Apple iPhone 5 ile çekilmiş resimler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Lumia 920 ile iPhone 5 arasında kısıldım kaldım :( İkiside aklımı çeliyor :s

şöyle sıralama yapayım o zaman.

Fiyat=lumia 920
ekran=lumia 920 :hmmm
kamera tartışılır ama bence lumia 920 :hmmm
hız konusunda bence iphone 5 geçer :)
internet deneyimi=lumia 920
market her halükarda iphone 5

durum bu :hmmm

abandonware

abandonware

Üye

şöyle sıralama yapayım o zaman.

Fiyat=lumia 920
ekran=lumia 920 :hmmm
kamera tartışılır ama bence lumia 920 :hmmm
hız konusunda bence iphone 5 geçer :)
internet deneyimi=lumia 920
market her halükarda iphone 5

durum bu :hmmm

kamera konusunda htc'yi ve nokiayı kimse geçemez :good: market konusunda iphone 3gs den çıkıp nokia'ya geçiş 15097 için bir facia olur herhalde :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
kamera konusunda htc'yi ve nokiayı kimse geçemez :good: market konusunda iphone 3gs den çıkıp nokia'ya geçiş 15097 için bir facia olur herhalde :ehe

sende evo 3d var değil mi? Onun kamerası yakın ve makro çekim hariç çok berbat yaw :(

abandonware

abandonware

Üye

Kurcaladınız yahu kafamı :allalla: Bir de kablosuz şarj olması beni Lumia 920'ye çekiyor :hmmm

sen şu an için iphone ile devam et.. çünkü birden lumiaya geçiş uygulama konusunda sana sıkıntı verir.. kablosuz şarj dediğinde zaten gereksiz vede gelişmesi gereken bişi.. sonuçta telefonu 1 mm havaya kaldırdığın zaman şarjdann çıkarıyor.. ayni hem kurcuklayıp hemde şarj etme gibi bir seçeneğin yok :) kafanı kurcalamasın :good:

15097

15097

Üye
sen şu an için iphone ile devam et.. çünkü birden lumiaya geçiş uygulama konusunda sana sıkıntı verir.. kablosuz şarj dediğinde zaten gereksiz vede gelişmesi gereken bişi.. sonuçta telefonu 1 mm havaya kaldırdığın zaman şarjdann çıkarıyor.. ayni hem kurcuklayıp hemde şarj etme gibi bir seçeneğin yok :) kafanı kurcalamasın :good:
Anladım bir anlamı yok diyorsun sadece pratik olarak şarj oluyormuş :(

iphone 5te nfc var mi peki?
Hayır.

Türe

Türe

Üye
yok :no:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
kamera gereksiz.. kullanmıyorum bile fakat çekimleri benim hoşuma gidiyor :hmmm tabi sende 808 olunca san öle geliyordur :ehe

- - - Eklendi - - -

:no: yok..

nfc olmaması da kötü olmuş yaw :(

ayrıca 808i abim kullanıyor :D ben 603 kullanıyorum güneş çekimleri daha doğrusu yakın çekim hariç 603 daha canlı çekiyor :D

abandonware

abandonware

Üye

nfc olmaması da kötü olmuş yaw :(

ayrıca 808i abim kullanıyor :D ben 603 kullanıyorum güneş çekimleri daha doğrusu yakın çekim hariç 603 daha canlı çekiyor :D

çeksin bakalım fakat ben evo'mdam mutluyum :tebessüm:

Türe

Türe

Üye
konu 603 e geldi :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt