Telefon Tavsiyesi Nokia 603 mü Samsung Galaxy Ace mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
senseyi bitek htcler kaldırır.. samsung'ada ne oluyor :ehe

- - - Eklendi - - -

:zzz: yuh artık..

- - - Eklendi - - -

HTC de çalışan yarım ton mühendis var.. bi' onumu düşünemeyecekler :zzz:
Kardeşim Sense'nin ne kadar ağır olduğunu bilmiyorsun sanki :ah Şöyle örnek vereyim sana 1000 tl lik 2 telefon olsun biri sense biri tauchwiz olsun ikisinin de donanımı aynı olsun hangisi kasar sence ? Sense tabii ki..Bunun da HTC veya Samsung ile alakası yok zaten s3 ile mi s4 ile mi alakası var sanki One x de tegra3 kullanıyor mali400 de kasıyor sense daha alt htc lerde kasması kadar doğal bir şey yok.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

R.A.M

R.A.M

Üye
dün gece kararımi kesin değiştirdim aslında 4.0 android desire c alcam diye ama 600mhz hızı görünce şaşkına döndüm 800mhz hız yetmezken:)

Desire C'deki işlemci yeni nesil işlemci oldugunda 1 ghz işlemcilerden daha iyi performans veriyormuş.

abandonware

abandonware

Üye
dün gece kararımi kesin değiştirdim aslında 4.0 android desire c alcam diye ama 600mhz hızı görünce şaşkına döndüm 800mhz hız yetmezken:)

işlemci mimarisi yeni olduğundan yaklaşık 1 GHz hızında çalışıyor :good: yinede karar senin tabi.. son olark bir telefoncuda enine boyuna incelemeden karar verme derim..

- - - Eklendi - - -

Desire C'nin işlemcisi yeni miymiş :D Kim dedi ?

onuda ben dedim bende başka bir yerde okumuştum :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Bir yerde okudum daha bugündü galiba :D araştırayım kaynak veririm.

- - - Eklendi - - -

Fatih burada işte buldum http://www.maxicep.com/cep-telefonl...u-tercih-rehberi-guncel-her-marka-695730.html
İşlemcisi eski işlemci ve bunu mimar etmek yeni mimari olmaz ki :) MSM7227A kullanıyor Cortex A-5 bunun yanında yani istediği kadar da mimari yeni olsun 400 mhz fark etmez zaten eski mimariler de kendini belli eder ama o kadar aşırı değil..Ekran boyutu bile önem taşıyor ki MSM7227A.

• Beğen
Tepkiler: abandonware
abandonware

abandonware

Üye
gsm arenada bunu gördüm: 600MHz single-core Qualcomm Snapdragon S1 MSM7227A chipset, Cortex A5 CPU, 512MB RAM, Adreno 200 GPU

:hmmm yinede oldukça şirin ve performansıda yeterli bir telefon; zaten az olsaydı explorer gibi sensenin basitleşmişini koyarlardı :hmmm ben telefonu vatanda kurcuklamıştım, arayüzünde bir kasıntı göremedim :hmmm

- - - Eklendi - - -

İşlemcisi eski işlemci ve bunu mimar etmek yeni mimari olmaz ki :) MSM7227A kullanıyor Cortex A-5 bunun yanında yani istediği kadar da mimari yeni olsun 400 mhz fark etmez zaten eski mimariler de kendini belli eder ama o kadar aşırı değil..Ekran boyutu bile önem taşıyor ki MSM7227A.

ekran boyutunu biraz daha açarmısın..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
çok dağıldı bu konu adam 603 almaya karar verdi siz daha tartışıyonuz ayrıca adreno 200 gpu komik geldi :ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
MasteLaa

MasteLaa

Üye
gsm arenada bunu gördüm: 600MHz single-core Qualcomm Snapdragon S1 MSM7227A chipset, Cortex A5 CPU, 512MB RAM, Adreno 200 GPU

:hmmm yinede oldukça şirin ve performansıda yeterli bir telefon; zaten az olsaydı explorer gibi sensenin basitleşmişini koyarlardı :hmmm ben telefonu vatanda kurcuklamıştım, arayüzünde bir kasıntı göremedim :hmmm

- - - Eklendi - - -

ekran boyutunu biraz daha açarmısın..
Zaten kasıntıyı diğer telefonlarla karşılaştırınca anlarsın :) Ekran boyutu dememdeki kasıt acaba mimarisi ekranla uyumlu mu demek istedim ki bazılarının donanımı hafif kalıyor ekranına mesela Note gibi bunu demek istedim..Küçük bir ekrana sahip Desire C küçük dediğim 3.5 ama donanımı cidden yetersiz ve Cortex A-5 bunun yanında MSM7227A ile de yeni mimari olmaz.

• Beğen
abandonware

abandonware

Üye

Zaten kasıntıyı diğer telefonlarla karşılaştırınca anlarsın :) Ekran boyutu dememdeki kasıt acaba mimarisi ekranla uyumlu mu demek istedim ki bazılarının donanımı hafif kalıyor ekranına mesela Note gibi bunu demek istedim..Küçük bir ekrana sahip Desire C küçük dediğim 3.5 ama donanımı cidden yetersiz ve Cortex A-5 bunun yanında MSM7227A ile de yeni mimari olmaz.

:hmmm ben bi' yerden mimarisini okuyunca a9 zannettim.. ben nerden okuduydum ya :allalla:

Kingmortall

Kingmortall

Üye

Kingmortall

Kingmortall

Üye
htc c nin tek artısı ice cream sandwich başka bişeyi yok al ace s8530 u vur htc desire c ye

MasteLaa

MasteLaa

Üye
inanmamakla alakası yok her yerde mle yazıyor zaten ama HTC kalitesini hiç birşeye değişmem doğrusu :)
HTC alt seviyeyi bıraksın üst seviye devam etsin gereği yok zaten öyle satış rakamları da öyle parlak değil alt seviyede neden hala böyle yapıyor anlamıyorum ki.

- - - Eklendi - - -

htc c nin tek artısı ice cream sandwich başka bişeyi yok al ace s8530 u vur htc desire c ye
ICS zaten çok ağır yahu en ağır Android sürümüdür o kadar bir sürü Ram yiyor GB bu telefonlarda daha sağlıklıdır.

- - - Eklendi - - -

Neyse siz devam edin ben gidiyorum :ehe

• Beğen
abandonware

abandonware

Üye
aynen ya:-):-)ama olsun belki bu yorumlar da birilerine yardımcı olabilir :)neyse ben 603 almaya gidiyom :)

hayırlı olsun :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

kutusunu açarken ve ilk açtığında fotolarını çek ve bizle paylaş :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Htc desire c de adreno 200mü var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt