Yıldırım, perşembe NTV'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
Ben seninle o zaman konuştum bunu beşiktaş yöneticisinin yaptığı şike değil tapelerde diyor ki seni transfer edicez kasma çok vs bu da suçtur ama usulsüz transfer oluyor olduysa tabi.kaldı ki dediğin adam yine bizim maçta mükemmel oynadı gol asist yaptı ama teşebbüs olarak degerlendiriliyor.

Aziz y. gelirsek çok dik sivri bir kişi eğilip bükülmüyor yönetici olarak çok başarılı vs. ama bu demek değildir bu adam hata yapmaz bu adam yanlış yapmaz, zaten sürekli fenerbahçe şike yapmadı diyor bencede fenerbahçe yapmadı bir iki kişinin yaptığını fenerbahçeye mal edemeyiz ama zarar görecek gördü de bir yıl avrupaya gidemedi maddi kayıp prestij kaybi oldu, ama herkes şunu biliyor feneri bjkyi gsyi kimse yıkamaz hiç bir zorluk yıkamaz,herkesi böyle galeyana getiriyorlar sürekli fenerliler aynı şeyi söylüyor kimse bizi yıkamaz, evet nasıl yıksın bunu düşünmek ahmakliktır. Zaten yıkılmasın hiç bir kulüp,fbsiz gsnin gssiz bjknin ne tadı olur ama her şey şeffaf olsun istiyoruz istiyorum.yoksa kimse ne fenere ne taraftarina bisey demiyor tek sıkıntı başkan tavri yaptıkları o kadar

kişilerle kurumlar ayrılamaz hiçbir zaman bugün devletler uluslararası bir anlaşma imzalıyor 2 yıl sonra o hükümet gidiyor gelen hükümet hayır ben bu anlaşmayı tanımıyorum deme hakkında sahip midir? Elbette hayır.Kulüp yönetiminin yaptığı her adım kulübü direk bağlar,o adamları oraya sokaktan getirmiyorlar.Delegelerin oylarıyla geliyor.Kısacası ortada bir suç varsa bu direk Fenerbahçe Kulübü'nü bağlar.

Daha öncede dedim ya Aziz Yıldırım'ın sevimsiz gelmesini anlayabiliyorum.Mesela bir kulübün başkanı çıkıyor diyor ki bizim taraftarımız şu partiye şu kadar oy verdi.Ama Aziz Yıldırım çıkıyor hükümeti de eleştirebiliyor ama adam eleştirirken gerçekleri söylüyor amatör şubelere yardım etmiyorlar diyor.Pekala çıkıp iktidara yaranmak için türlü türlü hareketler yapabilir ama yapmıyor.

Aziz Yıldırım çok başarılı bir başkandır kimse kimseyi kandırmasın bu ülkede ezeli rakibinin başarısı senin başarısızlığını gösterir kimse bir diğer rakibinin iyi olmasını istemez,uefaya yapılan mail yağmurları da sırf bu yüzdendir.

Ancak işin insani boyutu çok farklıdır.Hakimlerin verecekleri her karar doğru diye birşey olamaz.Sonuçta kararı veren de 3 tane insandır.

Bazı şeyleri insanlara yüklemek için delillerin kesin ve net olması gerekir.Birde konuşmasında x şahsı/kulübü satın alalım dediğini duydunuz mu? Demek ki telefonda şaka bile yapsan yandın.Hele beni dinleseler espiriyle karışık söylediğim onca şeyden idam edilirim muhtemelen.

Bjk olayını ayırmışsın.Peki Şekip Mosturoğlu'nun Emenike olayında kulüp gidiyor önce Karabükle görüşüyor bunlar resmi belgeler de mevcut.Adam çıkıp bizim maça oynamıyor,halbuki madem adamı aldım çık oyna penaltı yaptır falan ama yok.Üstüne çekiştiğimiz ts maçında da oynamıyor ancak bunun adı şike oluyor.Şimdi sana soruyorum Halit bu olayın gsnin yaptığı amrabat transferinden daha mı vahim olduğunu düşünüyorsun?

