Apple iPhone 5 & Nokia Lumia 920 - Özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Apple iPhone 5 & Nokia Lumia 920 - Özellikler

iPhone5 - Genel Özellikler

Kullanılan sistem: iOs6 / Geliştirilmiş Siri ve Safari tarayıcı ile.
Kalınlık: 7.6mm
Ağırlık: 112g
Çipi: A6 (A5'e göre 2 kat hız)
Ekran: 4.0" retina ekran (Oran 16:9)
Çözünürlük: 1136x640 (326 PPI)
Arka Kamera: 8 Mp (3264x2448 çözünürlük) / 1080p video çekimi/aynı anda foto çekimi.
Ön Kamera: 720p video çekimi
Ses: Ön, arka ve altta 3 adet mikrofon
Bağlantılar: Bluetooth, Ultra hızlı dual kanal 802.11a/b/g/n Wi-Fi (150mbps'ye kadar), GPRS, EDGE, EV-DO, A-GPS,HSPA, HSPA+ (21mbps), DC-HSDPA (42mbps) ve LTE (100mbps'ye kadar)!
Batarya ömrü: Konuşma süresi: 8 saat 3G /Wi-Fi süresi: 10 saat/Açık kalma süresi: 225 saat
microUSB: YOK
NFC: YOK
Kablosuz şarj: YOK

Lumia 920 - Genel Özellikler

Ekran: 4.5” PureMotion HD+ WXGA (1280x768 çözünürlükte) ClearBlack IPS LCD ekran.
(Süper hassas ve eldivenle kullanmaya elverişli)
Bellek: 1GB RAM, 32 GB depolama alanı
Skydrive depolama alanı: 7GB
Arka Kamera: Led flaşlı Carl Zeiss mercekli Pureview özellikli 8.7 Megapiksel kamera
Ön Kamera: 1.2 Megapiksel
Video çekim kalitesi: HD 1080p @ 30fps
Uzunluk: 13 cm
Genişlik: 7 cm
Kalınlık: 1 cm
Ağırlık: 185 gr
Bağlantı seçenekleri: NFC /Wi-Fi 802.11 a/b/g/n / Wi-Fi hotspot / Bluetooth 3.1 / A-GPS/GLONASS / micro-USB / 3.5 mm audio jack
Sensörler: accelerometer, proximity, compass, ambient light, gyroscope
İşlemci: 1.5 GHz Dual Core Snapdragon S4
Batarya: 2000 mAh / kablosuz şarj destekli
Konuşma süresi: 3G kapalıyken 17 saat, açıkken 10 saat
Açık kalma süresi: 400 saate kadar.
Müzik dinleme süresi: 67 saate kadar

• Beğen
Tepkiler: mesut1979, Esendağlı ve Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Kalın puntolara bakıyorum ve....
920 ezer:D
Sağolasın.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
doctorrr

doctorrr

Üye
ben hala l920 deyim :kahve:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
codblackops2

codblackops2

Üye
Lumia Farkı

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve bulutsuzgece
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
vay lumia 920 daha üstün gözüküyor ama hız konusunda yarışırlar :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bende nerde kaldı bu konu diyordum :kıskıs: Valla 5 beni hayal kırıklığına uğrattı.Bildiğin ara model.Apple'a yakışmadı.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İphone 5 Lumia 920 nin 4.5” PureMotion HD+ WXGA (1280x768 çözünürlükte) ClearBlack IPS LCD ekran.
ekranına bakıp da üstüne başına çekidüzen versin,kolay değil kral lumianın karşısına çıkacak:)

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bende nerde kaldı bu konu diyordum :kıskıs: Valla 5 beni hayal kırıklığına uğrattı.Bildiğin ara model.Apple'a yakışmadı.

Aynen. Apple bildiğimiz iPhone 4S'yi biraz inceltip hafifleterek yeniden tasarlamış :ah
Özellik olarak çok beklenen NFC'yi, microUSB'yi ve kablosuz şarj desteğini koymamış. Bataryayı biraz daha iyileştirse de ne kadar gideceği hala muamma.
Ancak diğer yandan wifi tarayıcı hızı, video ve fotoğraf çekimi ile grafik performansını bayağı üst düzeye taşımış. (Özellikle genel işlemci performansı ve oyunlardaki grafik performansı yönünden Lumia 920'yi zorlayabilir/geçebilir)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
İphone 5 Lumia 920 nin 4.5” PureMotion HD+ WXGA (1280x768 çözünürlükte) ClearBlack IPS LCD ekran.
ekranına bakıp da üstüne başına çekidüzen versin,kolay değil kral lumianın karşısına çıkacak:)

Zaten daha başarılı olmasa bile o isimli bir rakibe karşı başarısız gözükür :D

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Apple iphone 5 i bekleyen biriyim bilen bilir belki ve lumiayıda nokiyayı suçlayarak yetersiz bulmuştum . Ama malesef iphone 5 şuan için özellik bakımından beklediğim gibi gelmedi ve tabi görünüş olarakta . ( tabi canlısını görmek lazım ) . Kısaca bence şuan için Lumia 920 daha iyi görünüyor . Ki fiyat oranlarınıda göz önüne alırsak Lumia çok daha karlı bi seçim olucak gibi duruyor

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
ecel54

ecel54

Üye
iphone özelliklerinde ön kamera hd video özelliği yazılmış, aynı özellik lumia 920'de de var ön kamera 1280 x 720 pixels çözünürlüğünde video kaydı yapabiliyor

Türe

Türe

Üye
Kalın font ile yazılanların hiçbirini kullanmadığıma göre şimdi cihazları elle test etmek kalıyor geriye :ehe

NUD

NUD

Üye
Kesinlikle Lumia 920

Türe

Türe

Üye
Fanlar dolmus buraya bize musaade. :bye2:

msy2017

msy2017

Üye
ıphone 5'te usb yok mu?

amcalu1

amcalu1

Üye
Lumia reyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt