WP8 SDK Ön İzleme Programı Kayıtları Açıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
WP8 SDK Ön İzleme Programı Kayıtları Açıldı

Microsoft, daha önce söz verdiği üzere Windows Phone 8 SDK Ön İzleme programını açtı. Her ne kadar son hâline yakın olan araç seti; mevcut Windows Phone geliştiricileri için erişilebilir olsa da, Microsoft bu programa erişimin süresini kısıtlı tutacak. Windows Phone 8 SDK’nın tam sürümü bu yılın ilerleyen zamanlarında, muhtemelen şirket Windows Phone 8′i çıkardıktan sonra yayınlanacak. Ön İzleme programı da yazılımcılara erken erişim imkanı sunacak.

İlgilenen Windows Phone geliştiricilerinin 18 Eylül Salı TSİ gece 3′e kadar Microsoft’un ilgili program sayfasına erişip kayıt yaptırmaları gerekiyor. Başvuru yapan yazılımcılar takip eden hafta içinde SDK’yi nasıl indireceğine dair yönergeleri alacak. Microsoft herkese açık olan bir program yerine kısıtlı bir Ön İzleme programının tercih edilmiş olmasına gerekçe olarak tüm Windows Phone 8 özelliklerinin açıklanmamış oluşunu gösteriyor. Microsoft’tan Todd Brix bunun geçmişte izlediklerinden farklı bir yol olduğunu kabul etti, bununla birlikte hedeflerinin telefonlar piyasaya çıktığında mümkün olduğu kadar daha fazla müşteriyi çekecek şekilde bir Windows Phone 8 heyecanı yaratmak olduğunu da dile getirdi.

Alıntı: Teknoblog

• Beğen
Tepkiler: n000k, Cihanî Sultan ve OttomaN TigeR

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hemen kayit olayim. Emulatorden wp8i kullanirim:kop:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve OttomaN TigeR
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ne yazıkki benim pc indiremez bile:kop:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

akinorta

Üye

durdugun hata gokcen yap bir tane 1dolarlik uygulama zengin ol:D

webden marketplaceden baktığım kadarıyla çok büyük uygulama yok. Ama varolanların görünümü çok iyi. En azından bizim symbian gibi değil. Çok indiren var mı acaba paralı uygulamaları. Ben windowsphone dev centera da kayıtlıyım. Para yapar derseniz ya da en azından harcadığım emeğin karşılığını alırsın derseniz başlıyorum elimdeki qt uygulamaları wp ye portlamaya :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve bulutsuzgece
15097

15097

Üye
bilgilendirme için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
webden marketplaceden baktığım kadarıyla çok büyük uygulama yok. Ama varolanların görünümü çok iyi. En azından bizim symbian gibi değil. Çok indiren var mı acaba paralı uygulamaları. Ben windowsphone dev centera da kayıtlıyım. Para yapar derseniz ya da en azından harcadığım emeğin karşılığını alırsın derseniz başlıyorum elimdeki qt uygulamaları wp ye portlamaya :D

Bilemiyorum:hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Senin gibi başarılı girişken arkadaşları WP alanında da görmek çok güzel olur Akın.
Sadece öncekileri portlamayla kalmayıp WP'ye birbirinden güzel yeni yazılımlar kazandıracağına da eminim.
Başarılar diliyorum şimdiden. :alkis

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

bir geliştirici icin wpnin en guzel yani kolay hacklenememesi. Ayrica evet yuzbinlerce download alan ucretli uygulamalar var. Ama bir tavsiye dev center hesabin Türkiyeden ise ulaşacagin kullanici sayisi kisitli olur. Yalla apps uzerinden global markette gorunme şansin olur.
ayrica onumuzdeki donemin en gozde sistemi olmasina kesin gozuyle bakilan bir sistemde olmak senin avantajin olur.

akinorta

Üye
visual basic öğrenicez o zaman.
Hobaaa

- - - Eklendi - - -

ama önce bir wp cihaz edinmem gerekiyor test etmek için ki şuan imkanım yok. Nokia da parayı ödemedi zaten.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
visual basic öğrenicez o zaman.
Hobaaa

- - - Eklendi - - -

ama önce bir wp cihaz edinmem gerekiyor test etmek için ki şuan imkanım yok. Nokia da parayı ödemedi zaten.

cihaz şart degil emulatorde test edebilirsin.

akinorta

Üye
emülatörün hafızasına ulaşabiliyor muyuz acaba mesela c ve d sürücüleri gibi. Gözüme hiç çarpmadı. Yarın çalışmalara başlayayım. Bakalım ilk ürünü verene kadar ne kadar süre geçecek.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
emülatörün hafızasına ulaşabiliyor muyuz acaba mesela c ve d sürücüleri gibi. Gözüme hiç çarpmadı. Yarın çalışmalara başlayayım. Bakalım ilk ürünü verene kadar ne kadar süre geçecek.

kolay gelsin şimdiden hayirli olsun.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

durdugun hata gokcen yap bir tane 1dolarlik uygulama zengin ol:D
eyvallah abi. :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Ne yazıkki benim pc indiremez bile:kop:
Bu iş tam senlik hünkarım.:D

- - - Eklendi - - -

Marketplace'da ücretsiz uygulamalar içerisinde kayda değer pek bi uygulama yok. Bence harcadığın emeğin karşılığını alırsın, şimdiden başarılar dilerim. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt