Yardımm ( tl gidiyor)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Yardımm ( tl gidiyor)
Ya arkadaşlar bi sorunum var. Rahatsız ediyorum kusura bakmayın. 1 Haftadır telefonumdan internetle ilgili 50 kuruş kesiliyo. İnternete girmiyorum , internet bağlantısı gerektiren bi uygulama yok. Herşeyi kaldırdım ama yinede gidiyo ya , nedendir anlamadım gitti , bi yardımcı olursanız çok sevinirim. Bizde öğrenci adamız :D

codblackops2

codblackops2

Üye
ovi mağazadan indirilen uygulama ve oyunlarda ki reklamlar para götürüyor belki ondandır :hmmm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bağlantı yöneticısinden kontrol et en son ne yüklemiş olabilirsin tele

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Bağlantı yöneticisinden baktım " etkin bağlantı yok " diyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne zaman yapıyor peki bunu

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Hergün , Turkcellden mesaj geliyo , diyor günlük kullanım tutarınız 50 kuruşa ulaştığı için 50 mb bedava diye , ama bn internete girmiyorum , internete bağlı uygulamamda yok , ama hergün 50 kuruş gidiyo

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
İnternete bağlandığı zaman dikkat et bağlantı yöneticisine gir orda uygulama yazar.
Ayrıca Telefonunda Nokia Drop yüklüyse gir ve bağlantıyı kes. Onun haricinde Ovi Senk. otomatik ise o senk. yapar ve int. bağlanır.
Onlar da değilse telefona program vs. yüklerken giriyosa internete ona yapacak bişe yok çünkü bazı programlar kurulum dosyalarını int.den indiriyor.

Kullanmıyorsan mobil veriyi kapatabilirsin :)

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
İnternete bağlandığı zaman dikkat et bağlantı yöneticisine gir orda uygulama yazar.
Ayrıca Telefonunda Nokia Drop yüklüyse gir ve bağlantıyı kes. Onun haricinde Ovi Senk. otomatik ise o senk. yapar ve int. bağlanır.
Onlar da değilse telefona program vs. yüklerken giriyosa internete ona yapacak bişe yok çünkü bazı programlar kurulum dosyalarını int.den indiriyor.

Kullanmıyorsan mobil veriyi kapatabilirsin :)
teşekkür ederim dikkat edicem dediklerinize , mobil veri bende hep açık , mobil veri tam ne işe yarıyor...

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
teşekkür ederim dikkat edicem dediklerinize , mobil veri bende hep açık , mobil veri tam ne işe yarıyor...

mobil veri = interent bağlantısı

mobil veri kapalı olduğu zaman hiç bir şekilde internet bağlantısı yapamazsın. Ne uygulamalar internet bağlantısı yaptığı için ücret gider nede sen bağlanamadığın için ücret gider :)

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Peki çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt