Sizce NOKIA'nın en büyük hayal kırıklığı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Nokia bu saatten somra android'e G-E-Ç-M-E-Z

+1 wp8 ile tekrar dieilmeyi planlıyor ki elop un en baştan beri planı wp ye yönelmekti... ki bunu da başardı

- - - Eklendi - - -

hala androide geçmeyip kendi yağında kavrulmayı denemesi ama olmuyor işte ''huawei' bile nokia'yı geçti :D

huawei bile geçtiyse buyur huawei al hocam tutan yok... bi android sevdası tutturmuş gidiyor... geçsin de samsungun f/p telefonları karşısında ezilsin di mi ?!?!?! android ve nokia ortaklığı daha önceden de olmazdı şimdi de olmayacak hatta imkansız... anlamadınız gitti bi türlü:birak:

abandonware

abandonware

Üye
hala androide geçmeyip kendi yağında kavrulmayı denemesi ama olmuyor işte ''huawei' bile nokia'yı geçti :D

nokianın androide geçemez.. şirket prensiplerinin dışında.. androide geçmesi nokianın artık pes ettiğini (daha doğrusu yenildiğini) vede donanım konusunda bir yarışa girdiğini gösterir..

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
yuh abicim ya naptın uçmuşsun :ehe

Niye ucuyum kardesim ;) yazdıklarımda yanlıs bir sey varsa buyur soyle ; dinlerim;) bu yazdıklarımın hepsi olan seyler , benim gibi bir kullanıcısını bile uzebiliyorsa bu firma (tam hatırlamıyorum 1999-2000 yıllarından beri nokia harıc hic bir telefon kullanmadım) demekki politikalarında bir dengesizlik var ;)

abandonware

abandonware

Üye
Niye ucuyum kardesim ;) yazdıklarımda yanlıs bir sey varsa buyur soyle ; dinlerim;) bu yazdıklarımın hepsi olan seyler , benim gibi bir kullanıcısını bile uzebiliyorsa bu firma (tam hatırlamıyorum 1999-2000 yıllarından beri nokia harıc hic bir telefon kullanmadım) demekki politikalarında bir dengesizlik var ;)

şurada bi' mantık hatası var kardeşim :)

"2) symbian 3 isletim sistemini hazır olmadan piyasaya surup , kullanıcıyı deli etmesi.( keske s3 cihazları belle ile sunmus olsaydı boylece hem nokiadan uzaklasan kullanıcının gonlunu feth ederdi , hemde piyasaya daha saglam tutunurdu)."

Kerim.

Kerim.

Üye

"2) symbian 3 isletim sistemini hazır olmadan piyasaya surup , kullanıcıyı deli etmesi.( keske s3 cihazları belle ile sunmus olsaydı boylece hem nokiadan uzaklasan kullanıcının gonlunu feth ederdi , hemde piyasaya daha saglam tutunurdu)."
3
S3 ile belle ne alaka:allalla:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Nasıl mantık hatası var? Sen bir pr 1.0 la belleyi bir karsılastır kardesim zaten bana hak verirsin;) n8 i almdan once 5800 kullanırdım ve aldıgım n8 pr 1.0 dı 5800 ile arasında hic bir fark yoktu resmen! O zamanlar hatırlıyorum rus sitesinin birinde n8 daha piyasada yokken elemanın biri internette cihazın resimlerini ve teknik detaylarını acıklamıstı. Bu olaydan sonra nokia musterilerininde baskısıyla n8 hazır olmadan piyasaya surmek zorunda kaldı ;) ilk cıkan verslyonları hatırlarmısın bilmem ; bataryanın adam gibi dayanmaması , cihazın habire reset atması , video kalitesinin 24 fps olması vs vs vs.. Simdi benim dedigimde ben mantık hatası goremiyorum ; orda benim anlatmak istedigim symbian3 keske ilk baslarda belle gibi bir arayuz le gelseydi ; insanlar o zaman nokia bu sefer symbian uzerinde calısmıs deselerdi;) Bak adım gibi eminim bu adamlar symbianı kesmeyip ; adam gibi islemciler ve ram larla cıkartıp ve sistemin uzerine dusup gelistirseler kimse android filan kullanmaz ! Benim bildigim ios dan sonraki en hafif sistem ve gercek multitasking yapabilen bir sistem.
Umarım anlatmak istedigimi anlatabilmisimdir kardesim ;)

Ekleme: n8 i internet ortamında ilk bahseden Eldar Murtazin di galiba

abandonware

abandonware

Üye
Nasıl mantık hatası var? Sen bir pr 1.0 la belleyi bir karsılastır kardesim zaten bana hak verirsin;) n8 i almdan once 5800 kullanırdım ve aldıgım n8 pr 1.0 dı 5800 ile arasında hic bir fark yoktu resmen! O zamanlar hatırlıyorum rus sitesinin birinde n8 daha piyasada yokken elemanın biri internette cihazın resimlerini ve teknik detaylarını acıklamıstı. Bu olaydan sonra nokia musterilerininde baskısıyla n8 hazır olmadan piyasaya surmek zorunda kaldı ;) ilk cıkan verslyonları hatırlarmısın bilmem ; bataryanın adam gibi dayanmaması , cihazın habire reset atması , video kalitesinin 24 fps olması vs vs vs.. Simdi benim dedigimde ben mantık hatası goremiyorum ; orda benim anlatmak istedigim symbian3 keske ilk baslarda belle gibi bir arayuz le gelseydi ; insanlar o zaman nokia bu sefer symbian uzerinde calısmıs deselerdi;) Bak adım gibi eminim bu adamlar symbianı kesmeyip ; adam gibi islemciler ve ram larla cıkartıp ve sistemin uzerine dusup gelistirseler kimse android filan kullanmaz ! Benim bildigim ios dan sonraki en hafif sistem ve gercek multitasking yapabilen bir sistem.
Umarım anlatmak istedigimi anlatabilmisimdir kardesim ;)

yahu bende s3'ü görünce galaxy s3 zannettim :ah zaten senin dediğini bende defalarca demiştim ;)

- - - Eklendi - - -

S3(symbian3) Kısaltma yapıldıgını anlayamadınız sanırım!

:evet:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Gencler sizin mantık yurutmenize ne oldu?
Valla kendimi zekama hakaret etmissiniz gibi hissettim:(
Konunun baslıgı ne SİZCE NOKİANIN EN BUYUK HAYAL KIRIKLIGI burda gs3 den niye bahsedeyim!

abandonware

abandonware

Üye
Gencler sizin mantık yurutmenize ne oldu?
Valla kendimi zekama hakaret etmissiniz gibi hissettim:(
Konunun baslıgı ne SİZCE NOKİANIN EN BUYUK HAYAL KIRIKLIGI burda gs3 den niye bahsedeyim!

yok ya hiç olurmu :) mesaj kasarken tüm konuların sekmeleri açık olduğu için hatlar bazen karışıyor :ehe

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
vegatablo

vegatablo

Üye
5800

HakaN-06

HakaN-06

Üye
1 Ghz işlemcide sıfır kasmayla Snake oynarız daha ne istiyonuz :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt