Özkan Ç.-C5-03-v23-Belle Shell-CFW-(İlk Göz Ağrım)&Bellebarlı-Belle-Shell-07.12.12

Sponsorlu Bağlantılar

PremiumWork

PremiumWork

Üye
:rica:

mesaj kutun dolmuş bakarsan

- - - Eklendi - - -

yüzüne demesemde bi düşünce hali almıştı :kop: en iyisini yapmışsın bırakmakla çünkü akıl işi değil bu telefon ama aldın mı kullanacan napak ölek mi :kop::aha:

Aynen kardeşim, polarbit oyunlarının çoğunu açmaz C5-03.Onu yapmak için 2 gece uyumadım nerdeyse.Bir tanesi portladım uçak oyunuydu iron bilmem ne oyun menüye kadar sorunsuzdu menüde bir şeye tıklayınca küt atıyordu sonra saden bıraktım :kıskıs:

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Banada çevirici lazımdı kardeşim genelde hesap için falan kullanılıyor?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi

Aynen kardeşim, polarbit oyunlarının çoğunu açmaz C5-03.Onu yapmak için 2 gece uyumadım nerdeyse.Bir tanesi portladım uçak oyunuydu iron bilmem ne oyun menüye kadar sorunsuzdu menüde bir şeye tıklayınca küt atıyordu sonra saden bıraktım :kıskıs:

ahaha :) :ehe

- - - Eklendi - - -

Banada çevirici lazımdı kardeşim genelde hesap için falan kullanılıyor?

ben kullanmadığım için gereksiz gördüm ve kaldırmıştım

- - - Eklendi - - -

dur sakin ol :D yok mu sis şeklinde filan

verin şurdan bi çevrimiçi :) bilmiyorum ki yoktur heralde

Ulysseus

Ulysseus

Üye
:tşk: devamında flash ev ile yapmak istiyorum belle shell kullanmak istemeyen olur yada sıkılırsam bundan diyelim ama bi süre birşey yapmam çünkü cfw kendisine bağlıyor bırakmıyor kaç gündür uykusuz gece aklına birşey gelsin kalk yataktan gözler şiş :kop:

Evet haklısın :D Bende bir dahakinde Flash Live kullancam Belle arayüzlü :D Daha güzel oluyor :D Programlarla uğraşmaktansa Flash Live daha iyi :ehe

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi

Evet haklısın :D Bende bir dahakinde Flash Live kullancam Belle arayüzlü :D Daha güzel oluyor :D Programlarla uğraşmaktansa Flash Live daha iyi :ehe

evet öyle daha iyidr belki ama hatasız durumda olan bir cfw bu yüzden bırakıp yenisini yapmak istemiyorum şuan yorucu iş ama devamını yapcam :)

ByKatre

ByKatre

Üye
c503 ler ıçin ıyi Olmuş

Masterthone

Masterthone

Üye
link hata veriyor

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
sis şeklinde yok :vur

iskader

iskader

Üye
Ah be üstad ilk çıktığında almıştım. Ne uğraşmıştım hack yapmak yüklemek sonradan galaxy serisine geçtim. şimdi ilk akıllı göz ağrım c5-03 hanımda müsait bi zamanda denemeyi düşünüyorum. eline sağlık

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
link hata veriyor

dosya.tc de sorun var galiba hiç açılmıyor site başka bi site varsa ücretsiz yeniden yükleyim

- - - Eklendi - - -

c503 ler ıçin ıyi Olmuş

evet iyi oldu :)

- - - Eklendi - - -

Ah be üstad ilk çıktığında almıştım. Ne uğraşmıştım hack yapmak yüklemek sonradan galaxy serisine geçtim. şimdi ilk akıllı göz ağrım c5-03 hanımda müsait bi zamanda denemeyi düşünüyorum. eline sağlık

belki bir yönden kötü olabilir hatta birçok yönden ama elindekiyle neler yaptığın daha önemli yani onu değerlendirebilmek bu ilk defa çıkan bi cfw değil belki ama insan kendi bu zevki yaşaması daha güzel. Rica ederim dostum umarım denediğindede beğenirsin

emanet54

Üye
kardeşim link çalışmıyor mediafire yüklesen

- - - Eklendi - - -

yüklecemde site açılmıyor

LeaD3R

LeaD3R

Üye
çevrimiçi paylaşımdan ne istedin de sildin ya. :off: Onun olduğu bir cfw yok ya o olmadığı için hiç bir cfw yi yüklemiyorum. Onu geri yükleme şansın varmı

Fw cleaner la orjinal fwden dosyaların yerini öğren nfe'den çek dosyaları
Sonra istediğin fw ye at

Ayrıntılı anlatım http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/nokia-firmware-cleaner-v3-0-beta-1-kolay-kullanim-kilavuzu-bilesen-portlama-dahil-556726.html

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
LİNK GÜNCELLENMİŞTİR. kısa süreli sorun siteden kaynaklandı

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
düzenlediğim belle shell dedin ama programla hiç uğraşmadın zaten shellde öyleydi

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
düzenlediğim belle shell dedin ama programla hiç uğraşmadın zaten shellde öyleydi

belle shellde kırmızı tuşu iptal edebiliyormuydun? hayır.
sende oluyorduda bizde neden olmadı?
yada belle shellde tuş kilit ekranı kullanabiliyormuydun? hayır

emek verildi lütfen!

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
belle shellde kırmızı tuşu iptal edebiliyormuydun? hayır.
sende oluyorduda bizde neden olmadı?
yada belle shellde tuş kilit ekranı kullanabiliyormuydun? hayır

emek verildi lütfen!

Senin bildiğin kadar benim unuttuğum var bs'de tuşları etkinlestirip etkinleştırmemene bağlı

Masterthone

Masterthone

Üye
Şimdi deneme şansım oldu abim gerçekten süper başarılı küçük bi tiyo sadece belle shell ekranınını kullanmak istiyorsan Rofs2 yi açıp arama butonunu themes yaz çıkan klasör ev ekranları temalarımızdır hepsini sil ve paketle ram 2 mb daha artıyor ben öyle kullanıyordum onun dışında şu arama tuşu sorunu muazzam güzel çözülmüş. Bunların dışında Phnt yönyemini bu kadar etkin kullanabildiğin o hazır modu bizimlede paylaşırmısın ve başka bi konu açarak Belle shelli nasıl düzenlediğini anlatırmısın gerçekten güzel şeyler olabilir c5 adına benimde bi kaç ram politikam var acayip heves geldi c5 adam olacak sanırım

Üst Alt