Apple iPhone 5 ile çekilmiş resimler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Apple iPhone 5 ile çekilmiş resimler
Apple‘ın yeni akıllı telefonu iPhone 5 yayınlandı. Büyük bir merakla beklenen yeni nesil akıllı telefon, bir kesim tarafından beğenilse de, diğer kesim tarafından ağır eleştirilere maruz kalmaktan kurtulamıyor. Bir önceki nesil iPhone 4S ile benzer tasarıma sahip olan ürün, 4″ ekranı ile iPhone 4S‘e göre daha uzun bir kasaya sahip.
Apple‘ın tüm donanım özelliklerini bir kenara bırakarak kamerasına yoğunlaşacak olursak eğer. Apple iPhone 5‘de 8MP çözünürlüğe sahip kamera kullanmış. f/2.4 diyafram genişliğine sahip olan iPhone 5 iSightkamera 3264×2448 piksel çözünürlüğünde fotoğraf çekimi yapabiliyor. Bir önceki nesil iPhone 4S kamerasına göre %25 oranında daha ince.iPhone 5 kamerası dinamik düşük ışık moduna sahip, özellikle düşük ışıklı ortamlarda daha başarılı çekim sonuçlarına imza atabiliyor. Ayrıca%40 oranında daha hızlı çekim yapabiliyor.iPhone 5 Panorama özelliği ile 28MP çözünürlükte panoramik fotoğraflar oluşturmaya da imkan sağlıyor.1080p HD çözünürlükte fotoğraf çekimi yapabilen iPhone 5‘in ön kamerası da 720p video çekimi gerçekleştirebiliyor.Apple iPhone 5‘in fotoğraf çekim kalitesini görmek isterseniz eğer, Aşağıda Apple tarafından yayınlanmış ve iPhone 5 ile çekilmiş örnekleri bulabilirsiniz.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:hmmm güzel :)

Kerim.

Kerim.

Üye
:tşk:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
iyimiş :oke:

- - - Eklendi - - -

iyimiş :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
iyi işte :) daha ne olsun tamam belki pureview gibi çekemez ama bence yeterli

- - - Eklendi - - -

bu resimi rastgele bilgisayarıma indirip analiz ettim gerçekten iphone 5 ile çekilmiş ;

- - - Eklendi - - -

oluşturma yazılımı kısmında 6.0 yazılmış sanırım ios 6 yı kastettiler

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
iyi işte :) daha ne olsun tamam belki pureview gibi çekemez ama bence yeterli

- - - Eklendi - - -

bu resimi rastgele bilgisayarıma indirip analiz ettim gerçekten iphone 5 ile çekilmiş ;

- - - Eklendi - - -

oluşturma yazılımı kısmında 6.0 yazılmış sanırım ios 6 yı kastettiler

O exif bilgisi %100 doğru oalcak diye birşey yok. İstersem oraya Nokia 3310 bile yazarım. Diğer herşeyide istediğim gibi değiştirebilirim çok basit yani :)

avcitalip

avcitalip

Üye
O exif bilgisi %100 doğru oalcak diye birşey yok. İstersem oraya Nokia 3310 bile yazarım. Diğer herşeyide istediğim gibi değiştirebilirim çok basit yani :)

biliyorum canım kafana göre düzenliyebiliyorsun o kısmı

15097

15097

Üye
Gayet yeterli : ?

avcitalip

avcitalip

Üye
Ben sahte vs. ima etmedim :) Sadece bu bilgilere çok itibar edilmemesi görüşündeyim.

kesinlikle,orası doğru :) bende zaten sahte dediniz demedim :) sadece istendiği gibi değiştirilebiliyor dediniz :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
güzel fotoğraflar çok güzel gürültü çok az. Bunun kamerasını başarılı buldum :D ama :hmmm nokia böyle şeyleri yapmak için mal mal insan bekletiyor ışte :hih:

technoshark

technoshark

Üye

Bende Baktım İphone 6 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt