İphone 5'i nasıl buldunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

SheFy

SheFy

Üye
ya su forumda wp kullanicisi artsada soru sorsak xD

vegatablo

vegatablo

Üye
galaxy s3 ve lumia 920 yi geçemez

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
vegatablo

vegatablo

Üye
s3 kullanıyorum süper tel lumia da videodan izledim oda harika kısacası olmadı apple

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
İlk defa bi ana modeli bu kadar basit çıkarttı.. Apple bozuyor mu ne :hmmm

- - - Eklendi - - -

3.5'' lin 4:3 ekrana alışmıştık.. 16:9 çok garip olmuş.. iphone çizgilerinden uzaklaşmış.. Tamam yine büyük ekran olsun ama yanlardan da biraz açmalıydılar

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve mesut1979

Lenneth

Üye
İlk defa bi ana modeli bu kadar basit çıkarttı.. Apple bozuyor mu ne :hmmm

- - - Eklendi - - -

3.5'' lin 4:3 ekrana alışmıştık.. 16:9 çok garip olmuş.. iphone çizgilerinden uzaklaşmış.. Tamam yine büyük ekran olsun ama yanlardan da biraz açmalıydılar

Uzuldugum sey simdi seneye 5s te boyle uzaktan kumanda gibi cikacak.

• Beğen
Dereck

Dereck

Üye
Samsung Galaxy 3 ve HTC nin bi modeline çok benziyor özellik olarak bilememde tam bir hayal kırıklığı bence hiç beğenmedim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iyi buldum. :ehe
Benim için yeterli

KaRaMsAr pReNs

KaRaMsAr pReNs

Üye

Kefelon

Üye
Butun sitelerde apple yoneticilerinin, işcilerin iphone 5 in galaxy s3 un ismini bile unutturcagini soylemislerdi ancak boyle bisey goremedim ben tim cook acilisi yaparken bugun hayallerinizin otesinde bir cihazla taniscaksiniz dedi ben deeim tmm apple akilli telefonlarda bir devrim daha yapcak bosuna hayallermis bunlar :D tanitimi izleyen samsung v.b firmalarin yoneticileri bu kadar lafin ustune boyle bir cihaza gulmekten ölmüslerdir :D zirvede gene galaxy s3 var gibi gozukuyor samsung rahat bir nefes almistir...

abandonware

abandonware

Üye
Butun sitelerde apple yoneticilerinin, işcilerin iphone 5 in galaxy s3 un ismini bile unutturcagini soylemislerdi ancak boyle bisey goremedim ben tim cook acilisi yaparken bugun hayallerinizin otesinde bir cihazla taniscaksiniz dedi ben deeim tmm apple akilli telefonlarda bir devrim daha yapcak bosuna hayallermis bunlar :D tanitimi izleyen samsung v.b firmalarin yoneticileri bu kadar lafin ustune boyle bir cihaza gulmekten ölmüslerdir :D zirvede gene galaxy s3 var gibi gozukuyor samsung rahat bir nefes almistir...

apple ne yapsa trend oluyor.. samsung için pekte kolay olmayacak gibi :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Beklentilerimi karsılamadı hep aynı tasarım

avcitalip

avcitalip

Üye

Anlatamıyorum :ah Neyse :bye2:

ben seni anladım da Ege şimdi o arkadaki kısım bence hiç hoş durmamış ama bir elime alıp kullanmak istiyorum ona göre karar vereceğim beyaz olanı allah için söylüyorum daha güzel duruyor

_RYUK_

_RYUK_

Üye
apple iphone 5 ile yaşanılan hayal kırıklıgını i 5 ikinci jenerasyonunda tamamlar.örnegin nfc,12 mp kamera vb.

Üst Alt