Yıldırım, perşembe NTV'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Yıldırım, perşembe NTV'de

[h=2]Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bu kez planlanan televizyon programına katılacak.[/h]
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, uzun bir aranın ardından bir televizyon programına katılacak. Yıldırım, perşembe akşamı saat 21:00’de NTV ve NTV Spor’da yayınlanacak olan Futbol Aktuel’e katılıp, Rıdvan Dilmen ve Fuat Akdağ’ın sorularını yanıtlayacak. Programın NTV Spor.net’ten de canlı olarak izlenebileceği duyuruldu. Bu arada Başkan Aziz Yıldırım’ın 2013 yılında kullanım süresi dolan Fenerbahçe Koleji’nin durumunu görüşmek üzere bugün Ankara’ya gideceği ve Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile görüşeceği öğrenildi.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bekliyoruz büyük başkan ...;)

haltie

haltie

Üye
Ooo süper uzun zamandır komedi izlemenistim

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
greenmile

greenmile

Üye
Aziz Yıldırım'a sallayanları gördükçe hakkaten büyük başkanmış diyorum.Çünkü insanları yükselten sevenlerinden çok sevmeyenlerdir;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Başkan ekranlar da ...
Özlemistik be Büyük Başkan ...

haltie

haltie

Üye
Iki kez sampiyonluk direkten döndü diyor çok üzüldük diyor taraftarlar agladi diyor bilsem şike yapardim o zaman diyor yorumcu nasıl olacak diyor ben yaparım diyor :D daha ne diyeyim işi biliyor tecrübe konuşuyor

haltie

haltie

Üye
O değil de cas davasını neden çektiniz sorusuna cevap veremedi kıvırdı o kötü oldu :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Halit adam diyor ki biz şike yapsak 2 kere son anda şampiyonluğu vermezdik diyor . son derece de mantıklı söylediği ... ;)

haltie

haltie

Üye
Yapardım diyor ali o zaman son dk da kaybetmek yerine şike yapardım birde şunu diyor bisey atiyor ben şöyle yapmissam bana kanıtlayın diyor fotoğraf vs olsun diyor bu ülkede her suçlu için fotografli belgeli kanıt mi gerek hepsi öyle mi oluyor yani ama biraz pörsümüş başkan geri vites yaptı çok

greenmile

greenmile

Üye
Iki kez sampiyonluk direkten döndü diyor çok üzüldük diyor taraftarlar agladi diyor bilsem şike yapardim o zaman diyor yorumcu nasıl olacak diyor ben yaparım diyor :D daha ne diyeyim işi biliyor tecrübe konuşuyor

sen o zaman kendi takımının şike yaptığına da yürekten inanıyorsun.Ama bjkden nefret eden ve başarısızlığını hatta batmasını yürekten isteyen biri olarak söylüyorum ki bjknin de şike yaptığına inanmıyorum. Başkan oldukça gerçekci konuştu.14 yıldır başkan bu işleri yapıyorsa neden o zaman son 2 maçta şike yapamadı da biz şampiyonlukları kaybettik? Sence bu adamın kafası çalışmıyor mu? hiç sanmıyorum bu işleri yapan biri o maçlarda da şike yapardı bugünde biz 4.yıldızı takardık.Türkiye Kupasını hiç saymıyorum bile.

Ayrıca iddia edilen sezona bakıyorsun ne hikmetse içerde bursayı yenemiyoruz.Beşiktaşı,Galatasarayı,Trabzonu hakkımızla yeniyoruz ama diğerleri şike oluyor.Neden? onlar fazla mı de şike yapacak? Şike yapan adam yukarıda saydığım maçları da şansa bırakmaz akıl ve mantıkla bazı şeylerin açıklanması lazım bazı şeylerin.

cas davasını ben sana söyliyeyim devlet büyüklerinden uyarı geldi çekin diye umarım açıktır,adam tv karşısında devlet büyüklerimiz çekin dedi diyecek hali yok hali değil mi?

• Beğen
Tepkiler: haltie
haltie

haltie

Üye
Adam herkese sallıyor sen birisinin diyeceği şeyi yapacağına inanıyormusun murat bence dinlemez kimseyi başka bir hesap olduğu çok net ortada.

Bak ben fenerbahçe hiç bir zaman şike yaptı demedim ben çok saygı duyuyorum taraftarına ve camiasına " ha çok mu önemli benim saygı duyup duymamam değil ":D
Her zaman derim her kulüp taraftarı ve camiasının örnek alması gerek vs ... O yüzden beşiktas şike yapmadı yaptıysa tayfur yada yöneticiler yaptı varsa çekecekler cezasını ve o kulüpten içeri adım atmayacaklar aynı şey herkes için geçerli olmalı fenerbahce bin tane aziz yıldirimdan daha değerli siz de bunu diyin, adam kulübü çok güzel yönetti eyvallah bir yerlere getirdi eyvallah ama herşey başarı ya da para değil bunun yanında etik ahlak dürüstlük vs bunlarda çok değerli sonuçta tuttugumuz takımlar inandığımız bir değer sevgi aşk gibi bunun kirlenmesini laf gelmesini istemeyiz.

Herkes zannediyor ki aziz yıldırım çok başarılı kimse cekemiyor kiskaniyor yemin ederim kendi adıma öyle bisey yok her takımımız iyi olsun güçlü olalım avrupada hem milli takım seviyesinde hem kulüpler bazında başarılı olalım ben takımdan önce ülkemi bayrağımi seviyorum dün ne dedi aziz y. Herkes fener maçında desteklesin bir olalım evet doğru öyle gs bjk de de öyle olalım diş maçlarda çünkü bu hepimizin başarısı ben gsnin uefa kupasini kiskanmiyorum gurur duyuyorum keşke fb de alsa bjkde alsa.o yüzden aziz yıldırım kıskançlığı yada düşmanligi değil olay yoksa ünal aysalda harika bir yönetici ona tek kelime etmedim gs fbden kucukmu.ama başkalarından çok fbnin aziz y. Sorgulaması gerek yaptığı harika işler var bunda herkes hemfikir ama yanlışlarida çok.

Biraz uzun oldu kendimi anlatmaya çalıştım yoksa hasetlik düşmanlik değil bizimde güzel ve iyi yönetimlere ihtiyacımız var her kulüp olarak böyle olmalı ki ülke futbolu bir yere gelsin yoksa fener batsın gs batsın istemez kimse

greenmile

greenmile

Üye
Adam herkese sallıyor sen birisinin diyeceği şeyi yapacağına inanıyormusun murat bence dinlemez kimseyi başka bir hesap olduğu çok net ortada.

Bak ben fenerbahçe hiç bir zaman şike yaptı demedim ben çok saygı duyuyorum taraftarına ve camiasına " ha çok mu önemli benim saygı duyup duymamam değil ":D
Her zaman derim her kulüp taraftarı ve camiasının örnek alması gerek vs ... O yüzden beşiktas şike yapmadı yaptıysa tayfur yada yöneticiler yaptı varsa çekecekler cezasını ve o kulüpten içeri adım atmayacaklar aynı şey herkes için geçerli olmalı fenerbahce bin tane aziz yıldirimdan daha değerli siz de bunu diyin, adam kulübü çok güzel yönetti eyvallah bir yerlere getirdi eyvallah ama herşey başarı ya da para değil bunun yanında etik ahlak dürüstlük vs bunlarda çok değerli sonuçta tuttugumuz takımlar inandığımız bir değer sevgi aşk gibi bunun kirlenmesini laf gelmesini istemeyiz.

Herkes zannediyor ki aziz yıldırım çok başarılı kimse cekemiyor kiskaniyor yemin ederim kendi adıma öyle bisey yok her takımımız iyi olsun güçlü olalım avrupada hem milli takım seviyesinde hem kulüpler bazında başarılı olalım ben takımdan önce ülkemi bayrağımi seviyorum dün ne dedi aziz y. Herkes fener maçında desteklesin bir olalım evet doğru öyle gs bjk de de öyle olalım diş maçlarda çünkü bu hepimizin başarısı ben gsnin uefa kupasini kiskanmiyorum gurur duyuyorum keşke fb de alsa bjkde alsa.o yüzden aziz yıldırım kıskançlığı yada düşmanligi değil olay yoksa ünal aysalda harika bir yönetici ona tek kelime etmedim gs fbden kucukmu.ama başkalarından çok fbnin aziz y. Sorgulaması gerek yaptığı harika işler var bunda herkes hemfikir ama yanlışlarida çok.

Biraz uzun oldu kendimi anlatmaya çalıştım yoksa hasetlik düşmanlik değil bizimde güzel ve iyi yönetimlere ihtiyacımız var her kulüp olarak böyle olmalı ki ülke futbolu bir yere gelsin yoksa fener batsın gs batsın istemez kimse

Aziz Yıldırım'ı yapısı nedeniyle sevmeyen insan çoktur,sert bir üslubu var buna katılıyorum.Ama sevdiğim en önemli özelliklerinden birisi ise neyse onu söylemesi.Mesela Alex konusu açılıyor diyor ki ben bu ülkede sadece Atatürk'ün heykelini dikerim ancak taraftar istediğini yapar karışmam.Ben bu ülkede çok kulüp başkanı tanıyorum ki yıldız bir futbolcuyu küstürmemek için herşeyi yapan hatta hocasını satan.Ancak Aziz Yıldırım kesinlikle böyle biri değil.

Ancak şike gerçekten olmuş olsaydı bunu da açık yüreklilikle söyleyeceğine inanan biriyim,herkes yapıyordu bizde bir hata yaptık dese inan bu taraftar o zaman da bu başkanı kesinlikle bırakmazdı.

Şike davasına bakıyorum iddiaaların akıl ve mantıkla örtüşmediğini görüyorum.Kendi takımımı da bir kenara bırakıp Beşiktaş-İbb maçını ele alayım. Ya Allah'ınızı severseniz İbrahim Akın ve İskender Alın o maçta şike yaptı deniyor siz buna inanıyor musunuz? Bir insan şike yaptığı maçta gol atar mı,golün asistini yapar mı?

Hadi diyelim bjk o maçta golü atamadı ve kupayı kaybetti ne diyecek İbrahim Akın? Pardon yanlışlıkla şike yapamadım mı diyecek? Böyle bir mantık olamaz,bugün hangimiz karşımızdakine bize şunu satar mısın diye sorabiliriz karşımızdaki döver öyle birşeyde. Kaldı ki bu adamlar büyük paralar kazanan futbolcular,bu kadar kolay mıdır şerefini satmak? Teşvik olayı ayrıdır çıkın delikanlı gibi oynayın diyebilirler demişlerdir de her kulüp diyor çünkü ama bir futbolcuya çık bize bu maçı sat demek kolay değildir.Kaldı ki iddiaa edilen maçlar da bir penaltı yok,bir kendi kalesine gol yok.Böyle şike olmaz ya sanki messiyi satın alıyorsunda bizim maçta koşma diyorsun.Ben buna ihtimal vermiyorum.Hele kaleci Serdar sözde 5 bin lira için şike yapmış deniyor.El insaf bu adam eminim ki oynadığı bir maçın 10 dk.sında bu parayı kazanıyordur.Neden böyle birşey yapsın,hem sen sana şike yapan bir futbolcuyu külübünden içerisi sokar mısın? Yarın ben biraz daha yüksek versem seni de satmaz mı bu adam?

Fenerbahçeyle ilgili tek bir örnek vereceğim.Sivas maçında çantada para var deniyor.Komutan,vali diyor ki hayır biz gördük bilet vardı diyor ama yargı olarak sen inanmıyorsun.Bu şike davasında eğer herkesi gerçekten inanmak istiyorsan yapardın suç üstü yakalardın parayı o zaman kimse konuşamazdı.Zaten ne zamandır başkanı da dinliyordun.Ama çantayı fotoğraflayıp al şike parası dersen kusura bakmayın da bu biraz ayıp olur.

Şunu da söylüyorum bu davada asıl hedef Fenerbahçe üzerinden Aziz Yıldırım'dır Beşiktaş falan laf olsun diye konulmuş eğer Bjk olmasaydı iyice komik olacaktı.

Kısacası insanları seversiniz yada sevmessiniz bu ayrı bir konudur.Ama bir insanı sadece sevmediğiniz için suçlarsanız bu hoş olmaz.Onca maç var 3tane futbolcu ya var ya yok.Kimi oynamamış maçta,kimi 5 dk.oynamış ya da kimi çıkıp gol atmış asist yapmış.Şike böyle yapılmaz gerçekten kimse saf değil.Biraz insaf bekliyoruz herkesten.

haltie

haltie

Üye
Ben seninle o zaman konuştum bunu beşiktaş yöneticisinin yaptığı şike değil tapelerde diyor ki seni transfer edicez kasma çok vs bu da suçtur ama usulsüz transfer oluyor olduysa tabi.kaldı ki dediğin adam yine bizim maçta mükemmel oynadı gol asist yaptı ama teşebbüs olarak degerlendiriliyor.

Aziz y. gelirsek çok dik sivri bir kişi eğilip bükülmüyor yönetici olarak çok başarılı vs. ama bu demek değildir bu adam hata yapmaz bu adam yanlış yapmaz, zaten sürekli fenerbahçe şike yapmadı diyor bencede fenerbahçe yapmadı bir iki kişinin yaptığını fenerbahçeye mal edemeyiz ama zarar görecek gördü de bir yıl avrupaya gidemedi maddi kayıp prestij kaybi oldu, ama herkes şunu biliyor feneri bjkyi gsyi kimse yıkamaz hiç bir zorluk yıkamaz,herkesi böyle galeyana getiriyorlar sürekli fenerliler aynı şeyi söylüyor kimse bizi yıkamaz, evet nasıl yıksın bunu düşünmek ahmakliktır. Zaten yıkılmasın hiç bir kulüp,fbsiz gsnin gssiz bjknin ne tadı olur ama her şey şeffaf olsun istiyoruz istiyorum.yoksa kimse ne fenere ne taraftarina bisey demiyor tek sıkıntı başkan tavri yaptıkları o kadar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kanıt yok halit kanıt yok ...
Adamın tape lerinde hiç bir şey çıkmadı şikeye dair ...

Ne belge var ne de kanıt ...

Aziz başkan mahkeme de nasıl dik duruyorsa dışarı da da aynı düşüncelerini savunuyor adam ... Benim kimse den korkum yok , ben hiç bir ise karışmadım diyor . Daha ne desin ...

haltie

haltie

Üye
Ali ölülerde diriler her gün helva yiyor sanıyor :D o öyle diyor diye öyle mi olacak ben adalete savcıya mahkemeye inanıyorum vereceği verdiği her karara inaniyorum sen ona inan bu senin sorunun dostum

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Biz aziz başkana yürekten inanıyoruz halit ...
Dik duruşu her zaman devam ediyor ...;)

haltie

haltie

Üye
100 suçludan 5 i kabul ediyor ali suçunu evet yaptım diyor genelde tavır bu yani ben yapmadım etmedim iftira :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Aziz yıldırım şike yapsa yaptım diyecek bir adam ...
14 senedir başkanlık yapan bir adam boş işlerle uğraşmaz . Buna ne aziz yıldırım in ne de fenerbahce gibi çok büyük bir camia bu boş işlerle uğraşmaz ...

haltie

haltie

Üye
Ali dermi ya adam kendini harcatir mi ticari itibarı biter herşeyden önce bunu diyecek olsa zaten yapmaz saçmalık yapsa söylermiş şaka bu ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...