Apple iPhone 5 & Nokia Lumia 920 - Özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yalniz amerikada fena kafa yapiyorlar iphone5'le:kop:
İphone5 aslinda 4,5S' miş

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
üstüne para verseler lumia800 ümü vermem vallahi :yuru o ne öle biraz uzat sür piyasaya.hep demişimdir iphone gereksiz bi telefon (bence)

Türe

Türe

Üye
üstüne para verseler lumia800 ümü vermem vallahi :yuru o ne öle biraz uzat sür piyasaya.hep demişimdir iphone gereksiz bi telefon (bence)

:allalla: gereksiz degil neden ? Cunku o olmasaydi biz hala nokia tekelliginde 3-5 oz. Gormeye devam ederdik.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

:allalla: gereksiz degil neden ? Cunku o olmasaydi biz hala nokia tekelliginde 3-5 oz. Gormeye devam ederdik.

niye iphone sayesindemi nokia kendini geliştirdi.pazarın söz sahibi sadece o değilki.samsung var htc var iphone olmasada bu ikisi nokianin değişimi için yeterince pazar baskısı oluştururdu kanatimce.

Türe

Türe

Üye
Hihi. Apple 2007 de iPhone u cikarmasaydi gorurdum ben onlari. Android iOS a tepki olarak dogmjstur. Az arastiralim

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
çok araştırsamda iphone bence gereksiz :ehe

Türe

Türe

Üye
:ah Rekabet onemlidir dostum. Kotu de olsa iyi de olsa fiyat duser ;) -iPhone un fiyati dusmez o ayri :ehe -

mesut1979

Üye
Hihi. Apple 2007 de iPhone u cikarmasaydi gorurdum ben onlari. Android iOS a tepki olarak dogmjstur. Az arastiralim

sende sunu unutma ki telefon kullanmasini nokia ile ogrendin,sanki görende sen oturuyorsun herbir isini iphone yapiyor okadarda abartmiyalim tamam stabil akici bir sistemi var ama bu demek degil ki herseyden üstün tutulacak diye.

Türe

Türe

Üye
E tamam iste ben diyorum ki apple mobil piyasayi gunumuz haline getirendir. Nokia kendi kendini bitirdi. O kadar basitlesmisti ki bir ara.. simdilerde fena degil

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Nokia titredi ve kendine geldi ama apple işini biliyor bakınız 4 ve 4s'e 4'ün yüzüne bakan yok yakında 5s yapar.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

mesut1979

Üye
bana kalirsa ilerleyen zamanda steve jobs un yoklugunu fena halde arayacak gibi geliyor, 4s cikana kadar her modelinde yepyeni bir teknoloji ile cikiyordu karsimiza gecen seneden beri bizlere kazandirdigi yenilikler ney sifir 4s ve 5 de yepyeni özellik ve teknoloji göremiyorum ben.

amcalu1

amcalu1

Üye
Iphonelar ucuz olsa ve wp gibi bir arayuzu olsa alınabilir ama arkadaşım da 4s var kurcalayasim gelmiyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu ne ya, iphone'cular hadi bunu da açıklayında görelim. :ehe

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ya Tasarimdan Tut herseyiyle Lumia 920 Geciyorr .. :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Son Dakika .!

Iphone5'ten Sonra Apple'dan Aciklama ..

Iphone5'ten Sonraki Cihazimizin Adi Oz Elestirili Olacakk ..

Oda Soyle .. BuIsinCiriniCikardik5S .. :D

• Beğen
Tepkiler: NUD
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt