Microsoft’un Windows Insider Programı 7 Milyon Kullanıcıya Ulaştı!

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft’un Windows Insider Programı 7 Milyon Kullanıcıya Ulaştı!
Microsoft’un Windows 10 geliştirme sürecine kullanıcıları da dahil etmem için duyurduğu Windows Insider programı rekor katılımcıya ulaştı.


Microsoft, Eylül 2014 tarihinde Windows 10 güncellemesini duyururken aynı zamanda Windows 10 ön izleme sürümlerine kullanıcıların katılımını sağlamak için Windows Insider programını da açıklamıştı. Yaklaşık nin yıldır uygulanmakta olan Windows Insider programının 7 milyon kullanıcıya ulaştığı açıklandı.

Microsoft, Windows 10 ve Windows 10 Mobile güncellemesi için oldukça iddialı açıklamalar yapıyor. Bu konuda haksız da sayılmaz. Zira Windows 10 güncellemesi bizzat kullanıcılardan alınan geri bildirimler dikkate alınarak geliştiriliyor. Düzenli olarak geniş bir kullanıcı kitlesinden geri bildirim alabilmek için de Windows Insider programı kullanılıyor.

Microsoft, dün Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenmekte olan IFA Tüketici Elektroniği Fuarı’nda Windows 10 özellikleri ve Windows 10’lu yeni cihazların öne çıkarıldığı bir oturum düzenledi. Oturumda Microsoft adına konuşan Microsoft OEM Pazarlamadan sorumlusu başkan yardımcısı, Windows Insider ile şu anda yedi milyon kişinin Windows 10 ve Windows 10 Mobile Preview sürümlerini test ettiğini açıkladı.

Microsoft, 29 Temmuz’da Windows 10 güncellemesini yayınlamaya başlamıştı. Yaklaşık on gün sonra Windows 10 Insider Preview Yapı 10532 derlemesi tekrar Windows Insider kullanıcıları için yayınlandı ve Windows 10 testlerini kaldığı yerden devam etmeye başladı. Microsoft, Windows 10 Mobile için ise son olarak 12 Ağustos tarihinde Yapı 10512 derlemesini yayınlamıştı.

Windows 10 güncellemesinin kısa zamanda rekor sayıda kullanıcı tarafından tercih edilmesinde, Windows Insider programının oluşturduğu farkındalığın önemli katkılarının olduğu düşünülüyor.


http://www.maxicep.com/cep-telefonl...rami-7-milyon-kullaniciya-ulasti-h205038.html
 


Rygebin

Rygebin

Üye
Bende bugün katılfım 520 ile. İlk buildden çok yok katedilmiş. Kasma, donma artık mevcut değil :) .
 
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Tesekkurler :)
 
TheStRoNg

TheStRoNg

Üye
iyiymiş :)
 


Üst Alt