Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil zaten bu tarz cfw lerde sorun olmaz sorun derken perfonmans ve teknik kısımlarda tek sıkıntı herkesin zevkine göre ayak uydurmak çok zor mesela biri turuncuyu hiç sevmez bir başkası başka bir şeyi bunun da çözümü sizin belirttiğiniz gibi herkes kendi zevklerine göre düzenlerse sorun kalmaz ben öyle yaptım :) ve tadını çıkarıyorum emeğinize sağlık. bu final miydi c7 yi bırakmıyorsunuz dimi önümüzde ki aylarda yeni şeylere hazırlklı olalımmı hocam :) FP2 ninde gelemsi ile ?
haklısın.. ben stabilliği ve sorunsuz bir cfw yi size en yüksek seviyede hazırlayıp öyle sunsam bile yeter siz görselliği kendinize göre ayarlarsanız herkesin istediği cfw olur...
final değil... c7 aldığımda 5800 veda etmek istedim cfw çıkarmıycam çok final dedim ama olmadı hep çıkardım bundaa final düşünmüyorum...
hatta çalışmalarım şuan bile sürüyor... güncellemeden sonra yaptığım bi kaç modlar var..

AÇILIŞ EKRANI DEĞİŞTİRİLDİ
DOKUNMATİK HASSASİYETİ İYİLEŞTİRİLDİ
FM RADİO SKİN DEĞİŞTİRİLDİ
İNCE AYARLAR YAPILDI (METİN TAHMİNİ VARSAYILAN KAPALI)
JAVA PERFORMANSI ARTIRILDI
ÖN BELLEK UYGULAMARI KAPATILDI

tabi güncelleme ne zaman çıkar belli değil... ama şunu söyliyeyim fp2 klavye ve tuş klidi port edilirse güncelleme çıkar :)

emreli01

emreli01

Üye

haklısın.. ben stabilliği ve sorunsuz bir cfw yi size en yüksek seviyede hazırlayıp öyle sunsam bile yeter siz görselliği kendinize göre ayarlarsanız herkesin istediği cfw olur...
final değil... c7 aldığımda 5800 veda etmek istedim cfw çıkarmıycam çok final dedim ama olmadı hep çıkardım bundaa final düşünmüyorum...
hatta çalışmalarım şuan bile sürüyor... güncellemeden sonra yaptığım bi kaç modlar var..

AÇILIŞ EKRANI DEĞİŞTİRİLDİ
DOKUNMATİK HASSASİYETİ İYİLEŞTİRİLDİ
FM RADİO SKİN DEĞİŞTİRİLDİ
İNCE AYARLAR YAPILDI (METİN TAHMİNİ VARSAYILAN KAPALI)
JAVA PERFORMANSI ARTIRILDI
ÖN BELLEK UYGULAMARI KAPATILDI

tabi güncelleme ne zaman çıkar belli değil... ama şunu söyliyeyim fp2 klavye ve tuş klidi port edilirse güncelleme çıkar :)

aynen klavye ve kilit çıktığında süper olur

- - - Eklendi - - -

fp 2 ile yeni tarayıcı ve mp3 player gelir mi acaba ..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aynen klavye ve kilit çıktığında süper olur

- - - Eklendi - - -

fp 2 ile yeni tarayıcı ve mp3 player gelir mi acaba ..
şuan bizdeki tarayıcı ile müzik player aynı değilmi?

blackcemre

Üye
kardeş cfw ende kullanduğın modları bana pm olarak yollayabilir misin e7 için deneyecem

- - - Eklendi - - -

kardeş cfw ende kullanduğın modları bana pm olarak yollayabilir misin e7 için deneyecem

- - - Eklendi - - -

kardeş cfw ende kullanduğın modları bana mesaj olarak yollayabilir misin e7 için deneyecem

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

kardeş cfw ende kullanduğın modları bana mesaj olarak yollayabilir misin e7 için deneyecem

bende olan modların hepsi modlar bölümünde var bende olup orda yoksa paylaşıyorum zaten

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Hakanım yap şunun C6-01 için olanını sende rahatla c6-01 kullanıcıları olarak bizde yav. Çok beğeniyorum bunu. :) Sen yap testleri ben yaparım. :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
İşte bu habere çok sevindim. Harbiden adamın dibisin yaaa :D

:) hehe. Saolasın kardeşim. Ben msn i atarım sana pm ile yarın konuşuruz başlarım cfw yi yapmaya. Yalnız yazılımın adı evols olucak :) zincir kuralım

bjkmert45

bjkmert45

Üye

:) hehe. Saolasın kardeşim. Ben msn i atarım sana pm ile yarın konuşuruz başlarım cfw yi yapmaya. Yalnız yazılımın adı evols olucak :) zincir kuralım

Tabikide kardeşim sen ne istersen onu koy adını sonuçta senin :) Ben yarın sabahtan 2 ye kadar giremem onun dışında pazartesiye kadar butun gun evde boşum. Malum dershane falan :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tabikide kardeşim sen ne istersen onu koy adını sonuçta senin :) Ben yarın sabahtan 2 ye kadar giremem onun dışında pazartesiye kadar butun gun evde boşum. Malum dershane falan :)

tamam sorun deği

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
tam olarak aynı değiller ufak tefek sürüm farkları var
bizdeki müzik çalar 17.1.14 fp2 de 17.3.18
bizdeki tarayıcı 8.3.1.4 fp2 de 8.3.2.21
üstad birde klasörler kaldırılabiliyor mu yazılımda ona göre yüklüycem de?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

tam olarak aynı değiller ufak tefek sürüm farkları var
bizdeki müzik çalar 17.1.14 fp2 de 17.3.18
bizdeki tarayıcı 8.3.1.4 fp2 de 8.3.2.21
üstad birde klasörler kaldırılabiliyor mu yazılımda ona göre yüklüycem de?
görünüm olarak aynı ama...
bi tek oyun klasörünü sildim siliniyor.. diğerlerini denemedim ama büyük ihttimalle siliniyordur
yinede sen bilirsin ona göre kur kardeşim

MertcaN9

MertcaN9

Üye
final olmamasına güncelleme planınız olmasına çok sevindim sizin gibi seçkin cfw yapımcıları artık kalamdı bir siz varsınız diğer üstatlarda final ile son verdiler umarım sizin çalışmalarınız uzun soluklu olur :)

blackcemre

Üye
kardeş modları verebilir misin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
final olmamasına güncelleme planınız olmasına çok sevindim sizin gibi seçkin cfw yapımcıları artık kalamdı bir siz varsınız diğer üstatlarda final ile son verdiler umarım sizin çalışmalarınız uzun soluklu olur :)
5800'cılar beni iyi bilir hala güncelleme veriyorum...
güncellemeler çok sık olmasada yeni çıkan şeyler çoğalınca ekleyip sizden mahrum bırakmam...
ilgin için saolasın kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

kardeş modları verebilir misin

şuanlık mod paylaşımı yapmıyorum...
şuanlık düşünmüyorum dersem daha iyidir ileride büyük bir arşiv paylaşma planım var...
hoş görünüze şimdiden teşekkürler :)

Üst Alt