Magic Piano 1.02 + 250 Müzik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Magic Piano 1.02 + 250 Müzik
Bu Işlem Için Telefonunuzun Rootlu Olması Gerekiyor. Belirteyim ki Telefonumu Aldığımdan Beri Tek Bıkmadığım Oyundu Ve Şimdi 250 Tane Müzik Açtım Tadından Yenmiyor. :spr
Bu Başlı Başına Bir Oyun Konusu Değil.Moderatör Arkadaşlardan Ricam Konuyu Taşımamaları Çünkü ''Stabil Olmayan ICS'' Hakkındaki Konuma Yeri Taşınmadan Önce 1 Saatte 20 Cevap Geldi Taşındıktan Sonra 1 Ayda 0 Cevap :dry:
Yaklaşık 320 Müzik Var ''Magic.db'' Dosyamız Güncel Olmadığı İçin 250 Tane Açabiliyoruz Mazur Görün Efenim. :islik
1) :smdance:
2) Rar'dan Çıkarıp Telefona Atarsak İşimiz Kolaylaşır :evet:
3) Eğer Telefonunuzda Magic Piano Yüklü İse Kaldırın :anlas:
4) ''com.smule.magicpiano-102.apk'' Kurun , Açmayın
:nono:
5) Root Explorer v2.20.apk Yükleyin. :)

6) Root Explorer'a Girin , İndirdiğimiz ''Magic.db'' Dosyasını Bulun Basılı Tutup ''Copy'' Deyin.(indirdiğimiz Magic.db Dosyası) :pc:
7)Sonra Root Exloper'dan Telefon Hafızasına Dönün Ve Data/Data/com.smule.magicpiano Bölümüne Gelin.
:koş:
8)databases Adlı Bir Klasör Oluşturun.
:bud:
9)Daha Önce Kopyaladığımız ''Magic.db'' Dosyasını databases'in İçine Yapıştırın.
:gunes:
10)Kopyaladıktan Sonra databases'in İçindeki Magic.db Dosyasına Uzun Basın , ''Permissions''a Tıklayın Sonra Görünüm Bu Şekilde Olacak Şekilde Ayarlaryın Ve ''OK'' a Basın

10)Oyunu Açın Ve 250 Müziğin Keyfini Çıkartın İyi Oyunlar
:bye2:
(Eğer Müzikler Açılmamışsa Hata Yaptınız mı Gözden Geçirin Hata Yapmadıysanız Telefonu Yeniden Başlatın.) :oku:
İsteğe Göre Konuya Video Ekleyeceğim...
Bir Teşekkürü Çok Görmeyin Arkadaşlar :tebessüm:
http://www.youtube.com/watch?v=M-o88miqHwg

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

PriZm

PriZm

Üye
Konu başığına Oyunun sürümünü de yazarsanız daha iyi olur :)

:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Türe

Türe

Üye
Tesekkurler valla cok iyi oldu bu :)

sefaletcan

sefaletcan

Üye
herşey güzelde en son bende s2 var com.smule. falan filan klosörü android data nın içinde açılmadı kendim açtım databases klosörü açtım kopyaladım basılı tutuyorum ammaaaaaa
Permissions böyle birşey yok lütfen bi açıklık getirsene şu duruma ...

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
herşey güzelde en son bende s2 var com.smule. falan filan klosörü android data nın içinde açılmadı kendim açtım databases klosörü açtım kopyaladım basılı tutuyorum ammaaaaaa
Permissions böyle birşey yok lütfen bi açıklık getirsene şu duruma ...

Video Ekliyorum konuya sen yanlış yolu işlemişsin sdcard/android/data değil
root/data/data/com.smule.magicpiano
boşuna mı root explorer kurduk :)

trapdoor

Üye
Rootlamak dışında başka alternatif bir seçenek yok mu yav?!

Black

Black

Üye

trapdoor

Üye
Malesef :/
Aslında zor veya tehlikeli bir şey değil toplayın cesaretinizi

Telefonuma Root yapma girişiminde bulundum, yapamadığım gibi cihazında kafasını karıştırmıştım.
Telefonun verdiği her uyarı telefonda olan bütün dillerde aynı anda geliyordu.

Tablet Ice Cream Sandwich 4.0 kullanıyor onu daha çok yeni tanıyorum biraz farklı, Ankara'da olup da bana yardım edebilecek arkadaş varsa sevinirim ama

alternetif yoldan kastım ise şuydu, bu root'a konulması gereken dosyayı(lar) APK yaparak direkt install etme şansımız yok mu?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt