Nokia Lumia 900 Simkilidi açma (Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

theseusx

theseusx

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 900 Simkilidi açma (Yardım)
Arkadaşlar uygun fiyata bir Lumia 900 var ama sim kilitli ve kayıtsız. Ben bu cihazı alsam kayıt halledilir ama Türkiye'de sim kilidi kırılabilir mi ? Bu konuda bir bilgim yok.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Kırılıyor benim bildiğim.Kaç lira bilmiyorum ama papakudioflu konuya girsin ayrıntılı bilgi verir.

15097

15097

Üye
Evet kırılıyor :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
cihazda hangi operatorun simkilidi var. Yani cihaz hangi operatore ait.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
tamam kardeşim. Operator bu işte cok onemli.

theseusx

theseusx

Üye
    Konu Sahibi
ATT firmasının simkilidi varmış hocam.

theseusx

theseusx

Üye
    Konu Sahibi
telefon 550 TL hocam. 1-2 hafta kullanılmış. Hatta belki zorla 500 e bile düşürebilirim. Ama yine de değmez diyorsan haklısındır. 500+ 180 =680 TL ye gelecek bir de kayıt parası ne kadardır ??

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
telefon 550 TL hocam. 1-2 hafta kullanılmış. Hatta belki zorla 500 e bile düşürebilirim. Ama yine de değmez diyorsan haklısındır. 500+ 180 =680 TL ye gelecek bir de kayıt parası ne kadardır ??

100$ demişti...O zaman 175+680=855 TL.Onun yerine biraz beklemelisin bence.Wp8'li orta seviye alırsın.Çıkınca tabi...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bencede Alma Kardesim .. WP8 Cihazlari Bir Satisa Sunulsun .. Fiyatlari Dusecektirr .. ;)

theseusx

theseusx

Üye
    Konu Sahibi
100$ demişti...O zaman 175+680=855 TL.Onun yerine biraz beklemelisin bence.Wp8'li orta seviye alırsın.Çıkınca tabi...

Hayır ben zaten simkilidi ücretini 180 TL olarak hesapladım. 500 + 100 $ = 680 demiştim kayıt parası ayrı ya onu sordum. Ama pasaport yok eski bir telefonun i-mei sini çaktıracam. Fakat duyduğuma göre Nokialar çok zormuş doğru mu ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
nokialar zor degil ama bir lumia900 e imei atmak hic kolay degil bunu Turkiye'de yapabilecek birkac kişi var.

theseusx

theseusx

Üye
    Konu Sahibi
nokialar zor degil ama bir lumia900 e imei atmak hic kolay degil bunu Turkiye'de yapabilecek birkac kişi var.

Anladım, o zaman hiç bulaşmayalım o bir kaç kişiye de ulaşamam büyük ihtimalle. Türkiye'ye gelince de WP8 ler çok pahalı olur. Teşekkürler yardım için.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Anladım, o zaman hiç bulaşmayalım o bir kaç kişiye de ulaşamam büyük ihtimalle. Türkiye'ye gelince de WP8 ler çok pahalı olur. Teşekkürler yardım için.

dedigim gibi alip bekliyeceksin at&t kodlari dagitir veya alma biraz daha sabret wp8 ler ciktimi zaten o fiyatlara duşer cihazlar.

rengiin

Üye
selam. ben sim kiliti girmeme rağmen telefon hatta açılmadı. ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz.
telefonum lumia 900
hattı at&t idi

papakudioflu

papakudioflu

Admin
selam. ben sim kiliti girmeme rağmen telefon hatta açılmadı. ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz.
telefonum lumia 900
hattı at&t idi

telefon aciliyor mu. Aciliyorsa sim kart takili şekilde telefonu ac ilk olarak 8 haneli simkilit kodunu ister ondan sonra simkartinin pin kodunu girmeni ister.

rengiin

Üye
telefon açılıyor sim kilit kodunu girdim ama kabul etmedi. 30 deneme hakkı vardı hepsini kullandım. şimdi sim kilit kodu
istemiyor. hattı takıyorum pin istiyor ama sim kilidi açık değil. hattımım kullanamıyorum... sim kilidini kırdırım dedeim omuda kimse yapmadı...
sizce ne yapabilirim....bana yardımcı olun...

papakudioflu

papakudioflu

Admin
telefon açılıyor sim kilit kodunu girdim ama kabul etmedi. 30 deneme hakkı vardı hepsini kullandım. şimdi sim kilit kodu
istemiyor. hattı takıyorum pin istiyor ama sim kilidi açık değil. hattımım kullanamıyorum... sim kilidini kırdırım dedeim omuda kimse yapmadı...
sizce ne yapabilirim....bana yardımcı olun...
30 degil normalde 10deneme hakkı var.bu arada simkilit kodunu nereden aldınız kod yanlış olabilir mi acaba.

rengiin

Üye

30 degil normalde 10deneme hakkı var.bu arada simkilit kodunu nereden aldınız kod yanlış olabilir mi acaba.

kodu kız kardeşim at&t firmasından temin etmiş. amerikadan gelmişti telefon kod ile birlikte.
30 deneme hakkı istedi benden 10 değil bundan eminim.
şimdi işe hiç kod istemiyor.
telefonun tüm yasal işlemlerinide tamamladım. sorun ne bir türlü anlamadım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt