Sizce NOKIA'nın en büyük hayal kırıklığı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
Sizce NOKIA'nın en büyük hayal kırıklığı ?
Bence Asha 311. 1 ghz işlemci ve s40 çok saçma.Multitasking ve flash lite yok. Fiyatta cabası

15097

15097

Üye
N9.MeeGo'ya doğru düzgün destek vermedi :sinir

• Beğen
Tepkiler: Hex4d0r, CanKartaL ve ~N.A.W.Y~
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokianin en buyuk hayal kirikligi 1nesil symbian s^3 cihazlaridir. 2008de başlayan krizi tersine cevirmek icin hazirlanan bu seri duşuşu engelleyemedi.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve kullanıcıadları
AHMED...

AHMED...

Üye
nokia nın hatasını bilmemde benim en büyük hatam 5800 xm yi geçen yıllarda alamak oldu

MoonLife01

MoonLife01

Üye
nokianin hatası telefonlarin arkasinda durmamak oldu ben halen cok pişmanim c7 e o kadar para verdiğime nokia hem bizi hemde kendini bitirdi dahada dogrulmaz dilimiz yandi bir kere

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
meego

• Beğen
Tepkiler: Hex4d0r

furkey

Üye
meego gibi çok orijinal ve mükemmel bir sisteme destek vermemek oldu bence...

• Beğen
SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Kendi sistemini öldürmesi ( meego-symbian )

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Nokianın en buyuk hayal kırıklıgı degil , bana gore hayal kırıklıkları.
1) arm 11 islemciyi toptan alıp devamlı ust duzey dedigi cihazlara koyup kullanıcıyı kek yerine koyması.

2) symbian 3 isletim sistemini hazır olmadan piyasaya surup , kullanıcıyı deli etmesi.( keske s3 cihazları belle ile sunmus olsaydı boylece hem nokiadan uzaklasan kullanıcının gonlunu feth ederdi , hemde piyasaya daha saglam tutunurdu).

3) 4 sene linux firmasıyla ortaklasa calısıp, sonra hem meego yu bitirmesi hemde meego yu takip eden musterilerini kendinden sogutması (bunlardan biriside benim. Tamtamına 3 sene bu sistemin haberlerini takip ettim ve cıkmasını sabırsızlıkla bekledim ; sonra ne oldu fatih urek kılıklı bir herif meego ya destek vermiyecegiz dedi. E buda beni nokia dan baya bir soguttu)

4) Türkiyedeki nokia servislerinin beceriksizligi (obur servisleride Allah izin verirse gormem:ehe)

• Beğen
Tepkiler: SkyLaBTR
SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
1) arm 11 islemciyi toptan alıp devamlı ust duzey dedigi cihazlara koyup kullanıcıyı kek yerine koyması.

2) symbian 3 isletim sistemini hazır olmadan piyasaya surup , kullanıcıyı deli etmesi.( keske s3 cihazları belle ile sunmus olsaydı boylece hem nokiadan uzaklasan kullanıcının gonlunu feth ederdi , hemde piyasaya daha saglam tutunurdu).

3) 4 sene linux firmasıyla ortaklasa calısıp, sonra hem meego yu bitirmesi hemde meego yu takip eden musterilerini kendinden sogutması (bunlardan biriside benim. Tamtamına 3 sene bu sistemin haberlerini takip ettim ve cıkmasını sabırsızlıkla bekledim ; sonra ne oldu fatih urek kılıklı bir herif meego ya destek vermiyecegiz dedi. E buda beni nokia dan baya bir soguttu)

4) Türkiyedeki nokia servislerinin beceriksizligi (obur servisleride Allah izin verirse gormem:ehe)

Fatih Ürek kılıklı mı :ehe :d:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Yok yav fatihın göbeği belirgin değil... Elop un ise maşAllahı var :)

MaxipmaN

Üye
benim sinir olduğum 1200 mah batarya koyup 800 mhz olsaydı c6-01 meego da cabası

saruman_me

saruman_me

Üye
meego

• Beğen
EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
s60v5 serisi cep telefonları + meego işletim sistemine destek vermemesi.

Halbuki yeni telefonlar çıkarıp meego işletim sistemi koysa piyasa da eli daha güçlü olurdu. :yuru

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Cihazlarına destek vermemesi :off:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
zaten nokianin kendisi hayal kirikligi
lumia920 ye bak sen takoz gibi telefon.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
MeeGo'nun devamını getirmemesi...

abandonware

abandonware

Üye

yuh abicim ya naptın uçmuşsun :ehe

enterneoll

enterneoll

Üye
hala androide geçmeyip kendi yağında kavrulmayı denemesi ama olmuyor işte ''huawei' bile nokia'yı geçti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt