furkey
Üye
alacağım yeni telefon kesinleşti
galaxy s3 veya lumia 920 yi kastediyorsundur umarım 4s den 5 e geçmek çok da mantıklı olmayacak gibi

alacağım yeni telefon kesinleşti

galaxy s3 ve lumia 920 yi geçemez

İlk defa bi ana modeli bu kadar basit çıkarttı.. Apple bozuyor mu ne
- - - Eklendi - - -
3.5'' lin 4:3 ekrana alışmıştık.. 16:9 çok garip olmuş.. iphone çizgilerinden uzaklaşmış.. Tamam yine büyük ekran olsun ama yanlardan da biraz açmalıydılar
galaxy s3 veya lumia 920 yi kastediyorsundur umarım 4s den 5 e geçmek çok da mantıklı olmayacak gibi![]()
tanitimi izleyen samsung v.b firmalarin yoneticileri bu kadar lafin ustune boyle bir cihaza gulmekten ölmüslerdir
zirvede gene galaxy s3 var gibi gozukuyor samsung rahat bir nefes almistir...Butun sitelerde apple yoneticilerinin, işcilerin iphone 5 in galaxy s3 un ismini bile unutturcagini soylemislerdi ancak boyle bisey goremedim ben tim cook acilisi yaparken bugun hayallerinizin otesinde bir cihazla taniscaksiniz dedi ben deeim tmm apple akilli telefonlarda bir devrim daha yapcak bosuna hayallermis bunlartanitimi izleyen samsung v.b firmalarin yoneticileri bu kadar lafin ustune boyle bir cihaza gulmekten ölmüslerdir
zirvede gene galaxy s3 var gibi gozukuyor samsung rahat bir nefes almistir...

eğer beklentin tasarımsa bence biraz daha incele iphone 5'iBeklentilerimi karsılamadı hep aynı tasarım

eğer beklentin tasarımsa bence biraz daha incele iphone 5'i![]()
Orada aynı tasarım demiş sence aynı mı tasarımı 4S ile 5'in?Zevk meselesi

Orada aynı tasarım demiş sence aynı mı tasarımı 4S ile 5'in?
Anlatamıyorumbulamadım
- - - Eklendi - - -
4s daha karizmatik duruyor
Neyse 
AnlatamıyorumNeyse
![]()