Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En hizli android???
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Penci Hoca
Üye
Konu Sahibi
En hizli android???
Andoroidli tellerin sistemi biraz agir oldugunu bilyorum!!
Ama en hizlisi hangisi acaba!!
Hiç kasma yapmayani varmi??!
Bu soruya bir çok cevap alırsın sonuçta modele karar vermek gerekir.Örneğin ben Galaxy S2'den gayet memnunum.Root'lu olarak kullanıyorum pil performansıda ayarlamalarla 2 gün gidiyor; tabi şimdi herkes nasıl gidiyor derse hemen söyleyim.Özellikle gereksiz widget'lar kullanmıyorum ,Ekran sayısını 2'den fazla kullanmıyorum.Zaten batarya kalibrasyonuda yapılabilir.
abandonware
Üye
en hızlısı her zaman htc one x vede samsung galaxy s3 dür
Türe
Üye
SIII ve One X
MasteLaa
Üye
sIII ve One X elbette daha hızlı ama bunu sisteme göre de değiştirebilmek mümkün ki Nexus JB ile çok hızlı.
foreverthe
Üye
Beyler S3'e yeni güncellemeler ne zaman gelicek ? Bir tarih var mı ?
huawei diamond 1.5 ghz dört çekirdek işlemci bide xiaomi mi2 var qualcomm snapdragon s4 pro 4 çekirdek işlemcisi var S4 Pro SoC Adreno 320 gpu ama çin telefonu
huawei diamond 1.5 ghz dört çekirdek işlemci bide xiaomi mi2 var qualcomm snapdragon s4 pro 4 çekirdek işlemcisi var S4 Pro SoC Adreno 320 gpu ama çin telefonu
huawei diamond 1.5 ghz dört çekirdek işlemci bide xiaomi mi2 var qualcomm snapdragon s4 pro 4 çekirdek işlemcisi var s4 pro soc adreno 320 gpu ama çin telefonu