12 Yıllık nokia macerası bugün bitti :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
12 Yıllık nokia macerası bugün bitti :(
2000 yılında 3110 ile başlayan nokia maceralarım bugün c6 yı elden çıkarmakla son buldu
Daha düne kadar kanımın son damlasına kadar nokia diyordum ama 3 gün içinde başımdan geçenler nokiadan bıktırdı
Servise verilen cihazın yapılmadan verilmesi,uygulamaların çalışmaması müşteri temsilcisine laf anlatamamam yani artık yeter dedim paramla niye rezil oluyum
ama şuda varki burası yani s^3 bölümü gerçekten çok güzel bir bölüm.Yinede buralarda olacağım
arkadaşlar hoşcakalaın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
güle güle kardeşim her zaman bekleriz :(

ByKatre

ByKatre

Üye
:bye:

BYFECI

BYFECI

Üye
Güle güle kardeş.

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
:cry:

doctorrr

doctorrr

Üye
görüşürüz :bye:

asigsasi

asigsasi

Üye
senin gibi aktif ve nokia cı bir arkadaşı kaybetmek beni üzdü inşallah yeni den dönersin buraya temennisiyle

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
:bye2:

abandonware

abandonware

Üye
ben başından nokiayı sevemedim zaten... Allah sanada android'in sihirli dünyasına girmeyi nasip etsin :good:

anılbaran

anılbaran

Üye
bunu direk Nokia firmasına atmayın.Yaşadığınız sorun garanti firması ile olmalı.:) Müsteri hizmetlerini aramanız zaten hata onların yapabilceği pek bişi yok :) Aynı sorunu samsung (güney koreliler) ile yaşasaydınız bir daha samsung almıcam mı diyecektiniz :)

yani işin özü direk suçu üretici firmaya atmayın :)

- - - Eklendi - - -

ben başından nokiayı sevemedim zaten... Allah sanada android'in sihirli dünyasına girmeyi nasip etsin :good:

Allah yazdıysa bulsun :kop:

• Beğen
Tepkiler: Hex4d0r
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...