Gs yiğit gökoğlanı aldı manisa maçından önce şimdi bu adam nerede? Culio ordu gs maçından önce açıklama yaptı kadro dışı kaldı şimdi nerede? Necati nerede? Bu transferlerin yapılış şekline bir bakın sonra herkes kesin yargıya varsın.Ortada bir şike varsa tüm kulüpleri araştırırsın.

haltie

haltie

Üye
Şikeyi kulüp yapmaz şahıslar yapar ama cezasını herkes çeker ve cekiyor ne yazık ki fenerbahcenin kayıplari ortada.

Murat bence her kulüp böyle pis işlere girmiştir çünkü her yönetimde olur olabilir böyle yöneticiler insan bu kavun değil koklayip oraya koyasin.süleyman seba diye bir başkanımız vardı her takım sever çok düzgün bir insan böyle şeylerle işi olmaz ama yapamaz yapmaz diye bisey yok insan o da hırsına yenik düşebilir önce herkes hata yapabilir demeliyiz

Dediklerin yanlış değil herkesin aziz y. Dahil haklılık payı var doğru dedikleri var o transferlerde araştırilsin günah keçisi sadece aziz y yada fb olmasın herkesin üstüne gidilsin

• Beğen
Tepkiler: greenmile
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İlk defa aziz yıldırım hakkında doğru ve mantığa uygun birşey söyledin halit . valla sasirttin bizleri . :)

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
Halit Aziz Yıldırım'ın soyadını kısaltmanın özel bir sebebi var mı acaba? :ehe

osicik

Üye
Aziz yıldırım şike yapsa yaptım diyecek bir adam ...
14 senedir başkanlık yapan bir adam boş işlerle uğraşmaz . Buna ne aziz yıldırım in ne de fenerbahce gibi çok büyük bir camia bu boş işlerle uğraşmaz ...
:ehe
:d::ehe

haltie

haltie

Üye
İlk defa aziz yıldırım hakkında doğru ve mantığa uygun birşey söyledin halit . valla sasirttin bizleri . :)

Hacı ben sürekli aynı şeyleri söylüyorum ama anlatamiyorum kendimi :D sadece kesin yapmıştır yada yapmamıştır dememek lazım siz de bunu diyin herşeyin açıklaması çok basit hatalar insana mahsus :D

Sen beni fenerbahçe düşmani sanıyorsun ama öyle bisey yok

Halit Aziz Yıldırım'ın soyadını kısaltmanın özel bir sebebi var mı acaba? :ehe

Adını çok kullaniyorum yıldırım yazmak zor geliyor mobilde özel bir sebebi yok fesatlanmayalim :D

semihguney

semihguney

Üye
Aziz Yıldırım: "Avrupa'nın en başarılı Türk takımı
kim?"
Güntekin Onay: "Galatasaray."
Aziz Yıldırım: "Hayır hayır, son beş yılda!?"
Güntekin Onay: "Beşiktaş." :)))

• Beğen
Tepkiler: haltie
greenmile

greenmile

Üye
bir şampiyonlar ligi çeyrek finali 5-6 uefa 2 kupası 2.turundan değerlidir:ehe

- - - Eklendi - - -

Hacı ben sürekli aynı şeyleri söylüyorum ama anlatamiyorum kendimi :D sadece kesin yapmıştır yada yapmamıştır dememek lazım siz de bunu diyin herşeyin açıklaması çok basit hatalar insana mahsus :D

Sen beni fenerbahçe düşmani sanıyorsun ama öyle bisey yok

Adını çok kullaniyorum yıldırım yazmak zor geliyor mobilde özel bir sebebi yok fesatlanmayalim :D

o zaman sorun yok:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...