Apple iPhone 5 ile çekilmiş resimler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi

şöyle sıralama yapayım o zaman.

Fiyat=lumia 920
ekran=lumia 920 :hmmm
kamera tartışılır ama bence lumia 920 :hmmm
hız konusunda bence iphone 5 geçer :)
internet deneyimi=lumia 920
market her halükarda iphone 5

durum bu :hmmm

Fiyat lumia derken ? lumia fiyati 2000 tlye yakın olursa adam gider direk İ phone 5 olur buradan eliyelim.

Ekran lumia derken? Dünyaya ilk ppi degerini getiren Appledır dahada birşey demiyorum.

Kamera bilemicem cunku applede cok övuyor nokiada.

İnternet deneyimi derken? Apple kullan bakım internette 1 yane kasma görecenmı.

İnsanlara yanlış bilgi verme bence

avcitalip

avcitalip

Üye
lumia 920 gelip geçicidir,iphone 5 kalıcıdır bize kalıcı olan lazım :oke:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Fiyat lumia derken ? lumia fiyati 2000 tlye yakın olursa adam gider direk İ phone 5 olur buradan eliyelim.

Ekran lumia derken? Dünyaya ilk ppi degerini getiren Appledır dahada birşey demiyorum.

ben yazımın zerresinde bi yanlış görmüyorum. Fiyata bakımından su bi kesin ki lumia 920 en fazla 1700 taş çatlasa 1800 eder. Adam gidip o telefonu almak yerine niye 2700 lira iphone 5e versin? Ekran kalitesi derken kimin neyi ilk getirdiği değil önemli olan. Önemli olan netice kusura bakmayın ama 1280*768lik bi ekran çözünürlüğü ile lumia iphone 5ten daha üstün bi ekrana sahip oluyor. Ve ie10 ile wp8 de daha iyi bi internet deneyiminin olduğu kesin. Öyle bi cihaz hiç te kasmaz emin ol.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

*Yok abi Lumia Nokia'nın politikası nedeniyle 1500 :tl: Gibi çıkacak deniyordu Apple daha fazla olur gibi :)
*Ekran konusunda Puremotion HD+ daha koyu siyah renk,ve en büyük özelliği belki de diğerlerine göre 2.5 kat daha hızlı geçiş sağlıyor.eldivenle de çalışıyor :) Güneş ışığında otomatik ayarlıyor rengini..
*Kamera konusunda PureView çok daha iyidir Apple'ın yaptığı pek bir şey yok.
*İnternet konusunda PC veritabanı var abi IE10 ile şu anda en iyi web performansı ve Flash'ı da almış bulunmakta zaten wp elbette iPhone da kasma olmuyor sadece karşılaştırmayı dedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt