Onu bir sormam lazım hocam. Sorunca hemen döneyim sana.cihazda hangi operatorun simkilidi var. Yani cihaz hangi operatore ait.
ATT firmasının simkilidi varmış hocam.
telefon 550 TL hocam. 1-2 hafta kullanılmış. Hatta belki zorla 500 e bile düşürebilirim. Ama yine de değmez diyorsan haklısındır. 500+ 180 =680 TL ye gelecek bir de kayıt parası ne kadardır ??
100$ demişti...O zaman 175+680=855 TL.Onun yerine biraz beklemelisin bence.Wp8'li orta seviye alırsın.Çıkınca tabi...
nokialar zor degil ama bir lumia900 e imei atmak hic kolay degil bunu Turkiye'de yapabilecek birkac kişi var.
Anladım, o zaman hiç bulaşmayalım o bir kaç kişiye de ulaşamam büyük ihtimalle. Türkiye'ye gelince de WP8 ler çok pahalı olur. Teşekkürler yardım için.
selam. ben sim kiliti girmeme rağmen telefon hatta açılmadı. ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz.
telefonum lumia 900
hattı at&t idi
30 degil normalde 10deneme hakkı var.bu arada simkilit kodunu nereden aldınız kod yanlış olabilir mi acaba.telefon açılıyor sim kilit kodunu girdim ama kabul etmedi. 30 deneme hakkı vardı hepsini kullandım. şimdi sim kilit kodu
istemiyor. hattı takıyorum pin istiyor ama sim kilidi açık değil. hattımım kullanamıyorum... sim kilidini kırdırım dedeim omuda kimse yapmadı...
sizce ne yapabilirim....bana yardımcı olun...
30 degil normalde 10deneme hakkı var.bu arada simkilit kodunu nereden aldınız kod yanlış olabilir mi acaba.