: adam extreme takılıyor Genişletmek için tıkla ... extreme ne lan death metalciyim aga ben
.Doktor' Alıntı: adam extreme takılıyor Genişletmek için tıkla ... extreme ne lan death metalciyim aga ben
doctorrr Üye Kabız Civciv' Alıntı: extreme ne lan death metalciyim aga ben Genişletmek için tıkla ... yuuuh cradle of filth lordi mayhem falan mı?
Kabız Civciv' Alıntı: extreme ne lan death metalciyim aga ben Genişletmek için tıkla ... yuuuh cradle of filth lordi mayhem falan mı?
Oğuzhan Üye Konu Sahibi .Doktor' Alıntı: yuuuh cradle of filth lordi mayhem falan mı? Genişletmek için tıkla ... hee onların diyosun lordi falan sevmem yaa ucube gibi tipler
.Doktor' Alıntı: yuuuh cradle of filth lordi mayhem falan mı? Genişletmek için tıkla ... hee onların diyosun lordi falan sevmem yaa ucube gibi tipler
doctorrr Üye Kabız Civciv' Alıntı: hee onların diyosun lordi falan sevmem yaa ucube gibi tipler Genişletmek için tıkla ... . o zaman marilyn manson gerçi o endüstriyel metal
Kabız Civciv' Alıntı: hee onların diyosun lordi falan sevmem yaa ucube gibi tipler Genişletmek için tıkla ... . o zaman marilyn manson gerçi o endüstriyel metal
Oğuzhan Üye Konu Sahibi .Doktor' Alıntı: . o zaman marilyn manson gerçi o endüstriyel metal Genişletmek için tıkla ... O da satanist mi gay mi belli değil içlerinden bir muhammed suiçmez düzgün o da türk olduğu için herhalde
.Doktor' Alıntı: . o zaman marilyn manson gerçi o endüstriyel metal Genişletmek için tıkla ... O da satanist mi gay mi belli değil içlerinden bir muhammed suiçmez düzgün o da türk olduğu için herhalde
doctorrr Üye Kabız Civciv' Alıntı: O da satanist mi gay mi belli değil içlerinden bir muhammed suiçmez düzgün o da türk olduğu için herhalde Genişletmek için tıkla ...
Kabız Civciv' Alıntı: O da satanist mi gay mi belli değil içlerinden bir muhammed suiçmez düzgün o da türk olduğu için herhalde Genişletmek için tıkla ...